- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
BENIM YAS 22.
5 YILLIK EVLIYIM.FRANSADA YASIYORUM.MALESEF BURAYA IZMIRDEN GELIN GELDIM.4 YILDIR BEBIS ISTIYORUM.2 DEFA KLOMEN VE CATLATMA IGNESIYLE DENEDIK OLMADI.2 DE TUTMAYAN ASILAMAM VAR.
SON ASILAMAM.....21.01.2015
SAT....04.02.2015
BAT....04.03.2015
Agustosta 7 yil.olacak evliligime 2 kere klomen ile asilama oldum.tutmadi sonra kendiligimden gebe kaldim.doguma 2 hafta kala kaybettim.aradan 2.5 yil gecti hala yok ve bu ay
Pregon igne 75 unite 7 gun ovitrell catlatma ignesi 30 ocakta asilama ve 19 subat sat....
EKLENIYOR HEMENhemen yazayım fostimon 75 iğne sat 20 ocak bat 16 şubat
ohhh eline sağlık ayşem afiyet olsun sizeKIZLAR BEN KACAR KOCISE YEMEK YAPAYIM GEC GELIYOR.GECE GIRERIM GRSRZ CANLAR
BUGUNKI MENUM;;;;;mercimek corbasi .kofte .salata
ALLAHIM NE NASIP EDERSE
cnm sat??? bat?????Hadi bende tanıtayim bari yaş 27 4. Yılın içindeyim hiç korunmadik klomen ve birçok yumurta geliştirici kullandım ama nafile doktor değişikliğinden sonra ganol f 50 mg kullandım 1 hafta polikistik over vardı onlar geçti 100 mg çıktık ve ayin 14 çatlatma iğnesi oldum ve 4 yılın içinde ilk hamileliğim oluşmuştur ama kimyasal ile sonuçlandı
Elerine saglik tatlimmmm ve afiyet olsun simdiden bakalimm...KIZLAR BEN KACAR KOCISE YEMEK YAPAYIM GEC GELIYOR.GECE GIRERIM GRSRZ CANLAR
BUGUNKI MENUM;;;;;mercimek corbasi .kofte .makarna.salata
ALLAHIM NE NASIP EDERSE
Hadi bende tanıtayim bari yaş 27 4. Yılın içindeyim hiç korunmadik klomen ve birçok yumurta geliştirici kullandım ama nafile doktor değişikliğinden sonra ganol f 50 mg kullandım 1 hafta polikistik over vardı onlar geçti 100 mg çıktık ve ayin 14 çatlatma iğnesi oldum ve 4 yılın içinde ilk hamileliğim oluşmuştur ama kimyasal ile sonuçlandı
ayyy siz yaşlıysanız ben atayım kendimi şurdanYasitmisiz canim ben 87 liyim gerci yil.olarak 28 oldum ama kabullenmek pek kolay olmuyo yaslanmayi hala 27 diyorum
Benim daha cok canim yaa 25 subat. Eger olursa bu ayin guzel haberini en son ben vericem :) offffff gunler gecmek bilmiyooo daha iki hafta var. İnsallah sizden iyi haber alirim umut olursunuz bana canim.İlk crazy alacak sanirim sonucu sonra bn...sen ne zaman adet oluyon tatkim
Sen boş durma hiç fobeks cimmm bugünlerde
Benim daha cok canim yaa 25 subat. Eger olursa bu ayin guzel haberini en son ben vericem :) offffff gunler gecmek bilmiyooo daha iki hafta var. İnsallah sizden iyi haber alirim umut olursunuz bana canim.
Aynen canimSen boş durma hiç fobeks cimmm bugünlerde
Bide SAT 25 OCAK -BAT 24 OCAK Unutmusum kizlaarrr yazmayiiKizzlarr ben de yazayim o zaman2.5 yillik evliyim. 2 sene korunduk korunmaz olaydik 8 aydir bebis icin ugrasiyoruz. 27 yasindayim. 4 defa klomen tedavisi. Sonra femara+ovitrelle catlatma ignesi denedik olmadi. Bu ay da bildiginiz gibi rahim filmi ve dogal cabalarla ugrasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?