CALISKAN ANNE ADAYLARI
1.ZEY-NEP
2.MAVIZM
UMUTSUZ ANNE ADAYLARI
1.MASCULIN(ayse)
2.CRAZY3527
3.FOBEKS
BEKLEMEDEKILER
1.DENIZ1111
2.MVM8486
Hayirr denizcim seni aramizda istemiyoruzİ
Yaaa adet öncesi ağrılarım başladı galiba kırmızılar gelcek umutsuz anne adayları arasına gidiyorum adım adım
Umutsuzlanma canim. Rabbim buyuk vardir bi vakti zamani. Dua etmekten baska biseyimiz yok bitanecim.Ay çok tatlısın Ayşemama maalesef ben yanılttım seni ben de artık umutsuzlardanım
dün tahlil yaptırdım sonuç olumsuz kırmızıları bekliyorum artik dr 2. gününde gel dediUmutsuzlanma canim. Rabbim buyuk vardir bi vakti zamani. Dua etmekten baska biseyimiz yok bitanecim.
Hayirlisi olsun cnm. Uzme kendini bitanecim. Kendini bundan sonrasi icin hazirla. Rabbimin bize bi sinavi bu. İnsallah bu sinavi anlimizin akiyla gecicez. Sadece sabir ve dualarla bununda ustesinden gelicez cnm.dün tahlil yaptırdım sonuç olumsuz kırmızıları bekliyorum artik dr 2. gününde gel dedi
CALISKAN ANNE ADAYLARI
1.ZEY-NEP
2.MAVIZM
UMUTSUZ ANNE ADAYLARI
1.MASCULIN(ayse)
2.CRAZY3527
3.FOBEKS
BEKLEMEDEKILER
1.DENIZ1111
2.MVM8486
KIZLAR LISTEM NASIL AMA BIZE UYMUS DIMI
dün tahlil yaptırdım sonuç olumsuz kırmızıları bekliyorum artik dr 2. gününde gel dedi
evet cnm aynen
Uyku tutmadı galibabenîm de sık sık başıma geliyo kafada birsürü soruyla yatıyoruz o yüzden
EKLEDIM CNM OLDUMU????? SENDE MI ASILAMA YAPTIN???Beni eklememissin ama canim :)
İnsallah guzel haberler verirsin canim. Doktor ne diyosa yap bitanem. Nasil olsa ogreneceksin sonucu iyi veya kotu. İnsallah caliskan anne grubuna sen de katilirsin. Umutsuz olma tatlim yaa. Bu ay herkes caliskan anne olacak Allahin izniyleEKLEDIM CNM OLDUMU????? SENDE MI ASILAMA YAPTIN???
BENDE BEKLEMEDEYIM AMA UMUTSUZLUKTA VAR.14. GUN YRN TEST YAPICAM IKILEMDEYIM DKTRU DINLEYELIM DIYO ESIM ZORLA GOTURCEK BENI KORKUYORUUUUUMMMMM
Sen de ozlettin kuşum kendinikzlarr özledim walla sizi
EKLEDIM CNM OLDUMU????? SENDE MI ASILAMA YAPTIN???
BENDE BEKLEMEDEYIM AMA UMUTSUZLUKTA VAR.14. GUN YRN TEST YAPICAM IKILEMDEYIM DKTRU DINLEYELIM DIYO ESIM ZORLA GOTURCEK BENI KORKUYORUUUUUMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?