cnm bnm goguslerim cok sismesi akintim mide bulantim hic olmadi hatta sivilcelerim bile cikti sadece cok sirt bel agrim oluyordu cok hafif kasik agrim oluyordu aradaarkadaşlar iğne sonrası hamile kalanlarda öncelikle ne gibi belirtiler oldu acaba perşembe iğne vuruldum bekliyorum
bita hastayim giremedim bide taziye vardi moralmen coktumzey_nep canım hiç sesin çıkmıyor herşey yolundadır umarım
kıyamam canım merak ettim seni başınsağolsun çok üzüldümbita hastayim giremedim bide taziye vardi moralmen coktum
amin canımAmin cnm allah rahmet eylesin cnm annenin ömrünü size versin
cnm yarin gidiyorum ama kontrol olmiycam . gidip dosyami alicam tup merkezine sevk edicek artik asi masi deneyecek gucum yok.2 yildir igne igne icim disima cikti .ilk 2 asilamam iptal olmustu yedigim igneler bana kapak oldu.Bitannemm kist degildir bu ayki ignelerin etkisidir takma kafana canimin.ici doktoruna kontrile ne zaman gidecen
basin sagolsun cnm rabbim mekanini cennet etsin topragi bol olsun .bebegede uzuldum yazik babasizlik zor ....allah yardimciniz olsunbita hastayim giremedim bide taziye vardi moralmen coktum
ismim ayse cnm burda isimiz cok zor valla dil sorunu var tam anlatamiyorum derdimi.+ailemi 5 yildir goremedim+cocuk yok hep soru hep sorun .cok SIKICI BIR MEMLEKET BURASI TURKIYEM IZMIRIM NERDEEEEEMasculinBurda da ilaclara rapor cikarabilmek icin sartlar istiyolar canim yas da bunun icinde.21 sanirin asilama icin alt sinir da tup bebegi bilmiyorum valla.Hayirlisi olsun insallah isin rast gider tatlim Rabbim yardimcin oldun
AMIIIINNNNNNBaşın Sağolsun Zeynep çim Rabbim cennette kavuştursun sevdiklerine dayanma gücü versin kızlar yazılanları okudum herkesin imtihanı ayrı ayrı Herşey bizim için herkesin derdi kendine büyük ama bizim bu dertlerden büyük Rabbimiz var bu imtihanlardan rızasına mazhar olarak geçmeyi nasip etsin
SABRIN SONU SELAMETTIR INSALLAH...
Başınız Sağol sun cnm dikkat et kendinecnm mbr uzun zamn oldu giremedim malesef fakat bir haftadir cok hastayim soguk almistim bide amcaoglum kaza gecirdi vefat etti 3 gunluk bebegi vardi taziye falan biraz kotuyum onun icin giremedim simdi yazdoklarinizin tamamini okudum uzuldum ii haberler yok daha rabbim insallh guzel haberler almayi nasip eder
bita hastayim giremedim bide taziye vardi moralmen coktum
Bende özlüyorum walla napiosun canımcımmSlm kızlar Nasılsıniz Nerelerdesin iz özledim sizleri durumlar nasil
Elhamdulillah kuzum biraz öksürük var o kadar nasıl durumlarBende özlüyorum walla napiosun canımcımm
İyiyim kuzum. Yorgunluk dısında hersey ayni. Dikkat et cnm bu aralar hava degisimi mahvediyo insani.Slm kızlar Nasılsıniz Nerelerdesin iz özledim sizleri durumlar nasil
iyi canım bekliyoruz işte dikkat et kendine hasta olmaElhamdulillah kuzum biraz öksürük var o kadar nasıl durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?