çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

3.günü başladım canım 5 tane yaptırdım bugün vurulmadan gel dedi 1 de gitcem yumoşlara bakcak seninde hayırlı olsun bitanem yarın bakar doktor sende 3 günü başlarsın büyük ihtimal

Bita bu sabbah gittim gorundu cok sukur iki hafta sonra tekrar gel kalp ayisini dinleyelim dedi onemli olanda oymus 5 haftalikmis bide rabbim bu ay sizede nasop eder insallh

Allah razi olsun gulum insallh rabbim sanada yasatir bu duyguyu rabbim bana bagislasin iki hafta nasil gececek
zeynepçim çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağınada alırsınn.Çok sevindim bitanem iyi bak bebişimize annesi :)ilk göz ağrısı o artık :)

3.günü başladım canım 5 tane yaptırdım bugün vurulmadan gel dedi 1 de gitcem yumoşlara bakcak seninde hayırlı olsun bitanem yarın bakar doktor sende 3 günü başlarsın büyük ihtimal
CANIM İNŞALLAH AMA BENİM BU AY AŞILAMA ÇÜNKÜ ÇALIŞIĞIM SEKTÖR TURIZM VE BİRAZ DA ALLAHIMIN İZNİ İLE PLANLAMAYA ÇALIŞMAM GEREK YANİ EN KÖTÜ ŞUBAT MART NİSAN BENİM HAMİLE KALABİLMEM GEREK NE OLUR BENİM İÇİN DUA EDİN BU AY GÜZEL HABERLER VEREBİLEYİM SİZE ALLAHIMIN İZNİ İLE NE OLUR HEPİMİZİN DUASINI KABUL ETSİN ALLAHIM HEPİMİZ ANNE OLALIM. AŞILAMA İÇİN ÇOK KORKUYORUMMM NE OLUR DUA EDİN..

ZEYNEPCİĞİM ÇOK SEVİNDİM İNŞ. SAĞ SALİM KUCACIĞINA ALİIRSIN İNŞ.BİAN ÖNCE KALP ATIŞLARINIDA DUYARSIN CANIM ÇOK SEVİNİYORUM SENİN İÇİN.

zeynepçim çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağınada alırsınn.Çok sevindim bitanem iyi bak bebişimize annesi :)ilk göz ağrısı o artık :)
allah razi olsun gulum darisi basina insallh bu ay merak etme teyzesi dikkat ediyorum zaten korkuyorum bisey olur diye

ZEYNEPCİĞİM ÇOK SEVİNDİM İNŞ. SAĞ SALİM KUCACIĞINA ALİIRSIN İNŞ.BİAN ÖNCE KALP ATIŞLARINIDA DUYARSIN CANIM ÇOK SEVİNİYORUM SENİN İÇİN.
cok sagol bitanm rabbim sanada nasip edr insallh iki haftasonra gitcem kalp atisi icin insallh bir sorun olmaz

cok sagol bitanm rabbim sanada nasip edr insallh iki haftasonra gitcem kalp atisi icin insallh bir sorun olmaz
zeynepcim çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem dikkat et kendine kalp atışlarınıda duyarsın hayırlısıyla annesi dualarımız seninle

kızlar yine 1 tane yumurtam büyümüş sadece çok hayalkırıklığı yaşadım ağlayarak geldim eve niye böyle oldu o kadar iğne yedim klomenlede 1 tane olmuştu yine 19 mm buda çatlatma iğnesinide oldum eşim gece yok ya bu saatte yaptırdı ondan doktor ağlayarak yaptırdım onuda bilmiorum çok enerjim düştü nedense çok ağladım hala da çok kötüyüm moralim çok bozuk

cnm niye korkuyorsun ben gecen hafta ikinci asilamayi oldum merak ettiklerini sorabilirsin cok kolay bir islem

crazy sen ağlarsan ben ne yapayım 5. iğnede 19 mm yumurtan olmuş ben 12 iğne vuruldum 1 yumurtam vardı gelişimi çok yavaştı galiba çok kaliteli olmuyomuş öylesi. yine de el açtım dua ediyorum belki de dr görmediği yumurta vardır veya küçük te olsa döllenmiştir yumurtam diye. dr siz çalışmayı bırakmayın demişti elimizden geleni yaptık. gerisi Allaha kalmış...

cnm niye agliyorsun ya ALLAH NELERE KADIRDIR CNM O OL DERSE OLUR yumurta sayisi artinca tutacak anlaminami geliyor sanki bak benim gecen sene ilk asilamamda 6 yumurtam oldu ilk kez o sayiyi gordum ve sasirdim cok umutlandik ben dktrum esim ve ailem hepsi beklenti icindeydi dktr ikizin bile olabilir dedi 3 tanesi buyuyunce catlatma ignesini vurmustum hersey alt ust oldu diger kucuk yumoslar kist oldu adetim 10 gun gecikti kendimi hamile saniyordum ki 11. gun kirmiziyi gordum psikolojim bozuldu artik 2 yumurtaya bile korkuyorum tek olsun temiz olsun cnm cok yumurta basa bela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…