çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

aslında 9 şubat pazartesi ama iğneler yüzünden çorbaya döndü ovulasyondan 14 gün sonrası cuma
ben de pazar günü test yapayım diyorum hem negatifse evde rahat rahat ağlarım
Bak simdi yaaa. Olu.suz dusunme cnm. Kan testi yaptir cnm dogru sonuc icin. Allahin izniyle insallah hamissindir :)

EKLEDIM CNM OLDUMU????? SENDE MI ASILAMA YAPTIN???
BENDE BEKLEMEDEYIM AMA UMUTSUZLUKTA VAR.14. GUN YRN TEST YAPICAM IKILEMDEYIM DKTRU DINLEYELIM DIYO ESIM ZORLA GOTURCEK BENI KORKUYORUUUUUMMMMM

Oldu tabi bitaneemm valla ben asilama yaptirdim 30 ocakta doktor 12. gun kan ver belli olur dedi ama hiiicccc cesaretim yok karnim agriyo bide islak gibi hissediyorum bugun biraz isle ugrastim varsa bile dustu belki de dedim valla Gerci agir kaldirdim sayilmaz ama iste insan tedirgin oluyo ....Adet olacakmis gibi hafif agrim ve de akintim var gibi off hayirlisi......

Kızlar bebeğim gitti değerim düşmüş 39 dan 21 ye

Ayyyy cok uzuldum bitanem gecmis olsun....Hayirlisi boyleymis demekki nolur uzulme.Biliyorum soylemesi kolay yasamasi zor ama elden bisey gelmiyo canimin ici sen yine sanslisin bikac gunluktu bebegini hissetmen.Ben 38 hafta karnimda tasidim aylarca hareketlerini hissettim kalp atisini duydum ultrasonda gordum ama kaybettim...kucagima bile alamadan dogum yapar yapmaz yesil bi ortuye sarip goturduler oglumu.onca sanciyi cektim saatlerce ölü ve ters olan bi bebegi dogurabilmek icin canimdan can gitti ama sadece doktorun elinde arkadan gorebildim yavrumu...yuzunu bile gostermeden daha dokunamadan alip morga koydular o kucucuk bedenini...kokusunu bile duyamadan topraga koydum...Eve geldim hazirladigim herseyini tum kiyafetlerini dolabindakileri yatagini pusetini herseyini kaldirmislar.Ben besigini hazirliyodum artik bombos eve gekdim...Ben nasil dayaniyim...Rabbimin emrine ne diyebilirim.Hangi kelime anlatabilir tarifsiz acimi...Nolur uzulmeyin hicbiriniz..inanin hamile kalamamak bu aciyi yasamaktan milyon kere iyi....Sukurler olsun her halimize ne diyelim....

Haklisin cnm sukretmek lazim her halimize. Uzulme cnm sende. Sana sefaat edecek bi melegin var cennette. Rabbim onun hurmetine sana saglikli hayirli evlatlar nasip eder insallah.

Amiin canim sagol.İnsallah sefeat eder.Ben bu dunyada anne olamasam bile ebedi hayatta beni bekleyen bi oglum var.Su uc gunluk yalan dunyada belki nasip olacak belki olmayacak anne olmak bana ama ebediyyen annelik duygusunu ahirette tadarim insallah.Rabbim hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin evlerimizi evlatlarimizin sesleriyle neselendirsin insallah...

Cnm ya basın sağolsun Rabbim büyük evet en büyük acida o zaten Rabbim bi defa yasatmis inş başka yaşatmaz Rabbim gelecek olanların ömür versin sağlığın yerinde olsun gerisi gelir inş üzüldüm sana cnm Rabbim büyük inş olacak birgün

CNM COK ZOR GUNLER GECIRMISSINDIR GECMIS OLSUN RABBIM SABRINI VERIYOR MUKAFATINIDA VERICEK INSALLAH CNM BAK BIR KEZ HAMILE KALMISSIN DEVAMI GELICEK DEMEK KI. INSALLAHHHH INSALLAH OLUCAK. HEM BEBISINDE SENI AHIRETTE BEKLIYOR CENNETE DAHA YAKINSIN BIRDE OYLE DUSUNMEK LAZIM.

canım yaşadıkların çok zor rabbim bizden önce sana versin çifter çifter bebişler inşallahBende 27 sinde çatlatma iğnesi oldum bu sefer yumurta geliştirici iğne kullandım benimde çok karnım ağrıyor nerdeyse 1 hafta olcak hiç geçmedi benim çok umudum yok bu aydan gerçiAma sen yinede ağır iş yapma canım dikkat et kendine

Kızlar ben kimyasal gebelik geçerdi ya şimdi kahverengi leke lerim oluyo şimdi ben bu ay adet gorecekmiyim gormeyecekmiyim yardım edin lütfen kızlar

mavizm,masculin,crazy3527@

Cok tesekkur ederim arkadaslar gercekten hepiniziz cok iyi insanlarsiniz.Rabbim.kimseye yasatmasin bu aciyi kesinlikle.2 sene oldu dogum yapali ama hala gebelik yok bende bu ay bi umit asilama yaptirdim iste ama korkuyorum olumsuz sonuc almaktan kan vermeye hic cesaretim yok adetimin gecmesini bekleyecem.
İnsallah Rabbim soyle bicir bicir guzel hayirli evlatlar nasip eder hepimize de burdan sevimcimizi paylasip bu gunlerimize guleriz :)

O senin gönlünun iyiliği cnm amin Rabbim kimseye evlat acısı vermesin evladıyla ımtihan etmesin cnm adetin in geçmesini bekle derim ben inş Rabbim birgün bizleride sevindirecek kuzum inş adetin ne zaman

Kızlar ben kimyasal gebelik geçerdi ya şimdi kahverengi leke lerim oluyo şimdi ben bu ay adet gorecekmiyim gormeyecekmiyim yardım edin lütfen kızlar
evet görceksin canım normalden birkaç gün geç ve daha kanamalı geçebiliyor onun dışında herşey aynı çalışmalara da kaldığın yerden devam edebilirsin

O senin gönlünun iyiliği cnm amin Rabbim kimseye evlat acısı vermesin evladıyla ımtihan etmesin cnm adetin in geçmesini bekle derim ben inş Rabbim birgün bizleride sevindirecek kuzum inş adetin ne zaman
Benim adet gunume daha cok var bitanem 19 Ocaktabaslamisti...Baya bekleyecem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…