çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Bitannemm kist degildir bu ayki ignelerin etkisidir takma kafana canimin.ici doktoruna kontrile ne zaman gidecen
cnm yarin gidiyorum ama kontrol olmiycam . gidip dosyami alicam tup merkezine sevk edicek artik asi masi deneyecek gucum yok.2 yildir igne igne icim disima cikti .ilk 2 asilamam iptal olmustu yedigim igneler bana kapak oldu.
sonra 2 asilama yaptik onlarda tutmadi. nasipse tup bebek icin gidicem de burdaki sistem turkiye gibi degil kizlar burda yas siniri varmis benim yasim 22 .insallah kabul ederler.2 yil once kabul etmediler asilama denememistim ve sorun yok yasin kucuk dediler 24 olmadan yapmiyorlarmis.simdi gittigimde diycem asilamam tutmuyor.son sans tup diye rapor yazicak jinekologum.bakalim hayirlisi olsun

MasculinBurda da ilaclara rapor cikarabilmek icin sartlar istiyolar canim yas da bunun icinde.21 sanirin asilama icin alt sinir da tup bebegi bilmiyorum valla.Hayirlisi olsun insallah isin rast gider tatlim Rabbim yardimcin oldun

Başın Sağolsun Zeynep çim Rabbim cennette kavuştursun sevdiklerine dayanma gücü versin kızlar yazılanları okudum herkesin imtihanı ayrı ayrı Herşey bizim için herkesin derdi kendine büyük ama bizim bu dertlerden büyük Rabbimiz var bu imtihanlardan rızasına mazhar olarak geçmeyi nasip etsin

MasculinBurda da ilaclara rapor cikarabilmek icin sartlar istiyolar canim yas da bunun icinde.21 sanirin asilama icin alt sinir da tup bebegi bilmiyorum valla.Hayirlisi olsun insallah isin rast gider tatlim Rabbim yardimcin oldun
ismim ayse cnm burda isimiz cok zor valla dil sorunu var tam anlatamiyorum derdimi.+ailemi 5 yildir goremedim+cocuk yok hep soru hep sorun .cok SIKICI BIR MEMLEKET BURASI TURKIYEM IZMIRIM NERDEEEEE

AMIIIINNNNNN

Başınız Sağol sun cnm dikkat et kendine

[QUOT E="zey_nep, post: 39338693, member: 390256"]Kizlar ben sizi unuturmuyum duamdasinz gercekten buna inanain hastayimm bir haftadir yemeden icmeden kesildim ustune bide kusmalar basladi bide taziye olunca uzun sure giredim anlayacahinz ii bir ay gecirmedim malesef rabbim buyultur dualarim sizinle insallh guzel haberler aliriz sizi cok sewiyorum[/QUOTE]
Bebis nasil cnm iyidir inş ne kadarlık oldu ne yapalım cnm benimkide öyle oldu Rabbim büyük neylerse güzel eyler ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…