sen zor bir hayat yaşıyosun bide bir kaybın var evlat acısı başka hiçbir acıya benzemeşmiş ama inanıyorum ki rabbim karşılığını vericek çok mutlu olcaksın çokk sıkıntılar karşısında isyan etmeyenlerin sonunda mutlaka bir hediye bekler canım ben bizzat yaşadım gerçekten sonunda alacağım mükafat sana herşeyi unutturcak ve yeniden doğmuş gibi olcaksın bir keresinde yazmıştın verende alanda Allah demiştin bu beni çok duygulandırdı emin ol sonun çok güzel olcak senin bitanem
Evet hayat cok yormus seni canim ama daha bebislerimiz olacak onlar yaşli anne istemez. Ben eminim ki simdi 57 gibi hissediyorum diyosun ya bebislerini kucaklayinca 17 lik olursun kuzuummm. O gunler de uzak degil Raabimin izniyle.
yok zaten o takmama işini ben bir türlü beceremiyorum takmamaya çalıştıkça daha çok takıyorumSagol canimin.ici inanin sizlerle konusmak bile o kadar iyi geliyo ki...yanlizligima ilac oldunuz resmen sagolun yemin.ederim...Veren de alan da Alahvelden bisey gelmiyo ama insan nefsi bu sonucta insan kafaya takmiycam dese dd uzuluyo...
aynen ya takmayinca olur diyorlar bende beceremiyom kiyok zaten o takmama işini ben bir türlü beceremiyorum takmamaya çalıştıkça daha çok takıyorum
inşallah bitanem inşallah hepimiz hamiş olalım inan ki benim içimde hiç fesatlık kıskançlık yoktur eltilerim arayla doğum yaptı son 3 ayda birde kurban bayramında bana kısırsın dediler hiç kızmadım çünki cahil insanlar yüzüme karşı sen döl tutamıyosun dediler resmen o kadar insan içinde yani burda hep bayramlarda düğünlerde haremlik selamlık oturuyolar ondan bana rahat rahat laf sokuyolar hiç alınmıyorum gerçekten gülüyorum sadece çünki dünyadan bir haber ikiside ilkokulu zor bitirmişler 16 yaşında evlenmişler hasta olduklarında bile hocaya gidip okutup üfletiyolar o derece yanimesela şimdi aradılar yarın gelcekler buyrun gelin dedim hiç gönül koymuyorum
aynen takmayınca oluyomuş lafına taktım zaten çünki beceremiyorum hiçaynen ya takmayinca olur diyorlar bende beceremiyom ki
yok kuzum sinirlenme ben gülüp geçtim çok cahiller kıskançlıklarında yapıyolar biliorum ben umrumda değil eşleriyle de problem yaşıyolar hep mutsuzlar bide ben yabancıyım hepsi akraba evliliği hep teyze çocukları falan aşk yok evliliklerinde eşim beni el üstünde tutuyo sağolsun ondan da biraz yapıyolar beni üzmek için bende gülüyorumbitaneeemmm senin o guzeller guzeli yuregini anlamayan anlayamayan senin kalbindeki o mucevheri kesfedemeyen o akillari kisir beyinleri kisir onlarin...kusura bakma vala zor tutuyom kendimi kotu bisey yazmayim.diye...en hassas oldugum nokta bu.Kimin me hakki var sana bunu soylemeye hadsiz seviyesiLezler...sende hala o tertemiz yureginlw ki miyorum diypsun o insanliktan cikmis cahil seylereHani necip fazil diyo ya "FAKİREVALLAH VERSİN DİYEN ZENGİN,PEKİ SANA KİM VERDİ?"diye ....Sana kisir diyen o akilsizlara kim vermis aceba.....Valla sinirim tepeme cikti yaaaa zatem kac gunun stresi var valla elim ayagim titredi sinirden nefes alamiyorum.Ya Allah onlara da torun vermezse evlatlarininda cocugu olmazsa ancak o zaman seni anlar o insan musvetteleri..ofggfgf daha yazsam sabaha kadar yazarim yemin ederim sinirim gecmiyo yaaaaaaaaa
Ewet cnm öyle leri böyle yapiyo lar kuzum Allah razı olsun eslerimiz bizleri el üstünde tutuyo cekmedikleri için yapıyolar kuzum sen hiç takma iyi yapıyorsun gül geç onlar öyle olunca daha çok kiskaniyorlarr Rabbim büyükyok kuzum sinirlenme ben gülüp geçtim çok cahiller kıskançlıklarında yapıyolar biliorum ben umrumda değil eşleriyle de problem yaşıyolar hep mutsuzlar bide ben yabancıyım hepsi akraba evliliği hep teyze çocukları falan aşk yok evliliklerinde eşim beni el üstünde tutuyo sağolsun ondan da biraz yapıyolar beni üzmek için bende gülüyorumAma sen sinirlenme sakın amannn boşwer stres yapma canım benimm
evet biliorum o yüzden yaptıklarını takmıyorum hiç ben takmadıkça kendileri sinir oluyo sormaEwet cnm öyle leri böyle yapiyo lar kuzum Allah razı olsun eslerimiz bizleri el üstünde tutuyo cekmedikleri için yapıyolar kuzum sen hiç takma iyi yapıyorsun gül geç onlar öyle olunca daha çok kiskaniyorlarr Rabbim büyük
yok kuzum sinirlenme ben gülüp geçtim çok cahiller kıskançlıklarında yapıyolar biliorum ben umrumda değil eşleriyle de problem yaşıyolar hep mutsuzlar bide ben yabancıyım hepsi akraba evliliği hep teyze çocukları falan aşk yok evliliklerinde eşim beni el üstünde tutuyo sağolsun ondan da biraz yapıyolar beni üzmek için bende gülüyorumAma sen sinirlenme sakın amannn boşwer stres yapma canım benimm
iyi geceler cnm tatli ruyalarKizlaarr iyi geceler...hepinizi cook opuyorum... Yeni gune yepyeni umutlarla baslariz insallah...Sizi Seviyorum canlarim....İyi ki varsiniz...
canım ağır değil sözlerin ben seni derdimle üzdüm diye üzüldüm ama sende yaşıyosun aynı şeyleri sonuçta ne diyeyim ki buda bizim imtihanımız mış bitanem sabır etmekten başka yapacak bişey yok bende seni öpüyorum kocaman tatlı rüyalarZaten onemli olan esinle iyi olman bitanem sozlerim agir olduysa yinede kusura bakma ama zaten sozlerim sadece senin.eltilerin.icin degil.Etrafimda da var boyke tioler.Bana diyen olmadi ama boyle davrananlar var.Cildiriyorum yemin ederim yaaa.Onlr hamile kalmak istemisler birakmislar korunmayi Rabbim.de nasip etmis sahip olmuslar ama bunu kendi marifeti sanan cahillerin bu laflari eni delirtiyo...Bizi anlamalari mumkun.olsa zaten hunlari soyleyemezler...Benim yedi senedir her cocuk gordugumde hatta ayni evin.icinde annlerine annem bitanecik annem diye sarilip koklayan open 3 tane cocukla yasamanin ne kadar zor oldugunu benim neler hissettigimi bi anlayabilseler zaten kimse soyleyemez o laflari.Hastanede bi kiz gordum yazik onunda olmuyomus 7 senedir " cocuk parki var evimin karsisinda ama gidemiyorum.Senin.cocugun mu varda geldin buraya diyecekker gibime geliyo"demisti icim.parcalanmisti...Daha ne deyim bilmiyorum ki yaaa
Iyi geceler kuzum tatlı rüyalarKizlaarr iyi geceler...hepinizi cook opuyorum... Yeni gune yepyeni umutlarla baslariz insallah...Sizi Seviyorum canlarim....İyi ki varsiniz...
Ayşem benide eklermisin geçen ay klomen+çatlatma iğnesi negatif.Bu ay beklemedeyim hiçbişey yok bakalım sat:24 bat:27KIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI........TEDAVI............... SAT........ BAT........
1.MASCULIN(ayse).................asilama................................04.02.2015..........04.03.2015
2.CRAZY(rakibe).......................igne.....................................20.01.2015............16.02.2015
3.GULBAHCESI(gulsen)............asilama(30 ocak)..............................................19.02.2015
4.MAVIZM..................................dis gebelik..................................................
5.FOBEKS.......................................................................................................
6.DENIZ1111.....................................................................................................
7.MELEK..........................................................................................................
BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS GIBI ANNE OLURUZ...
benimki senden de sonra kapanışı ben yapacam kanımca :):) inşallah olsunda hepimiz birer haftayla müjdeliyelim :)
Benim daha cok canim yaa 25 subat. Eger olursa bu ayin guzel haberini en son ben vericem :) offffff gunler gecmek bilmiyooo daha iki hafta var. İnsallah sizden iyi haber alirim umut olursunuz bana canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?