çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

dün tahlil yaptırdım sonuç olumsuz kırmızıları bekliyorum artik dr 2. gününde gel dedi
Hayirlisi olsun cnm. Uzme kendini bitanecim. Kendini bundan sonrasi icin hazirla. Rabbimin bize bi sinavi bu. İnsallah bu sinavi anlimizin akiyla gecicez. Sadece sabir ve dualarla bununda ustesinden gelicez cnm.

dün tahlil yaptırdım sonuç olumsuz kırmızıları bekliyorum artik dr 2. gününde gel dedi

Hayirlisi canim uzulme yaa benimde pek umudum yok haftaya carsamba tahlil gunum igne vurulali 7. gunum asilamamin 6. gunu ama agrim sancim hicbiseyim yok hafif doluluka var sanri rahminde o kadar....Bu asilamam olmayacak hissediyorum ama milletin bebek yok mu sorusuna cevap veemkten biktigim icin umudumu yitirmek istemiyorum

Aynen kızlar pozitif düşünelim pozitif olsun bende yarın gidecem bu defa inş kendi doktorum a bakalım ne diyecek bendede daha birsey var sayılmaz canlar sadece değerim 39.28 cikti Rabbim bizleri görüyor ve duyuyor inş sonuçlar pozitif olacak

CALISKAN ANNE ADAYLARI
1.ZEY-NEP
2.MAVIZM

UMUTSUZ ANNE ADAYLARI

1.MASCULIN(ayse)
2.CRAZY3527
3.FOBEKS

BEKLEMEDEKILER

1.DENIZ1111
2.MVM8486
3.GULBAHCESI0618

EKLEDIM CNM OLDUMU????? SENDE MI ASILAMA YAPTIN???
BENDE BEKLEMEDEYIM AMA UMUTSUZLUKTA VAR.14. GUN YRN TEST YAPICAM IKILEMDEYIM DKTRU DINLEYELIM DIYO ESIM ZORLA GOTURCEK BENI KORKUYORUUUUUMMMMM
İnsallah guzel haberler verirsin canim. Doktor ne diyosa yap bitanem. Nasil olsa ogreneceksin sonucu iyi veya kotu. İnsallah caliskan anne grubuna sen de katilirsin. Umutsuz olma tatlim yaa. Bu ay herkes caliskan anne olacak Allahin izniyle

yok kuşum eltimler vardı maşallah sabah 10 da geldiler akşam 9 buçukta gittiler gönülsüzce ve evde 5 çocuk evin yıkılmadığına şükür yinelaptopu sakladım haliyle ellerine geçirseler yandık

Bize hemen haber ver masculin inşallah olumlu haberler verirsin
EKLEDIM CNM OLDUMU????? SENDE MI ASILAMA YAPTIN???
BENDE BEKLEMEDEYIM AMA UMUTSUZLUKTA VAR.14. GUN YRN TEST YAPICAM IKILEMDEYIM DKTRU DINLEYELIM DIYO ESIM ZORLA GOTURCEK BENI KORKUYORUUUUUMMMMM

Ben geldiiim kırmızılarım da geldiler yarın tekrar doktor yolları inş bu hepimizin tedavi için son gidişimiz olur bu tedaviden sonra hepimiz bebişlerin takibine gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…