çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Amiin canim ama bu ay umidim kalmadi iyice...Sabah akintim geldi baya islatyi camasirimi varsa bile dstu sanirim o kadar moralim bozuk ki anlatamam yemin.ederim.Rabbim boyle istemis demekki napiyim :KK43:
canımmm kötü düşünme akıntı gebelik belirtisi aynı zamanda lütfen düştü falan böyle kötü şeyleri çıkart aklında lütfeeennn umudunu yitirme arkadaşım bol bol dua et sabırla bekle çok zor biliyorum bende sabahtan beri iyi değilim oturdum dua ediyorum Rabbimden umut kesilmez kendini üzme bitanem

Amiin canim ama bu ay umidim kalmadi iyice...Sabah akintim geldi baya islatyi camasirimi varsa bile dstu sanirim o kadar moralim bozuk ki anlatamam yemin.ederim.Rabbim boyle istemis demekki napiyim :KK43:
Canim dusuk olsa kirmizi gelmesi gerekmiyo mu. Hemen kotuye yorma. Belki yumurtlama akintisidir. Bazen gec yumurtlama oluyo ya. Bence bu donemi degerlendir ;)

Canim dusuk olsa kirmizi gelmesi gerekmiyo mu. Hemen kotuye yorma. Belki yumurtlama akintisidir. Bazen gec yumurtlama oluyo ya. Bence bu donemi degerlendir ;)
Biomiyorum.ki daha yeni dollendiyse kan gelmez sanirim ne biliyim botanem.korkudan her sey geliyo aklima bide karnim acayip sisti
sanirsiniz 5 aylik hamileyim korkuyorum....Bide diyorum ki asila tutarsa bi haftavsonra yumurta tuplerden rahime atiliyomus ya acena rahime atildi da rahim duvari mi kalinlasiyo ki ayyyy keskeee....Ya karmakarisigim kafayi yiyecem yaaa evde kalabaligiz ama iyi ki siz varsiniz kimseyle bunari konusmuyorum...

canımmm kötü düşünme akıntı gebelik belirtisi aynı zamanda lütfen düştü falan böyle kötü şeyleri çıkart aklında lütfeeennn umudunu yitirme arkadaşım bol bol dua et sabırla bekle çok zor biliyorum bende sabahtan beri iyi değilim oturdum dua ediyorum Rabbimden umut kesilmez kendini üzme bitanem

Sagol bitanneemmm valla kotu dusunmemeye calisiyorum ama karin agrim artti kprkuyorum...offff ya ne stresli bi bekleyis bi helsin ben soracam sipaya ... ;)

Caliscaz da agridan kipirdayamiyorum. Bi anda oldu. Sanki adet olacakmisim gibi ama akinti falan yok. Akinti olmasi gerekmiyo mu canim.
öyle diyolar ama bende olmuyor yani farkedilcek derece de hiç yakalayamadım ben sen şansa bırakma bence

Biomiyorum.ki daha yeni dollendiyse kan gelmez sanirim ne biliyim botanem.korkudan her sey geliyo aklima bide karnim acayip sisti
sanirsiniz 5 aylik hamileyim korkuyorum....Bide diyorum ki asila tutarsa bi haftavsonra yumurta tuplerden rahime atiliyomus ya acena rahime atildi da rahim duvari mi kalinlasiyo ki ayyyy keskeee....Ya karmakarisigim kafayi yiyecem yaaa evde kalabaligiz ama iyi ki siz varsiniz kimseyle bunari konusmuyorum...
Ayyy kiyamaamm bitanem. İnsallah bebisin habercisidir . Ama kotu dusunme tatlim. Dusuk falan olsa kanamanin olmasi gerekirdi. İnsallah dedigin gibidir bebis yerlesiyodur canim

Sagol bitanneemmm valla kotu dusunmemeye calisiyorum ama karin agrim artti kprkuyorum...offff ya ne stresli bi bekleyis bi helsin ben soracam sipaya ... :KK66:
benimde ağrım çok oldu bugün yok ama geçti geçen ay ağrı sızı olmamıştı tutmadı zeynepte ağrı vardı hep onun tuttu bende dedim demek ağrıması iyi birşey iyi düşünelim iyi olsun canım yaa walla biliorum çok zor bu ay bide çok ağlıyorum ben çok üzülüyorum sonra toparlıyorum kendimi dua ediyorum işte napcan yalnız değiliz en azından bak birbirimize dost olduk burada olmazsa da üzülmek yok tedaviye duaya devam eninde sonunda rabbim nasip edecek inanıyorum ben

Kizlaarr ordugum horka nasil olmuuss...Bunarla da ugrasmazsam kafayi siyiracam :(
2015-02-07 18.45.31.webp

Eklentiler

• 2015-02-07 18.45.31.webp
    2015-02-07 18.45.31.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 59
Sagol bitanneemmm valla kotu dusunmemeye calisiyorum ama karin agrim artti kprkuyorum...offff ya ne stresli bi bekleyis bi helsin ben soracam sipaya ... :KK66:
Ahhh bi gelsinler de ısırcam popislerini :KK53: İnsallah guzel seylerin habercisidir bitanem. Degilse de uzulmek yok biz ne hayal kirikliklari yasadik bu da gececek.Rabbim bizim de yuzumuze gulecek insallah tatlim:anneadayı::anneadayı:

25 inde olmam gerekiyo. Daha cok var yani. Yumurtlama donemindeyim acaba ondan dolayi olabilir mi. Onceden olmazdi canim yaa baya da agri var
Cnm yumurtlama akıntısı na benziyo bendede akinti ve ağrı olmuştu kasiklarimda çalışmaları kuvvetlendirir kuşum

Back
X