çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

senden umut aliyordum senn bu negatif sonucunu alinca bnm az olan umudum tamamiyla tukendi sanmiyorum artik bnde de bisey olacagina:KK43::KK61:
bitanem benim öyle oldu diye seninde negatif olcak diye bişey yok şimdi sen bana umut olcaksın bikeree :KK68:

Hepinize cok tsk edrim simdi bama dua edermisinz ne olur kndim ii hissetmiyorum cok ihtiyacim var duaniza sagolsun bir arkadsim yasin okuycak bana icim cok yaniyor bugun ii haber alirim sandim

Hepinize cok tsk edrim simdi bama dua edermisinz ne olur kndim ii hissetmiyorum cok ihtiyacim var duaniza sagolsun bir arkadsim yasin okuycak bana icim cok yaniyor bugun ii haber alirim sandim

herzaman dua ediyorum inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.İnşallah hayırlı haberler alırsın bizimde yüzümü
zü güldürürsün canım benimm :KK68:

kızlar selam, ben de iğnemi dün vurdurdum. Bundan iki hafta önce 5 gün boyunca sabah akşam klomen kullandım. Bir hafta boyunca yumurtalık takibi yaptı. İki günde bir gittim. Doktorumun istediği boyuta gelince yumurtalıklar, bu kez iğne verdi. Adet görürsen de görmezsen de gel dedi. İnşaallah görmeden gitmek nasip olur hayırlısı ile.

Arkadaşım ben klomen ve çatlama iğnesiyle hamile kaldım umarım haftaya kontrolüm var kalp atışını duyabilirim inşallah sizlerdende bu hayırlı haberi alırız benim sorunum Fsh 10.95 ti birde yumurtlama olmuyodu çok şükür başka sorunumuz yoktu bakalım beklemedeyiz Hakkımızda Hayırlısı olsun cümlemizin

merhaba, hemen ilk ayınızda hamile kalabildiniz mi? bende iğnemi vuruldum bu ay bekliyorum ama kimseyi görmedim bu yolla hamile kalan :( morelim bozuldu

okurum bende sana zeynepcim bu arada geldi kırmızılar benim senden iyi haberler alcaz inşallah canım benim

cok sagol cnm bugun adet gunundu degil mi bnm yarin olmam lazim kimbilir belki bnmde gelir
evet tam gününde gelmiş oldu aslında biliyorum yarın senin eşimi yollayım işe okumaya başlıcam sana moralini yüksek tut inşallah güzel haberler alcaz

evet tam gününde gelmiş oldu aslında biliyorum yarın senin eşimi yollayım işe okumaya başlıcam sana moralini yüksek tut inşallah güzel haberler alcaz
allah razi olsun senden bitanm cok sevinirim okumana insallh rabbim kabul eder vesile kilar off off yarin bekliycem bakalim ne olcak

merhaba, hemen ilk ayınızda hamile kalabildiniz mi? bende iğnemi vuruldum bu ay bekliyorum ama kimseyi görmedim bu yolla hamile kalan :KK43: morelim bozuldu
Merhaba canım tedavin umarım en kısa zamanda sonuç verir evet ilk tedavide hamile kaldım çok şükür bu şekilde hamile kalanların sayısı oldukça çok sana denk gelmemiştir bozma moralini ilk ay tutucak diye bişey yok Hayırlısı olsun inş en kısa zamanda hayırlı haberini alırız

Merhaba canım tedavin umarım en kısa zamanda sonuç verir evet ilk tedavide hamile kaldım çok şükür bu şekilde hamile kalanların sayısı oldukça çok sana denk gelmemiştir bozma moralini ilk ay tutucak diye bişey yok Hayırlısı olsun inş en kısa zamanda hayırlı haberini alırız
cnm bana biraz belirtilerinden bahsedermisin nasil bir surecti yarin adet gunum ve korkuyorum

cnm bana biraz belirtilerinden bahsedermisin nasil bir surecti yarin adet gunum ve korkuyorum
Adetten önceki belirtilerim adet belirtilerinle aynıydı canım tek fark kasık ağrım regli günümde başlardı fakat geçen ay iğneden sonra kasıklarımda Ağrı ve Sancı hep vardı birde bacaklarım hiç ağrımazdı ayrıca bacak ağrısı yaşadım bunun dışında başka belirtim yoktu regli günüm 2 gün geçtikten sonra 1 kere baş Dönmesi yaşadım sonra ne olursa olsun test yapıcam dedim gittim kan testi yaptırdım çok şükür pozitif çıktı inş seninde öyle olur canım

KIZLAR BUGUN SABAH CATLATMA IGNESINI VURDUM.INSAALLAH YARIN ASILAMA ICIN GIDICEM OLMAZSA GELIP KENDIMIZ CALISIRIZ:KK48:HEPIMIZ ICIN HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR ISTIYORUM INSAALAH RABBIM NASIP ETSIN...BURDA BEBISLERIMIZIN FOTOLARI PAYLASICAZ ILK DISI ILK KELIMESI ILK YURUMESI ILK YASI DERKEN GUNLERIMIZI BIRLIKTE PAYLASICAZ INANIYORUM BIR GUN OLUCAK :D:KK68::KK31::anneadayı::KK46::nazar:

Back
X