biz senle aynıymışız bende hep 30 diyorumm :)33 kabullenmek zor gerçi memleketimin plakası şuanki yaşım :):)kızlar küçüksünüz tabii çıtırlar sizihem 28 demeyin bakim 27 dir o yoksa ben de 33 demek zorunda kalcam daha hazır değilim şimdi bir hesapladım da 31 sanıyodum ben zaten 30dan sonra doğumgünü kutlamıyorum
sat:24 şubat bat:27 martAyşem benide eklermisin geçen ay klomen+çatlatma iğnesi negatif.Bu ay beklemedeyim hiçbişey yok bakalım sat:24 bat:27
benimle kimse yarışamaz en büyüğününüz benim sanırım :)biz senle aynıymışız bende hep 30 diyorumm :)33 kabullenmek zor gerçi memleketimin plakası şuanki yaşım :):)
canım sat son adet tarihin bat adet olacağın tarih hani olmasın diye dua ettiğimiz tarih :):)sat bat nedir kızlar :)
sat bat nedir kızlar cahilliğimi mazur görün yeniyim bu işlerde yeni yeni takip ediyorum sizlerisat:24 şubat bat:27 mart
sağolasın canım :)canım sat son adet tarihin bat adet olacağın tarih hani olmasın diye dua ettiğimiz tarih :):)
sende saol canımm :) senin bat nezaman :?sağolasın canım :)
aman ayşem kafam nasıl dağılmışşsa yanlış tarih yazmışım :):) sat:24 ocak bat:27 şubat ::):):)sat:24 şubat bat:27 mart
hadi inşallah güzel haberlerini alırız canım :) senin arkandanda ben haber veririm :)sat 27 ocak bat 23 şubat bu ay klomen iğne bakalım bekliyoruz :)
haydi inş canımhadi inşallah güzel haberlerini alırız canım :) senin arkandanda ben haber veririm :)
Ablacim daha yolun basindasin bak yorulmak yokkkgünaydın hanımlar :) beklemek çok zor ilk tedavim ve şimdiden yoruldum
sağolasın canım...canım karıştırmışsın ben yaşımı yazmamıştım :) çok şükür o kadar değilim ama az kaldı :)Ablacim daha yolun basindasin bak yorulmak yokkk
Bu arada baska topicte 40 yasindayim dedigini gormustum de onun icin abla dedim mahsuru yoktur insallah :)
sağolasın canım...canım karıştırmışsın ben yaşımı yazmamıştım :) çok şükür o kadar değilim ama az kaldı :)
günaydınnn tatlımmmKizlaaarrrr....Gunaydiiiinnnn...
özür dilemene gerek yoktu canım önemli değil ama ablan olduğum kesin :)Ozur dileriim ben karistirmisiiimm
sormaa sormaaabiz senle aynıymışız bende hep 30 diyorumm :)33 kabullenmek zor gerçi memleketimin plakası şuanki yaşım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?