- 8 Aralık 2014
- 1.835
- 1.922
- 208
ayın 19.da olduysan iğneyi 14 gün ekliyeceksin.Ayın 2 sinde yaptır kanda çıkabilir canımhım... ay kafam karıştı iyice şimdi. Ben iğneyi pazartesi vuruldum, şimdi ne zaman test yapmalıyım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayın 19.da olduysan iğneyi 14 gün ekliyeceksin.Ayın 2 sinde yaptır kanda çıkabilir canımhım... ay kafam karıştı iyice şimdi. Ben iğneyi pazartesi vuruldum, şimdi ne zaman test yapmalıyım :)
ayın 19.da olduysan iğneyi 14 gün ekliyeceksin.Ayın 2 sinde yaptır kanda çıkabilir canım
inşallah canım benimm Allah duysun sesini kabul etsin dualarını.biliyo musun benim 15 şubatta doğum günüm var, bana hediye olacak bebek haberini alırsam, eşim ekim ayında doğmasını çok istiyor o da ekim doğumlu. Benim doğum günümde haberini alıp eşimi doğum gününde doğum yapsam çok şey mi istiyorum :)
inşallah canım benimm Allah duysun sesini kabul etsin dualarını.
Tşk ederim cnm ins hep beraber alırız güzel haberleri dualarimdasiniz hepcanım 6 günde hcg hormonu atılmış vücudundan demek ki zaten pozitif çıksaydı yalancı pozitifti o boşwer çıkmasın daha iyi gerçek pozitifi görürsün inşallah stres yapma bekle daha çok yeni inşallah hayırlı haberlerin olur
bende yarın doktora gidiyorum canım iğne tedavisine başlıycaz artık ilk defa nasıl olcak heyecan yaptım daha şimdiden hep 1 tane yumurtam oluyodu benim klomenle bu defa daha fazla gelişcek dedi doktorum bakalım inşallah bu ay olur hayırlısıylaTşk ederim cnm ins hep beraber alırız güzel haberleri dualarimdasiniz hep![]()
Kızlar ya bana çatlatma ignesinden sonra ilaç falan vermedi sadece inofolic kullanıyorumyok canım prengly iğne yapıldı progestan ilaç verdi doktor bana
zeynomm nasılsınBebegim cok sukur simdilik bisey yok sirt agrim dewam gogus agrisida ve arada kasik agrim sen duani eksik etme bitanm insallh tutmustur diycem ama biliyorsun adet olmaktan korkuyorum
Hadi bakalım inşallah bu ay hayırlı gelir hepimize iğne etkili diye duydumm banada söylemişti klomenle olmazsa iğneye geçecez diye .İnşallah etkili olur canımbende yarın doktora gidiyorum canım iğne tedavisine başlıycaz artık ilk defa nasıl olcak heyecan yaptım daha şimdiden hep 1 tane yumurtam oluyodu benim klomenle bu defa daha fazla gelişcek dedi doktorum bakalım inşallah bu ay olur hayırlısıyla
canım benim iğnem 10.gün yapılmıştı rahim duvarı kalınlaşsın diye progestan kullandım sana gerek görmedi demekkiKızlar ya bana çatlatma ignesinden sonra ilaç falan vermedi sadece inofolic kullanıyorum
cnm bence bekle 15 16 . Gün yaphım... ay kafam karıştı iyice şimdi. Ben iğneyi pazartesi vuruldum, şimdi ne zaman test yapmalıyım :)
inşallah sana gerek kalmaz canım ben detaylı nasıl bir tedavi olduğunu paylaşırım daha etkili dedi doktorumda aslında bu ayda iğne olsun dedi ama 1 ay daha denemek istemiştim ben nasip kısmet artıkHadi bakalım inşallah bu ay hayırlı gelir hepimize iğne etkili diye duydumm banada söylemişti klomenle olmazsa iğneye geçecez diye .İnşallah etkili olur canım![]()
evet çok doğru söylüyosun cnmIns cnm hayırlı haberler olsun inş haberlerini bekliyorum pozitif olalım Rabbim bizleri duyuyor ama vaktini bekliyor
inşallah ama bakalım sen bana detayları geçersin ozaman sen :)inşallah sana gerek kalmaz canım ben detaylı nasıl bir tedavi olduğunu paylaşırım daha etkili dedi doktorumda aslında bu ayda iğne olsun dedi ama 1 ay daha denemek istemiştim ben nasip kısmet artık
cnm bence bekle 15 16 . Gün yap
ondan şüphhen olmasın ama gerek kalmaz inşallah melekciminşallah ama bakalım sen bana detayları geçersin ozaman sen :)
hepimiz burdan hamileliğimizi ilan edecez ben buna inanmıyorum ama bu ay ama diğer ayy bu olacak biraz sabır sedece..Olumlu düşün olumlu olsunn tatlımm sıkma canını geçiyor zaman bugün 14. günüm bak hala test yapmakta direniyorum hala bi umut bekliyorumm :):)ay yapacak cesaretim olur mu bilmiyorum, günler geçer mi? ben buradan sizinle mutluluğumu paylaşabilecek miyim?böyle melankolik bir haldeyim bugün. gerçekten kızlar, benden daha kötü durumda olanlar var, biliyorum. halime şükrediyorum ama işin gerçeği bu işte. olmuyor bebeğimiz. ne zaman olacak belli değil.
![]()
canım buda bizim imtihanımız ama isyan etmez dua edersek karşılığını alırız sabır herşeyin anahtarı allah sabredenlerle beraberdir unutma umutsuzluğa düşme birgün olucak vakti zamanı gelince biz üstümüze düşeni yapıyoruz tedavimizi oluyoruz rabbim en doğru zamanı bilir canım dua et bol bol inşallah minişin gelir bu ayay yapacak cesaretim olur mu bilmiyorum, günler geçer mi? ben buradan sizinle mutluluğumu paylaşabilecek miyim?böyle melankolik bir haldeyim bugün. gerçekten kızlar, benden daha kötü durumda olanlar var, biliyorum. halime şükrediyorum ama işin gerçeği bu işte. olmuyor bebeğimiz. ne zaman olacak belli değil.
![]()