Olurmu böyle bebiş varsa duygusal durumlar daha erken değil mi böyle şeyler için bilmiyorumEwet cnm seni çok iyi anlayabiliyorum başka şehir anne yokzor gercekten ya bizde 4 yıldır bekliyorduk ama kaybettik cnm ilk kez hamile kalmıştım Rabbim beterinden muhafaza eylesin kuzum inş güzel haberlerin gelecek insan düşünmekten duygusal oluyo inş bebisten dolayidir allahım duy sesimizi
Pozitif düşün cnm olacak inş ne zaman gideceksin doktora yada ne zaman test yapacaksınOlurmu böyle bebiş varsa duygusal durumlar daha erken değil mi böyle şeyler için bilmiyorum
günün geçerse gel dedi gitmeden yaparım pazartesi cnmPozitif düşün cnm olacak inş ne zaman gideceksin doktora yada ne zaman test yapacaksın
Günün ne zaman geçiyogünün geçerse gel dedi gitmeden yaparım pazartesi cnm
Kaçıncı günün çatlatma iğnesinden sonra kiGünün ne zaman geçiyo
15.günüm bitanem yarın 16.gün testi 11.gün yaptım silik çizgi 13.gün yaptım yine silik birdaha yapmadımKaçıncı günün çatlatma iğnesinden sonra ki
Himm inş kuzum hamilesin sen içime öyle doğuyor adet günün ne zaman15.günüm bitanem yarın 16.gün testi 11.gün yaptım silik çizgi 13.gün yaptım yine silik birdaha yapmadım
16 şubat ama iğneyi adetin 8.günü oldum yani erken yumurtlamış oldum aslında inşallah kuzum Allah söyletsin bide günlük ped koyuyorum o kadar akıntım var beyaz şefaf gerçi geçen ayda olmuştu ama bu kadar fazla değildiHimm inş kuzum hamilesin sen içime öyle doğuyor adet günün ne zaman
Ins kuzum inş bebisten dir16 şubat ama iğneyi adetin 8.günü oldum yani erken yumurtlamış oldum aslında inşallah kuzum Allah söyletsin bide günlük ped koyuyorum o kadar akıntım var beyaz şefaf gerçi geçen ayda olmuştu ama bu kadar fazla değildi
inş bitanem bol bol dua ediyorum hepimize gerçekten sanada isminle okuyorum Allah kabul etsinIns kuzum inş bebisten dir
Allah razı olsun kuzum bende hep dua ediyoruminş bitanem bol bol dua ediyorum hepimize gerçekten sanada isminle okuyorum Allah kabul etsin
Ayyy bu kadar mı olur bizde ramazan ayında gitcez nasipse yiğenimin düğünü var bende öyle istiyorum inşallah öyle olur yaaRabbim inş kabul eder kuzum yaza kadar inş gelir meleğim yaza bizim tayin işi var memlekette bu işlerin olmasını istemiyorum memlekete hamile gitmeyi çok istiyorum malum her kafadan bi ses çıkıyo memlekette bu tedaviyi görsem daha çok yipranirim en azından burdayken görüyorum kimse bilmiyo sadece benim ailem biliyo eşimin ailesi bilmiyo o yüzden çok istiyorum
Ins Rabbim biz aciz kullarınida sevindirecek senin memleket neresi cnmAyyy bu kadar mı olur bizde ramazan ayında gitcez nasipse yiğenimin düğünü var bende öyle istiyorum inşallah öyle olur yaa
izmir canım seninIns Rabbim biz aciz kullarınida sevindirecek senin memleket neresi cnm
Antalya cnmizmir canım senin
ehhh ikimizin de memleketi güzelmiş walla deniz olan yer güzel olmaz mı dmii yaaAntalya cnm
Öyle cnm ama benim Antalya Merkez değil elmalı ilçesiehhh ikimizin de memleketi güzelmiş walla deniz olan yer güzel olmaz mı dmii yaa
cnm inşallah hamiş gitmek nasip olur inşallahÖyle cnm ama benim Antalya Merkez değil elmalı ilçesi
Inşallah cnm gül bahçesi ne alemde acaba başka kimler gün sayıyor du fobeks sayiyomuyducnm inşallah hamiş gitmek nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?