Kiz sat bat ne kizcnm sat??? bat?????
ayyy siz yaşlıysanız ben atayım kendimi şurdan
Kizzlarr ben de yazayim o zaman2.5 yillik evliyim. 2 sene korunduk korunmaz olaydik 8 aydir bebis icin ugrasiyoruz. 27 yasindayim. 4 defa klomen tedavisi. Sonra femara+ovitrelle catlatma ignesi denedik olmadi. Bu ay da bildiginiz gibi rahim filmi ve dogal cabalarla ugrasiyoruz
Ben bu sat la bat tan birsey anlamiyo rum yaŞubat 6 sat Şubat 10 bat
valla bat beklenmeyen adet tarihi sat son adet tarihi sanirim canimKiz sat bat ne kiz
Buyukler dogru diyo da bazen isler bizim istrdigimiz gibi olmuyo cnm yaa. Ben de cok istiyodum hatta ilk geceden kalsam falan diyodum ama dogu gorevimiz vardi. Yeni geldik memlekete. Oralarda sartlar zordu cocuk olursa onun icin de zor olurdu. Ulasim falan yoktu yani. Mecburen ertelemek zorunda kaldikNiye ki sen kac yasindasin canim?
Buyukler derler ya sicagiyla olsun diye bizde 3-4 ay korunduk kesje korunmasaydik.bu arada senle de yasitmisiz yaaa :)
Kac gun arayla adet oluyosun cnm. Ben mesela 30 gunde bir olurum Kimisi 28 gunde falan oluyo. Ona gore Bat yani (beklenmeyen adet tarihiBen Şubat 6 da adet oldum işte 10 da bitti
BeN 88 liyim cnm[/QUOTE][Q UOTE="gulb ahcesi0618, post: 39378093, member: 656632"]Yasitmisiz canim ben 87 liyim gerci yil.olarak 28 oldum ama kabullenmek pek kolay olmuyo yaslanmayi hala 27 diyorum
Buyukler dogru diyo da bazen isler bizim istrdigimiz gibi olmuyo cnm yaa. Ben de cok istiyodum hatta ilk geceden kalsam falan diyodum ama dogu gorevimiz vardi. Yeni geldik memlekete. Oralarda sartlar zordu cocuk olursa onun icin de zor olurdu. Ulasim falan yoktu yani. Mecburen ertelemek zorunda kaldikNasip gerci ya. Cogu insan var korunurken hamile kalan.
allah razi olsun gulum.ilac kullanamadim diye daha agir oldu iyileame surecide gec oldu haliyleCok gecmis olsun bitanm hamileykn.ilac kullanimi da zor dikkat et kendine de hasta olma bidaha.Bi arada basin sagolsun.Genc olum cok zor Allah annesine babasina sizlere sabir versin
Cnm nasıl bebis ne kadar olduallah razi olsun gulum.ilac kullanamadim diye daha agir oldu iyileame surecide gec oldu haliyle
Bebis nasil cnm iyidir inş ne kadarlık oldu ne yapalım cnm benimkide öyle oldu Rabbim büyük neylerse güzel eyler ne diyelim[/QUOTE]simdilik kusmalar mide bulantisi istahsizlik disinda bir sklnti yok bitanm cuma gunu kontrol var bakalim lalp atisi varmi onun tedirginligi var bira senn durumun nasil bitanm[QUOT E="zey_nep, post: 39338693, member: 390256"]Kizlar ben sizi unuturmuyum duamdasinz gercekten buna inanain hastayimm bir haftadir yemeden icmeden kesildim ustune bide kusmalar basladi bide taziye olunca uzun sure giredim anlayacahinz ii bir ay gecirmedim malesef rabbim buyultur dualarim sizinle insallh guzel haberler aliriz sizi cok sewiyorum
cok sagol bitanm inan hic firsat olmadi senin durumun nasil hep duamdasimkıyamam canım merak ettim seni başınsağolsun çok üzüldüm
simdilik kusmalar mide bulantisi istahsizlik disinda bir sklnti yok bitanm cuma gunu kontrol var bakalim lalp atisi varmi onun tedirginligi var bira senn durumun nasil bitanm[/QUOTE]Bebis nasil cnm iyidir inş ne kadarlık oldu ne yapalım cnm benimkide öyle oldu Rabbim büyük neylerse güzel eyler ne diyelim
8.haftaya girdik galiba cuma kalp atisini duycaz rabbim nasip ederseCnm nasıl bebis ne kadar oldu
Amin cnm maşallah buyuyosujuz inş duyarsın cnm bizede haber insRabbim gonlune gore versin insaallh herseyon hayirlisi olur rabbim evlatsozlikla sinamasin hickimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?