Cnm adetinim gecmesini bekle simdi yanlis sonuc alabilirsinKızlar ben ocak 14 te çatlatma iğnesi oldum adetim de 29 aralıkta olmuştum şimdi adetime 3 gün var test yapayimmi yoksa geçmesini mi bekleyeyim
3.günü başladım canım 5 tane yaptırdım bugün vurulmadan gel dedi 1 de gitcem yumoşlara bakcak seninde hayırlı olsun bitanem yarın bakar doktor sende 3 günü başlarsın büyük ihtimalcanım öğlemi banada 1 tane verecekmiş bu arada kırmızılar bugün geldi. tahmin ettiğim gibi en azından bunun stresini yaşamadım çok sevindim hasta olacağım için hiç bu kadar sevinmemiştim. çok mutlu oldum 2 gün gel demişti doktor yarın tekrar gitcem sanırım muayeneden sonra iğneleri verecekler sen hangi gün vurulmaya başladın canım iğneyi adetin kaçıncı günüydü. inşallah bu ay ikimizde güzel haberler vercez tabi bütün arkadaşlarımızda.
zeynepcim 1 de randevum hayatım sen nasılsın nasıl gidiyo senin ne zaman kontrolün keseyi görceksin dmicnm gunaydin ne yaptin kontrle gittin mi
Gozun aydin canım. Rabbim saglikli kucqgina almayi da nasip etsin insallah. Darisi bizlerin basinaBita bu sabbah gittim gorundu cok sukur iki hafta sonra tekrar gel kalp ayisini dinleyelim dedi onemli olanda oymus 5 haftalikmis bide rabbim bu ay sizede nasop eder insallh
Allah razi olsun gulum insallh rabbim sanada yasatir bu duyguyu rabbim bana bagislasin iki hafta nasil gececekGozun aydin canım. Rabbim saglikli kucqgina almayi da nasip etsin insallah. Darisi bizlerin basina
zeynepçim çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağınada alırsınn.Çok sevindim bitanem iyi bak bebişimize annesi :)ilk göz ağrısı o artık :)Allah razi olsun gulum insallh rabbim sanada yasatir bu duyguyu rabbim bana bagislasin iki hafta nasil gececek
CANIM İNŞALLAH AMA BENİM BU AY AŞILAMA ÇÜNKÜ ÇALIŞIĞIM SEKTÖR TURIZM VE BİRAZ DA ALLAHIMIN İZNİ İLE PLANLAMAYA ÇALIŞMAM GEREK YANİ EN KÖTÜ ŞUBAT MART NİSAN BENİM HAMİLE KALABİLMEM GEREK NE OLUR BENİM İÇİN DUA EDİN BU AY GÜZEL HABERLER VEREBİLEYİM SİZE ALLAHIMIN İZNİ İLE NE OLUR HEPİMİZİN DUASINI KABUL ETSİN ALLAHIM HEPİMİZ ANNE OLALIM. AŞILAMA İÇİN ÇOK KORKUYORUMMM NE OLUR DUA EDİN..3.günü başladım canım 5 tane yaptırdım bugün vurulmadan gel dedi 1 de gitcem yumoşlara bakcak seninde hayırlı olsun bitanem yarın bakar doktor sende 3 günü başlarsın büyük ihtimal
allah razi olsun gulum darisi basina insallh bu ay merak etme teyzesi dikkat ediyorum zaten korkuyorum bisey olur diyezeynepçim çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağınada alırsınn.Çok sevindim bitanem iyi bak bebişimize annesi :)ilk göz ağrısı o artık :)
Tşk ederim cnm senin hamilelik nasıl gidiyo meleginle aranız nasıl banada dua edermisin hamile lerin duasi çabuk kabul olurmuş insCnm adetinim gecmesini bekle simdi yanlis sonuc alabilirsin
cok sagol bitanm rabbim sanada nasip edr insallh iki haftasonra gitcem kalp atisi icin insallh bir sorun olmazZEYNEPCİĞİM ÇOK SEVİNDİM İNŞ. SAĞ SALİM KUCACIĞINA ALİIRSIN İNŞ.BİAN ÖNCE KALP ATIŞLARINIDA DUYARSIN CANIM ÇOK SEVİNİYORUM SENİN İÇİN.
Allahım çok şükür eline kavustursun ins sağ salimBita bu sabbah gittim gorundu cok sukur iki hafta sonra tekrar gel kalp ayisini dinleyelim dedi onemli olanda oymus 5 haftalikmis bide rabbim bu ay sizede nasop eder insallh
zeynepcim çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem dikkat et kendine kalp atışlarınıda duyarsın hayırlısıyla annesi dualarımız seninlecok sagol bitanm rabbim sanada nasip edr insallh iki haftasonra gitcem kalp atisi icin insallh bir sorun olmaz
cnm niye korkuyorsun ben gecen hafta ikinci asilamayi oldum merak ettiklerini sorabilirsin cok kolay bir islemCANIM İNŞALLAH AMA BENİM BU AY AŞILAMA ÇÜNKÜ ÇALIŞIĞIM SEKTÖR TURIZM VE BİRAZ DA ALLAHIMIN İZNİ İLE PLANLAMAYA ÇALIŞMAM GEREK YANİ EN KÖTÜ ŞUBAT MART NİSAN BENİM HAMİLE KALABİLMEM GEREK NE OLUR BENİM İÇİN DUA EDİN BU AY GÜZEL HABERLER VEREBİLEYİM SİZE ALLAHIMIN İZNİ İLE NE OLUR HEPİMİZİN DUASINI KABUL ETSİN ALLAHIM HEPİMİZ ANNE OLALIM. AŞILAMA İÇİN ÇOK KORKUYORUMMM NE OLUR DUA EDİN..
cnm niye agliyorsun ya ALLAH NELERE KADIRDIR CNM O OL DERSE OLUR yumurta sayisi artinca tutacak anlaminami geliyor sanki bak benim gecen sene ilk asilamamda 6 yumurtam oldu ilk kez o sayiyi gordum ve sasirdim cok umutlandik ben dktrum esim ve ailem hepsi beklenti icindeydi dktr ikizin bile olabilir dedi 3 tanesi buyuyunce catlatma ignesini vurmustum hersey alt ust oldu diger kucuk yumoslar kist oldu adetim 10 gun gecikti kendimi hamile saniyordum ki 11. gun kirmiziyi gordum psikolojim bozuldu artik 2 yumurtaya bile korkuyorum tek olsun temiz olsun cnm cok yumurta basa belakızlar yine 1 tane yumurtam büyümüş sadece çok hayalkırıklığı yaşadım ağlayarak geldim eve niye böyle oldu o kadar iğne yedim klomenlede 1 tane olmuştu yine 19 mm buda çatlatma iğnesinide oldum eşim gece yok ya bu saatte yaptırdı ondan doktor ağlayarak yaptırdım onuda bilmiorum çok enerjim düştü nedense çok ağladım hala da çok kötüyüm moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?