çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Sagol canimin.ici inanin sizlerle konusmak bile o kadar iyi geliyo ki...yanlizligima ilac oldunuz resmen sagolun yemin.ederim...Veren de alan da Alahvelden bisey gelmiyo ama insan nefsi bu sonucta insan kafaya takmiycam dese dd uzuluyo...

Evet hayat cok yormus seni canim ama daha bebislerimiz olacak onlar yaşli anne istemez. Ben eminim ki simdi 57 gibi hissediyorum diyosun ya bebislerini kucaklayinca 17 lik olursun kuzuummm. O gunler de uzak degil Raabimin izniyle.

İnsallah canim.insallah Rabbimin.izniyle hepimiz anne olacaz...

Sagol canimin.ici inanin sizlerle konusmak bile o kadar iyi geliyo ki...yanlizligima ilac oldunuz resmen sagolun yemin.ederim...Veren de alan da Alahvelden bisey gelmiyo ama insan nefsi bu sonucta insan kafaya takmiycam dese dd uzuluyo...
yok zaten o takmama işini ben bir türlü beceremiyorum takmamaya çalıştıkça daha çok takıyorum

bitaneeemmm senin o guzeller guzeli yuregini anlamayan anlayamayan senin kalbindeki o mucevheri kesfedemeyen o akillari kisir beyinleri kisir onlarin...kusura bakma vala zor tutuyom kendimi kotu bisey yazmayim.diye...en hassas oldugum nokta bu.Kimin me hakki var sana bunu soylemeye hadsiz seviyezsizller...sende hala o tertemiz yureginle kizmiyorum diypsun o insanliktan cikmis cahil seylere Hani necip fazil diyo ya "FAKİRE ALLAH VERSİN DİYEN ZENGİN,PEKİ SANA KİM VERDİ?"diye ....Sana kisir diyen o akilsizlara kim vermis aceba.....Allahin hepsini birden.ellerinden.almayacagi sana ikiz icuz vermeyecegi ne malum....Valla sinirim tepeme cikti yaaaa zatem kac gunun stresi var valla elim ayagim titredi sinirden nefes alamiyorum.Ya Allah onlara da torun vermezse evlatlarininda cocugu olmazsa ancak o zaman seni anlar o insan musvetteleri..ofggfgf daha yazsam sabaha kadar yazarim yemin ederim sinirim gecmiyo yaaaaaaaaa

yok kuzum sinirlenme ben gülüp geçtim çok cahiller kıskançlıklarında yapıyolar biliorum ben umrumda değil eşleriyle de problem yaşıyolar hep mutsuzlar bide ben yabancıyım hepsi akraba evliliği hep teyze çocukları falan aşk yok evliliklerinde eşim beni el üstünde tutuyo sağolsun ondan da biraz yapıyolar beni üzmek için bende gülüyorumAma sen sinirlenme sakın amannn boşwer stres yapma canım benimm

Ewet cnm öyle leri böyle yapiyo lar kuzum Allah razı olsun eslerimiz bizleri el üstünde tutuyo cekmedikleri için yapıyolar kuzum sen hiç takma iyi yapıyorsun gül geç onlar öyle olunca daha çok kiskaniyorlarr Rabbim büyük

evet biliorum o yüzden yaptıklarını takmıyorum hiç ben takmadıkça kendileri sinir oluyo sorma

KIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI............TEDAVI.................... SAT.............. BAT........

1.ZEYNEP...................................IGNE................................1..HAMISIMIZ

2.CRAZY(rakibe).........................igne....................................20.ocak.2015..............16.subat.2015

3.GULBAHCESI(gulsen)............asilama(30 ocak)..............22.ocak.2015..............19.subat.2015

4.FOBEKS...................................HSG cekildi........................25.ocak.2015...............24.subat.2015

5.MASCULIN(ayse)..................2 negatif asilama................04.subat.2015..............04.mart.2015

6.DENIZ1111..............................2 negatif asilama................05.subat.2015...............09.mart.2015

7.MAVIZM..................................kimyasal gebelik................06.subat.2015...............10.mart.2015

8.MELEK1906..............................................................................................................

BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS GIBI ANNE OLURUZ...

Zaten onemli olan esinle iyi olman bitanem sozlerim agir olduysa yinede kusura bakma ama zaten sozlerim sadece senin.eltilerin.icin degil.Etrafimda da var boyke tioler.Bana diyen olmadi ama boyle davrananlar var.Cildiriyorum yemin ederim yaaa.Onlr hamile kalmak istemisler birakmislar korunmayi Rabbim.de nasip etmis sahip olmuslar ama bunu kendi marifeti sanan cahillerin bu laflari eni delirtiyo...Bizi anlamalari mumkun.olsa zaten hunlari soyleyemezler...Benim yedi senedir her cocuk gordugumde hatta ayni evin.icinde annlerine annem bitanecik annem diye sarilip koklayan open 3 tane cocukla yasamanin ne kadar zor oldugunu benim neler hissettigimi bi anlayabilseler zaten kimse soyleyemez o laflari.Hastanede bi kiz gordum yazik onunda olmuyomus 7 senedir " cocuk parki var evimin karsisinda ama gidemiyorum.Senin.cocugun mu varda geldin buraya diyecekker gibime geliyo"demisti icim.parcalanmisti...Daha ne deyim bilmiyorum ki yaaa

canım ağır değil sözlerin ben seni derdimle üzdüm diye üzüldüm ama sende yaşıyosun aynı şeyleri sonuçta ne diyeyim ki buda bizim imtihanımız mış bitanem sabır etmekten başka yapacak bişey yok bende seni öpüyorum kocaman tatlı rüyalar

Ayşem benide eklermisin geçen ay klomen+çatlatma iğnesi negatif.Bu ay beklemedeyim hiçbişey yok bakalım sat:24 bat:27

Benim daha cok canim yaa 25 subat. Eger olursa bu ayin guzel haberini en son ben vericem :) offffff gunler gecmek bilmiyooo daha iki hafta var. İnsallah sizden iyi haber alirim umut olursunuz bana canim.
benimki senden de sonra kapanışı ben yapacam kanımca :):) inşallah olsunda hepimiz birer haftayla müjdeliyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…