canım bende polip ameliyatı oldum banada gebelik oluşmaz engel demişti doktorum ama yinede sen bilirsin demişti ben hemen alalım dedim bence ameliyatını ol bebeğim korkma hiç
canım tabiiki inşallah gerek kalmaz inşallah minişin gelir bu ay tabii kiÇok teşekkür ederim canım benim bu ay Hamiş olursam inş gerek kalmayacak doğum sırasında Alınacak inşallah desteğin için çok teşekkür ederim bitanem dualarda buluşmak dileğiyle senin yumoşlar nasıl büyük büyük yumoşlar minik minik bebişler olur inşallah
Ay o zamana belli olur mu ki canım yaa ama eşim drun söylediği tarihten önce test yapmamı istemiyo zira öncekilerde hep hüsran oldu ona da hak veriyorum ama meraktan da çatlıyorum hepimize bu müjdeyi en kısa zamanda veriver Allah'ım (AMİN)
bitanm bu ay insallh bu ay olcak inaniyorum yurwgin o kadar guzelki rabbim dualarini sualarizi kabul etcwk ve mujdeni alcamyok doğal yoldan olcak canım daha aşılama için erken dedi
cnm hemen test yapma derin adettinsen iki gun sonra yap insallh bu ay hepinizin bebisi olur sizin icin dua ediyorum gercektn insallh bu ay dualarimzla guzel sonuclar alinirAy o zamana belli olur mu ki canım yaa ama eşim drun söylediği tarihten önce test yapmamı istemiyo zira öncekilerde hep hüsran oldu ona da hak veriyorum ama meraktan da çatlıyorum hepimize bu müjdeyi en kısa zamanda veriver Allah'ım (AMİN)
inşallah zeynepcim 1 den fazla yumurtam olur bu sefer bu iğnelerle inşallah şansım biraz daha yükselir gerçi olcaksa tek yumurtaylada olur allah bilir yine debitanm bu ay insallh bu ay olcak inaniyorum yurwgin o kadar guzelki rabbim dualarini sualarizi kabul etcwk ve mujdeni alcam
Aynen canım valla çok sevindim kist olmayışına :) İnşallah bu ay hep beraber güzel haberler veririzkist olmamış şükür melekcim zaman kaybetmezsin en azından inşallah bu ay güzel haberler alırız
Aynen öyle canım çok şükür temiz çıktı.Bu ay Allah kısmet ederse hepimiz müjdeli haber veririz inşallahCok sukur cnm bisey olmasinda. Bebisler olur Allahin izniyle :)
Sabirsizlaniyorsun gibi geldigi icin oyle soyledim. Benim.doktorun dedigi igneden sonra 14-17. Gunlerde kan testinde cikmasi lazim. Ama en sagliklisin adet tarihinin gecmesini beklemen. Benim gecen ay 3 gun grcti ama gene de olmamisti. O yuzden belli olmuyor. Ne kadar gec yaparsan o kadar net sonuc verir. Umarim seninledir bebisin..
CNM BENDE GECEN HAFTA ASILAMA OLDUM DKTRUM 15 GUN SONRA TEST YAP DEDI.BEN YAPMIYCAM BEKLIYCEM BAT GECSIN SONRA BAKARIZ TABI INSALLAH RABBIM ISTERSE ....Âmin canım benim aynen benim Dr da 15 gün sonra tahlil yaptır demişti o da muhtemel adet tarihim sanırım tabi ilaçlar etkilemezse ama bundan sonra kırmızı kart görmeyeceğiz inşallah burası hepimizin mutluluğuna mutluluk katacak haberleri paylaşacağızzzz
Âmin canım benim aynen benim Dr da 15 gün sonra tahlil yaptır demişti o da muhtemel adet tarihim sanırım tabi ilaçlar etkilemezse ama bundan sonra kırmızı kart görmeyeceğiz inşallah burası hepimizin mutluluğuna mutluluk katacak haberleri paylaşacağızzzz
insallh bitanm yarin kontrolun war degil miinşallah zeynepcim 1 den fazla yumurtam olur bu sefer bu iğnelerle inşallah şansım biraz daha yükselir gerçi olcaksa tek yumurtaylada olur allah bilir yine de
evet hayatım bugün 5.iğneyi oldum yarın kontrolüm var bakalıminsallh bitanm yarin kontrolun war degil mi
Ins cnm hayırlı haberler olsun yumoslar büyümüş tür inşevet hayatım bugün 5.iğneyi oldum yarın kontrolüm var bakalım
inşallah bitanem yazarım yarın haberleri canım test yapma bence bekleyebiliyosan bekle derimIns cnm hayırlı haberler olsun yumoslar büyümüş tür inş
Ins cnm bekliyorum haberlerini tmm cnm tşk ederim beklemeye çalışacağım inş dua larda unutulmamak dileğiyleinşallah bitanem yazarım yarın haberleri canım test yapma bence bekleyebiliyosan bekle derim
yok hayatım benimde 1 tane yani bir kutu içinde bir ampul bir toz var ikisi karıştırılıp vuruluyor fostimon 75 ismi iğnenin seninde aynı olcak sanırım
cnm gunaydin ne yaptin kontrle gittin mievet hayatım bugün 5.iğneyi oldum yarın kontrolüm var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?