çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

canım bende polip ameliyatı oldum banada gebelik oluşmaz engel demişti doktorum ama yinede sen bilirsin demişti ben hemen alalım dedim bence ameliyatını ol bebeğim korkma hiç

Çok teşekkür ederim canım benim bu ay Hamiş olursam inş gerek kalmayacak doğum sırasında Alınacak inşallah desteğin için çok teşekkür ederim bitanem dualarda buluşmak dileğiyle senin yumoşlar nasıl büyük büyük yumoşlar minik minik bebişler olur inşallah

canım tabiiki inşallah gerek kalmaz inşallah minişin gelir bu ay tabii kiwalla yarın doktora gitcem bugün son iğnem olcak birazdan giderim inşallah güzel haberler alırım

Sabirsizlaniyorsun gibi geldigi icin oyle soyledim. Benim.doktorun dedigi igneden sonra 14-17. Gunlerde kan testinde cikmasi lazim. Ama en sagliklisin adet tarihinin gecmesini beklemen. Benim gecen ay 3 gun grcti ama gene de olmamisti. O yuzden belli olmuyor. Ne kadar gec yaparsan o kadar net sonuc verir. Umarim seninledir bebisin..

cnm hemen test yapma derin adettinsen iki gun sonra yap insallh bu ay hepinizin bebisi olur sizin icin dua ediyorum gercektn insallh bu ay dualarimzla guzel sonuclar alinir

bitanm bu ay insallh bu ay olcak inaniyorum yurwgin o kadar guzelki rabbim dualarini sualarizi kabul etcwk ve mujdeni alcam
inşallah zeynepcim 1 den fazla yumurtam olur bu sefer bu iğnelerle inşallah şansım biraz daha yükselir gerçi olcaksa tek yumurtaylada olur allah bilir yine de

Âmin canım benim aynen benim Dr da 15 gün sonra tahlil yaptır demişti o da muhtemel adet tarihim sanırım tabi ilaçlar etkilemezse ama bundan sonra kırmızı kart görmeyeceğiz inşallah burası hepimizin mutluluğuna mutluluk katacak haberleri paylaşacağızzzz

CNM BENDE GECEN HAFTA ASILAMA OLDUM DKTRUM 15 GUN SONRA TEST YAP DEDI.BEN YAPMIYCAM BEKLIYCEM BAT GECSIN SONRA BAKARIZ TABI INSALLAH RABBIM ISTERSE ....
GECEN ASILAMADA HEMEN 14.GUN ADET OLDUM HIC GECIKMEDI BUNDA INSALLAH TUTAR

Kızlar ben ocak 14 te çatlatma iğnesi oldum adetim de 29 aralıkta olmuştum şimdi adetime 3 gün var test yapayimmi yoksa geçmesini mi bekleyeyim

yok hayatım benimde 1 tane yani bir kutu içinde bir ampul bir toz var ikisi karıştırılıp vuruluyor fostimon 75 ismi iğnenin seninde aynı olcak sanırım

canım öğlemi banada 1 tane verecekmiş bu arada kırmızılar bugün geldi. tahmin ettiğim gibi en azından bunun stresini yaşamadım çok sevindim hasta olacağım için hiç bu kadar sevinmemiştim. çok mutlu oldum 2 gün gel demişti doktor yarın tekrar gitcem sanırım muayeneden sonra iğneleri verecekler sen hangi gün vurulmaya başladın canım iğneyi adetin kaçıncı günüydü. inşallah bu ay ikimizde güzel haberler vercez tabi bütün arkadaşlarımızda.

kızlar asılama yaptıran var mı hiçç nasıl oluyor ne kadar sürüyor canınız yanıyor mu gerçi buna değer ama merak işte bana yardım edermisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…