- 7 Nisan 2014
- 21
- 6
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcaklaUmudunuzu asla yitirmeyin. Ben 2 yıldan sonra hamile kaldım. Şuan 5 aylık hamileyim. Gonal f iğnesiyle aşılama oldum. O ay tutmadı. Sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. O ay hiç kafama takmadım. Bide rabbim zamanı geldiğinde nasip ediyor
Hayirli olsun cnm. Rabbim saglikli hayirli imanli bir evlat olmayi nasip etsin insallqh. Darisi basimiza...Umudunuzu asla yitirmeyin. Ben 2 yıldan sonra hamile kaldım. Şuan 5 aylık hamileyim. Gonal f iğnesiyle aşılama oldum. O ay tutmadı. Sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. O ay hiç kafama takmadım. Bide rabbim zamanı geldiğinde nasip ediyor
Rabbimin izniyle o da olacak insallah. Hayirlisini isteyelim. Evet cocugumuzun olmasini cok istiyoruz ama Rabbim nerden dogurdum bu hayirsizi dedirtmesin. Nasil evlatlar var hqyatta. Kendimizi de yipratmamamiz gerekiyo yoksa bebis olunca onlara nasil yeterizHsklisin canimin ici vala kim icin yipratiyorum kendimi sirf esim icin vede evlat sahibi olabilmek.icin.Ama en gzel caglarim bu zorluklarla geciyo ya ilerde Rabbim.omur verirse nasil bi psikolojiyle yasarim bilmiyorum.Aslinda ikizler burcuyum acayip hareketli canli konuskan hayat dolu civil civil-dim...... Kendimi taniyamiyorum.Kardesim bile diyo abla eskisi gibi parlamiyo gozlerinin.ici gulmuyosun eskisi gini diyo.Sana oyle geliyo ablam diyorum ama hakli xok yiprandim.Ama Rabbim beterinden saklasin bu gunume binlerce kere sukurler olsun aratmasil Rabbim bu gunleri...İnaniyorum bi gun anne de olacam ama zamanini Allah bilir ne zaman nasip ederse o zaman olsun.Ben varsa bebegime zarar olur diye namazi bile sandalyede kiliyorum asilamadan beri ama Rabbim yeter ki istesin ucurumdan yuvarlansam bisey olmaz bunu idrak edemiyorum bazen bu evlat ozleni yuzunden kalbim aklimin onune geciyo....
Rabbimin izniyle o da olacak insallah. Hayirlisini isteyelim. Evet cocugumuzun olmasini cok istiyoruz ama Rabbim nerden dogurdum bu hayirsizi dedirtmesin. Nasil evlatlar var hqyatta. Kendimizi de yipratmamamiz gerekiyo yoksa bebis olunca onlara nasil yeteriz![]()
Akintin devam ederse doktoruna bi sor istersen cnm icin rahatlar en azindan. Canimm benim stres yapacak bisey yok. Allahin izniyle gunu gelince bize guzel haberler vereceksin. Sonra bu yazdiklarina cok gulecelsinHaklisin tatlimm...Zaten her zaman hayirlisini istiyorum oyle dua ediyorum hayirlisi boyleymis demekki...İnsallah olur plmazsa napalim zorla alamayiz ki demiBu arada hala benim akintim var biraz kizlar yaa asilamanin 9. gunu bitti offf valla stresten olecem haaaaa
HIC BELIRTIN YOKMU ??????Haklisin tatlimm...Zaten her zaman hayirlisini istiyorum oyle dua ediyorum hayirlisi boyleymis demekki...İnsallah olur plmazsa napalim zorla alamayiz ki demiBu arada hala benim akintim var biraz kizlar yaa asilamanin 9. gunu bitti offf valla stresten olecem haaaaa
Ayyy keske yaaa tek gizel jaber versemde sonradan gulsem.Doktor 12. Gun yani carsamba kan ver dedi canimAkintin devam ederse doktoruna bi sor istersen cnm icin rahatlar en azindan. Canimm benim stres yapacak bisey yok. Allahin izniyle gunu gelince bize guzel haberler vereceksin. Sonra bu yazdiklarina cok gulecelsinBu arada doktor sana ne zaman test yap demitti cnm?
Bu kadar yipratma kuşum kendini. Hem hamilelik belirtisibde de akinti oluyomus. Surda test yapmana ne kalmiski canim benim. Az daha sabir ve mutlu sonnnnAyyy keske yaaa tek gizel jaber versemde sonradan gulsem.Doktor 12. Gun yani carsamba kan ver dedi canim
masculin yok bitanem agrim var gibi genelde bide rahimim dolu gibi sanki agir.Bugun acayip sisti dunde sismisti.Akintim oluyo bikac gundur ara ara ama belirti degil sanirim bunlar.Zatem umidim yok bu ay benim basindan beri ama hayirlisi....offf su 14 gun bi gecse de kan versemde belli olsa artik hayirlisiyla canlarim yaa valla cok takmaya basladim sizde olmasaniz naparim bilmiyorum iyi ki gelmisim bu foruma ve iyi ki sizlerle tanismisim canlarimm...
CNM INSALLAH HAMISSINDIR AMA SEN KENDINI COKTA KAPTIRMA NE OLUR NE OLMAZ.RABBIMDEN UMUT KESILMEZ.KENDINI COK YORMA YA TUTARSA MISALI GULSEN OLDUK HEMI YAAAAAAyyy keske yaaa tek gizel jaber versemde sonradan gulsem.Doktor 12. Gun yani carsamba kan ver dedi canim
masculin yok bitanem agrim var gibi genelde bide rahimim dolu gibi sanki agir.Bugun acayip sisti dunde sismisti.Akintim oluyo bikac gundur ara ara ama belirti degil sanirim bunlar.Zatem umidim yok bu ay benim basindan beri ama hayirlisi....offf su 14 gun bi gecse de kan versemde belli olsa artik hayirlisiyla canlarim yaa valla cok takmaya basladim sizde olmasaniz naparim bilmiyorum iyi ki gelmisim bu foruma ve iyi ki sizlerle tanismisim canlarimm...
CNM INSALLAH HAMISSINDIR AMA SEN KENDINI COKTA KAPTIRMA NE OLUR NE OLMAZ.RABBIMDEN UMUT KESILMEZ.KENDINI COK YORMA YA TUTARSA MISALI GULSEN OLDUK HEMI YAAAAA
Gülşen yaş kaç cnm ??? Bizim anne tarafı hepsi altındağ da oturuyorlar ben kızken her sene izmirden ankaraya tatile gelirdim. İnşallah yine gelmek nasip olurda tanışmak isterim.tabi şu fransadan kurtulabilirsemmmBende umutlanmak istemiyorum zsten cunku ben biseye heves edersem olsun istesem genelde olmaz...Ayy ben zaten Gülşen'im adasimdir kendisini cok dinlerim :) zaten ismimin anlami gulbahcesi oldugu icin bu nicki kullandim arkadaslar.Dikkat ediyorum elimden geldigince dedim ya nammzi bie sandalyede kiliyorum Allah kabul etsin insllah ama icim de sizliyo valla napiyim![]()
Cnm hayırlısı olsunda ağrın varken ilişki oldumu ????kaçırmamışsındır umarımarkadaşlar ben de klomen sonrası perşembe günü çatlatma iğne vuruldum 36 sat sonra gece çok ağrım oldu sonrasında ara ara ama şu an da ağrı yok gibi akıntı da yok olmasuı gereken nedir acaba..bir de doktor bana clamara forte verdi bant kalçaya yapıştırıyorum bunu kullanan var mı kilo yapar mı
hiimmmm insallah tutmustur cnm bir kac gune kadar dinlen is yapma kendini yorma.RABBIM BIZLERI SEVINDIRSIN INSALLAHilişkiden sonra ağrı çok oldu ama şu an yok canım