Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet öyle dedi hiç bir ilaç kullanma dedi bol bol c vitamini al dedi gripten birşey olmaz niye bu kadar umutsuz oldun bu ay dedi kızdı bide ben gripten tutmaz zaten dedim yok öyle bişey dedi doktor işte bakalım bekliyorum artık canım dualarımı aksatmıyorum gerisi allahtan canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallahCanım İğneleri olurken sakın Ağrı kesici kullanma iğnelerin etkisini baskılıyormuş bana da drum söylemişti
Cnm şimdi çıktım hastaneden sınırda çıkmış dedi 10.04 çıktı sonuç varda diyemem yokta diyemem dedi ama kadın doğum doktorum değil cnmayy hadi inşallah adet değildir kesildiyse haber ver bize kuşum
Cnm şimdi çıktım hastaneden sınırda çıkmış dedi 10.04 çıktı sonuç varda diyemem yokta diyemem dedi ama kadın doğum doktorum değil cnm[/QUOTE ama kizlar kasik larimda ağrı var sizce neden
İnsallah hamilesindir canim. İki gun sonra tekrar test yap cnm. Sonuc ikiye uce katlarsa ins. Hamissindir:) Bize guzel haber verirsin umut olursun tatlim.Cnm şimdi çıktım hastaneden sınırda çıkmış dedi 10.04 çıktı sonuç varda diyemem yokta diyemem dedi ama kadın doğum doktorum değil cnm
Ins cnm ins hepimizin olacak allahın izni ileİnsallah hamilesindir canim. İki gun sonra tekrar test yap cnm. Sonuc ikiye uce katlarsa ins. Hamissindir:) Bize guzel haber verirsin umut olursun tatlim.![]()
Canim seni cok da umutlandirmak istemem ama 5 uzeri hamile dedi bugun doktor. Benim 4.7 cikti. 5in altini hamile kabul etmiyoruz dedi. Adetinkac gun gecti canim.Ins cnm ins hepimizin olacak allahın izni ile
Adetim 1 gün cnm sadece ama akşamdan kahverengi leke gelmişti şimdi yokCanim seni cok da umutlandirmak istemem ama 5 uzeri hamile dedi bugun doktor. Benim 4.7 cikti. 5in altini hamile kabul etmiyoruz dedi. Adetinkac gun gecti canim.
Yerlesme kanamasidir insallah. Bide gec dollenme olabilir sonucun 10larda cikmis. Dikkat et tatlim kendine elinden geldigince yatmaya calis. İnsallah hamissindirAdetim 1 gün cnm sadece ama akşamdan kahverengi leke gelmişti şimdi yok
aaa pozitif canım 5 ten sonra kaçıncı gündü bugün çok yeni muhtemelen ayyyy çok sevindim çokkkCnm şimdi çıktım hastaneden sınırda çıkmış dedi 10.04 çıktı sonuç varda diyemem yokta diyemem dedi ama kadın doğum doktorum değil cnm
sen yerleşme kanaması yaşadın canım o zaman kazı çalışması devam ediyo demekki miniş kendine yer hazırlıyor ayyy çok heyecan yaptım zaten yerleşiyosa daha yeni değerin öyle çıkması normal 2 gün sonra tekrarla testi inşallah yükselecektir canımAdetim 1 gün cnm sadece ama akşamdan kahverengi leke gelmişti şimdi yok
yat dinlen hiçbir iş yapma sakınAdetim 1 gün cnm sadece ama akşamdan kahverengi leke gelmişti şimdi yok
Tmm cnm insyat dinlen hiçbir iş yapma sakın![]()
Ins cnm Rabbim herkese yaşatsin inş[/QUOTE][QU OTE= "crazy3527, pos t: 39163966, member: 548505"]sen yerleşme kanaması yaşadın canım o zaman kazı çalışması devam ediyo demekki miniş kendine yer hazırlıyor ayyy çok heyecan yaptım zaten yerleşiyosa daha yeni değerin öyle çıkması normal 2 gün sonra tekrarla testi inşallah yükselecektir canım