çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

ayyy siz yaşlıysanız ben atayım kendimi şurdan

Niye ki sen kac yasindasin canim?

Buyukler derler ya sicagiyla olsun diye bizde 3-4 ay korunduk kesje korunmasaydik.bu arada senle de yasitmisiz yaaa :)

[Q UOTE="gulb ahcesi0618, post: 39378093, member: 656632"]Yasitmisiz canim ben 87 liyim gerci yil.olarak 28 oldum ama kabullenmek pek kolay olmuyo yaslanmayi hala 27 diyorum [/QUOTE]
BeN 88 liyim cnm

Niye ki sen kac yasindasin canim?

Buyukler derler ya sicagiyla olsun diye bizde 3-4 ay korunduk kesje korunmasaydik.bu arada senle de yasitmisiz yaaa :)
Buyukler dogru diyo da bazen isler bizim istrdigimiz gibi olmuyo cnm yaa. Ben de cok istiyodum hatta ilk geceden kalsam falan diyodum ama dogu gorevimiz vardi. Yeni geldik memlekete. Oralarda sartlar zordu cocuk olursa onun icin de zor olurdu. Ulasim falan yoktu yani. Mecburen ertelemek zorunda kaldik Nasip gerci ya. Cogu insan var korunurken hamile kalan.

[Q UOTE="gulb ahcesi0618, post: 39378093, member: 656632"]Yasitmisiz canim ben 87 liyim gerci yil.olarak 28 oldum ama kabullenmek pek kolay olmuyo yaslanmayi hala 27 diyorum
BeN 88 liyim cnm[/QUOTE]

O zaman ben 28 deyim demi

Oyle bitanem ya korunmayip hamile kalamayan var korunup hamile kalan.var ilki olup ikinci cocugu olmayan var ohook Rabbimin emrinde hepsi ne diyelim...

OTobeks, post: 39379884, member: 418261"]Kac gun ar ayla adet oluyosun cnm. Ben mesela 30 gunde bir olurum Kimisi 28 gunde falan oluyo. Ona gore Bat yani (beklenmeyen adet tarihi belli oluyo[/QUOTE]
Cnm Benim düzensiz olduğu için şu diyemiyorum aralık 29 da olmuştum kimyasal dan sonra Şubat 6 da oldum canikom yani hiç bilmiyorum

OTobeks, post: 39379884, member: 418261"]Kac gun ar ayla adet oluyosun cnm. Ben mesela 30 gunde bir olurum Kimisi 28 gunde falan oluyo. Ona gore Bat yani (beklenmeyen adet tarihi belli oluyo[/QUOTE]
Cnm Benim düzensiz olduğu için şu diyemiyorum aralık 29 da olmuştum kimyasal dan sonra Şubat 6 da oldum canikom yani hiç bilmiyorum

Bebis nasil cnm iyidir inş ne kadarlık oldu ne yapalım cnm benimkide öyle oldu Rabbim büyük neylerse güzel eyler ne diyelim[/QUOTE]simdilik kusmalar mide bulantisi istahsizlik disinda bir sklnti yok bitanm cuma gunu kontrol var bakalim lalp atisi varmi onun tedirginligi var bira senn durumun nasil bitanm

Bebis nasil cnm iyidir inş ne kadarlık oldu ne yapalım cnm benimkide öyle oldu Rabbim büyük neylerse güzel eyler ne diyelim
simdilik kusmalar mide bulantisi istahsizlik disinda bir sklnti yok bitanm cuma gunu kontrol var bakalim lalp atisi varmi onun tedirginligi var bira senn durumun nasil bitanm[/QUOTE]
Kuzum bende iyi olmaya çalışıyorum Rabbim böyle layık gördü böyle cnm adetin 2. Günü gittim yumurtalar toparlansin diye ilaç verdi onu kullanıyorum cnm bakalim adetin 2. Günü gel iğne ye başlayalım dedi inş adet gelmezde bebek için giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…