Bak simdi yaaa. Olu.suz dusunme cnm. Kan testi yaptir cnm dogru sonuc icin. Allahin izniyle insallah hamissindir :)aslında 9 şubat pazartesi ama iğneler yüzünden çorbaya döndü ovulasyondan 14 gün sonrası cuma
ben de pazar günü test yapayım diyorum hem negatifse evde rahat rahat ağlarım
Olsun canim benim. Sana da alistirma olur. Senin bebisler olunca sen de toplar onlara gidersin
kuşum bu kasıklarımdaki ağrı hiç geçmedi yumurtlamadan sonra ya polip tekrarlamış olmasın korkuyorumBak simdi yaaa. Olu.suz dusunme cnm. Kan testi yaptir cnm dogru sonuc icin. Allahin izniyle insallah hamissindir :)
Aynen cnmacısını çıkarırsın diyosun yani inşallah kuşum o günlerde gelir
Olumsuz dusunme canim yaa. Olmamistir polip molip ya. İnsallah yumoslarla vitaminler kavusmustur parti yapiyolardir.kuşum bu kasıklarımdaki ağrı hiç geçmedi yumurtlamadan sonra ya polip tekrarlamış olmasın korkuyorum
inşallah öyledir bakalım iğneden sonra 2 gün yoktu sonrası böyle hep adet olcam sankiOlumsuz dusunme canim yaa. Olmamistir polip molip ya. İnsallah yumoslarla vitaminler kavusmustur parti yapiyolardir.Onun agrisi olabilir tatlim.
Sağolasın cnm amin inşCok gecmis olsun bianem. Cok uzuldumRabbim hayirlisini nasip etsin tatlim. Umudunu yitirme canim. Bundan sonrası icin kendini toparla bitanecim
İnsallah cnm. Kotu dusunme tatlim.inşallah öyledir bakalım iğneden sonra 2 gün yoktu sonrası böyle hep adet olcam sanki
EKLEDIM CNM OLDUMU????? SENDE MI ASILAMA YAPTIN???
BENDE BEKLEMEDEYIM AMA UMUTSUZLUKTA VAR.14. GUN YRN TEST YAPICAM IKILEMDEYIM DKTRU DINLEYELIM DIYO ESIM ZORLA GOTURCEK BENI KORKUYORUUUUUMMMMM
Kızlar bebeğim gitti değerim düşmüş 39 dan 21 ye
Haklisin cnm sukretmek lazim her halimize. Uzulme cnm sende. Sana sefaat edecek bi melegin var cennette. Rabbim onun hurmetine sana saglikli hayirli evlatlar nasip eder insallah.Ayyyy cok uzuldum bitanem gecmis olsun....Hayirlisi boyleymis demekki nolur uzulme.Biliyorum soylemesi kolay yasamasi zor ama elden bisey gelmiyo canimin ici sen yine sanslisin bikac gunluktu bebegini hissetmen.Ben 38 hafta karnimda tasidim aylarca hareketlerini hissettim kalp atisini duydum ultrasonda gordum ama kaybettim...kucagima bile alamadan dogum yapar yapmaz yesil bi ortuye sarip goturduler oglumu.onca sanciyi cektim saatlerce ölü ve ters olan bi bebegi dogurabilmek icin canimdan can gitti ama sadece doktorun elinde arkadan gorebildim yavrumu...yuzunu bile gostermeden daha dokunamadan alip morga koydular o kucucuk bedenini...kokusunu bile duyamadan topraga koydum...Eve geldim hazirladigim herseyini tum kiyafetlerini dolabindakileri yatagini pusetini herseyini kaldirmislar.Ben besigini hazirliyodum artik bombos eve gekdim...Ben nasil dayaniyim...Rabbimin emrine ne diyebilirim.Hangi kelime anlatabilir tarifsiz acimi...Nolur uzulmeyin hicbiriniz..inanin hamile kalamamak bu aciyi yasamaktan milyon kere iyi....Sukurler olsun her halimize ne diyelim....
Cnm ya basın sağolsun Rabbim büyük evet en büyük acida o zaten Rabbim bi defa yasatmis inş başka yaşatmaz Rabbim gelecek olanların ömür versin sağlığın yerinde olsun gerisi gelir inş üzüldüm sana cnm Rabbim büyük inş olacak birgünAyyyy cok uzuldum bitanem gecmis olsun....Hayirlisi boyleymis demekki nolur uzulme.Biliyorum soylemesi kolay yasamasi zor ama elden bisey gelmiyo canimin ici sen yine sanslisin bikac gunluktu bebegini hissetmen.Ben 38 hafta karnimda tasidim aylarca hareketlerini hissettim kalp atisini duydum ultrasonda gordum ama kaybettim...kucagima bile alamadan dogum yapar yapmaz yesil bi ortuye sarip goturduler oglumu.onca sanciyi cektim saatlerce ölü ve ters olan bi bebegi dogurabilmek icin canimdan can gitti ama sadece doktorun elinde arkadan gorebildim yavrumu...yuzunu bile gostermeden daha dokunamadan alip morga koydular o kucucuk bedenini...kokusunu bile duyamadan topraga koydum...Eve geldim hazirladigim herseyini tum kiyafetlerini dolabindakileri yatagini pusetini herseyini kaldirmislar.Ben besigini hazirliyodum artik bombos eve gekdim...Ben nasil dayaniyim...Rabbimin emrine ne diyebilirim.Hangi kelime anlatabilir tarifsiz acimi...Nolur uzulmeyin hicbiriniz..inanin hamile kalamamak bu aciyi yasamaktan milyon kere iyi....Sukurler olsun her halimize ne diyelim....
CNM COK ZOR GUNLER GECIRMISSINDIR GECMIS OLSUN RABBIM SABRINI VERIYOR MUKAFATINIDA VERICEK INSALLAH CNM BAK BIR KEZ HAMILE KALMISSIN DEVAMI GELICEK DEMEK KI. INSALLAHHHH INSALLAH OLUCAK. HEM BEBISINDE SENI AHIRETTE BEKLIYOR CENNETE DAHA YAKINSIN BIRDE OYLE DUSUNMEK LAZIM.Ayyyy cok uzuldum bitanem gecmis olsun....Hayirlisi boyleymis demekki nolur uzulme.Biliyorum soylemesi kolay yasamasi zor ama elden bisey gelmiyo canimin ici sen yine sanslisin bikac gunluktu bebegini hissetmen.Ben 38 hafta karnimda tasidim aylarca hareketlerini hissettim kalp atisini duydum ultrasonda gordum ama kaybettim...kucagima bile alamadan dogum yapar yapmaz yesil bi ortuye sarip goturduler oglumu.onca sanciyi cektim saatlerce ölü ve ters olan bi bebegi dogurabilmek icin canimdan can gitti ama sadece doktorun elinde arkadan gorebildim yavrumu...yuzunu bile gostermeden daha dokunamadan alip morga koydular o kucucuk bedenini...kokusunu bile duyamadan topraga koydum...Eve geldim hazirladigim herseyini tum kiyafetlerini dolabindakileri yatagini pusetini herseyini kaldirmislar.Ben besigini hazirliyodum artik bombos eve gekdim...Ben nasil dayaniyim...Rabbimin emrine ne diyebilirim.Hangi kelime anlatabilir tarifsiz acimi...Nolur uzulmeyin hicbiriniz..inanin hamile kalamamak bu aciyi yasamaktan milyon kere iyi....Sukurler olsun her halimize ne diyelim....
canım yaşadıkların çok zor rabbim bizden önce sana versin çifter çifter bebişler inşallahOldu tabi bitaneemm valla ben asilama yaptirdim 30 ocakta doktor 12. gun kan ver belli olur dedi ama hiiicccc cesaretim yok karnim agriyo bide islak gibi hissediyorum bugun biraz isle ugrastim varsa bile dustu belki de dedim vallaGerci agir kaldirdim sayilmaz ama iste insan tedirgin oluyo ....Adet olacakmis gibi hafif agrim ve de akintim var gibi off hayirlisi......
evet görceksin canım normalden birkaç gün geç ve daha kanamalı geçebiliyor onun dışında herşey aynı çalışmalara da kaldığın yerden devam edebilirsinKızlar ben kimyasal gebelik geçerdi ya şimdi kahverengi leke lerim oluyo şimdi ben bu ay adet gorecekmiyim gormeyecekmiyim yardım edin lütfen kızlar
Benim adet gunume daha cok var bitanem 19 Ocaktabaslamisti...Baya bekleyecem vallaO senin gönlünun iyiliği cnm amin Rabbim kimseye evlat acısı vermesin evladıyla ımtihan etmesin cnm adetin in geçmesini bekle derim ben inş Rabbim birgün bizleride sevindirecek kuzum inş adetin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?