çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

sağolasın yardımların için ;
iğneyi vurdum 3-5 dk sonra hafif bir yanma hissettim ama geçti. internette bir çok video varmış nasıl vurulacağını anlatan. bir kaç tanesini izledim.uyguladım sonunda :D acımadı hiç ama acıyacak korkusuyla oldukca terledim. daha önce dış gebelik ameliyatı oldum onda bile bu kadar kasılmamıştım :) hatta onda hiç hissetmedim ameliyat ağrım sızım kanamam vs. olmadı. onda da başka problem çıkmıştı ayrı konu :)
isteyen herkesin sorunsuz gebe kalma ve hayırlı evlatlara kavuşması dileğiyle...

Rica ederim bitanem biz birbirimizi anliyoruz kimimiz var :) Bende ilkinde aciyacak diye cok.korkmustum ama hic hissetmedim valla benim kendi hemsirem tarif etti bidebana anlattirdi ki yanlis yapmayim diye....Rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Ahhh insallah canim yaa saglikli hayirli ikizlerin olur. Ben de cok istiyorum ikizlerim olsun. Hep hayal kurarken bile ikiz bebekler icin kuruyorum.Rabbim tez vakitte kabul eder insallah dualarimizi.

Amiin canim aminnnn ne guzel olur ama ikiz bebek annesi olmak :) Neyse yaa ben fazla hayal kurup kapilmayim sonra fena yikiliyorum :(

Amiin canim aminnnn ne guzel olur ama ikiz bebek annesi olmak :) Neyse yaa ben fazla hayal kurup kapilmayim sonra fena yikiliyorum :KK43:
Hem de cok guzel olur. Melek anneninn melek bebisleri :) Oyle dusunme canim ya neden olmasin. Rabbimin dilek deryasi kocaman. Hem bi laf vardir Allah kavusamayacagi hayali kurdurtmazmis kulunq. Bizimki hayirli hayaller. Hayal kirikliklari hep olur ta ki biz olene kadar. Ben bekarligimdan beri kurarim bu hayali. Belki bu kadar cok istedigimden midir nedir sanki ikizlerim olacakmis gibi geliyo bana ;) Baskalarina diyorum sen bitanesini yap da ikisi kalsin nasil bakacaksin diyolar. Hic umrumda degiller:63:

umutsuzluğa kapılma canım inşallah tutmuştur bu ay benim 2 yıldır sebebsiz inferlite dediler o kadar çok doktora gittim ki hepsi aşılama dediler geçen yıl 3 ay klomen tedavisi gördüm yumurtalar hep kiste dönüştü her ay ağlıyodum aşılama yada tüp yaptırmak istemiyodum beklemeye karar verdik işte bu bir yıl içinde doğal kürlerle devam ettik tabii yine olmadı soğan kürü incir kürü çörekotu hayıt yapmadığım şey kalmadı yine olmadı dualar bir yandan artık en son ocak ayı için aşılama ya karar verdik neyse kasım ayında adet günümde lekelenme şeklinde kanamam oldu sonra normale döndü adet oldum sonra lekelenme şeklinde devam etti 15 gün hiç kesilmedi bu arada eşimin ark tavsiye ettiği bir doktor vardı ona gittik eşimin ısrarıyla ben tüp bebek merkezine gidiyodum bu sefer eşimi dinledim iyiki de dinlemişim gittik doktor hemen biyopsi yaptı 3 yerden parça alındı rahimden sonuçta polip çıktı rahim içinde biyopside alınmış oldu sonra kontrole gittiğimde ameliyata gerek görmediler biyopside alınmış hepsi bu ay tedaviye tekrar başladık o yüzden daha bir umutluyum zaten bu ortaya çıkmasaydı da ne aşılama ne tüp tutmazmış allah yüzümüze baktı şükür ayy ne çok yazdım başını şişirdim :oops:

Ask olsun basimi sisirmek ne demek acilarimizi paylastikca hafifletecez canim.Gecmis olsun bitanem tedavinizi gormussunuz insallah bu ay hamile kalirsin canimin ici....

Hem de cok guzel olur. Melek anneninn melek bebisleri :) Oyle dusunme canim ya neden olmasin. Rabbimin dilek deryasi kocaman. Hem bi laf vardir Allah kavusamayacagi hayali kurdurtmazmis kulunq. Bizimki hayirli hayaller. Hayal kirikliklari hep olur ta ki biz olene kadar. Ben bekarligimdan beri kurarim bu hayali. Belki bu kadar cok istedigimden midir nedir sanki ikizlerim olacakmis gibi geliyo bana ;) Baskalarina diyorum sen bitanesini yap da ikisi kalsin nasil bakacaksin diyolar. Hic umrumda degiller:63:

Sen bakma oyle diyenlere tatlim ne var buyirler tabi Allah kolaylik verir zaten tek olsun da bakariz nee zaten bizim ev kalabalik nasil buyudugunu bile anlamam valla :)

Sen bakma oyle diyenlere tatlim ne var buyirler tabi Allah kolaylik verir zaten tek olsun da bakariz nee zaten bizim ev kalabalik nasil buyudugunu bile anlamam valla :)
Umrumda degiller zaten :63::KK47: Cocuk dogurmayi annelik zanneden insanlar iste. Rabbim nasip etsin yeterki buyurler nasil olsa.:KK46:Hayali bile guzel demi ama. :KK51:

mavizm mavizm canım evet dün söylemiştin içime doğuyor diye walla silik 2.çizgi ama var yani üst katta komşum var gittim ona gösterdim dedim sen görüyomusun yoksa ben hayal mi görüyorum diye hayır görüyorum bende dedi hayırlı olsun dedi :KK68: gul333 gul333 canım bende 75lik vuruldum tek yumurtam büyüdü hatta eski yazılara bakarsan çokta ağlamıştım senin iyi büyümüş walla maşallah canım
Ewet cnm ne bileyim içime doğdu hası hayırlısı cnm

Umrumda degiller zaten :63::KK47: Cocuk dogurmayi annelik zanneden insanlar iste. Rabbim nasip etsin yeterki buyurler nasil olsa.:KK46:Hayali bile guzel demi ama. :KK51:

Hemde nasiilll guzel valla ikisi birden buyur.cikar bi kerede.....offff hayal kurmak bana iyi gelmiyo :( heveslenmek istemiyorum.......

kızlar meraba ben de catlatma ignesi vuruldum 15.gun test yaptim hafif bi cizgivar bugun 18.gunum ne zaman testi tekrarliyim doktor bana 22 23.gun gel dedi

kızlar meraba ben de catlatma ignesi vuruldum 15.gun test yaptim hafif bi cizgivar bugun 18.gunum ne zaman testi tekrarliyim doktor bana 22 23.gun gel dedi

Gumaydin canimm..Doktorun dedigi tarihte git kan ver kesin.olur en azindan.Boyle insanin kafasi karisiyo kendi yapinca.Sonradan hisrana ugrama kafani da hic karistirma sanirim hamiesin.ama kan ver emin ol dpktorun dedigi gin git bence tatlim..Sonucu da bize bildir olur mu guzel haberler alalim insallahhh ;)

Back
X