- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
INSALLAH BEBISTENDIR CNM RAHAT OLMAYA CALIS KAFANA TAKMA...ben uyuyamıyorum zaten çok huzursuzum ayşecik dua da ediyorum ama hep ağlamaklıyım öle depresif bir moddayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
INSALLAH BEBISTENDIR CNM RAHAT OLMAYA CALIS KAFANA TAKMA...ben uyuyamıyorum zaten çok huzursuzum ayşecik dua da ediyorum ama hep ağlamaklıyım öle depresif bir moddayım
Ayyy insallah canim benim. Zaten birer hafta var aralarimizda sanirim. İnsallah her hafta birimiz bebis haberi veririzzİnsallahhhh canim hadi insallahh haftaya bugun.size guzel haberler vermek istiyorum yaaa noluuurrr canim arkadaslarim benimmm :)![]()
AY KIZ BIZ AYNI GUN TEMIZLENIP SIMARMISIZ YAAAADünden beri kaçan kacmamis mıdır ki ama![]()
Degisiyo cnm. Benim bazen hic gelmiyo bazen de gun icinde azar azar geliyo.Dünden beri kaçan kacmamis mıdır ki ama![]()
Sizi gidi sımarıklar siziAY KIZ BIZ AYNI GUN TEMIZLENIP SIMARMISIZ YAAAA![]()
bende umutluydum ama burda o kadar çok kişinin silik çizgiden sonra adeti gelmiş ki şaşırdımHaklisin canim ara ara gogsume sanci saplaniyo ara ara karnim.agriyo bi iki gun baya sisti biraz akintim var iste oyleee bekliyommm
keskeeeee nerde o ginler.buraya size kizlaarr hamileyim yazmayi cok isterim ama saiyorum valla zaten.her asilamanin.tutma olasiligi %17 dedi doktorum hadi benim yumurta iki tane %35 olsun...zor...ama Rabbm yeter ki ol drsin hersey oluverir ama asilamam tutmazsa bende bi ay ara verecem bakalim...
Ayy bitanem.icimde sen hamilesin gibi bi his var ama hayirlisi bakalimaz kaldi sana hele sabret bakalim.sende ama guzel haber alacaz sanki senden gibime geliyo![]()
Dünden beri kaçan kacmamis mıdır ki ama[/QUOT
yumurtluyo olabilirmisin bilmem ki olurmu olurİnsallahhhh canim hadi insallahh haftaya bugun.size guzel haberler vermek istiyorum yaaa noluuurrr canim arkadaslarim benimmm :)![]()
gul333 inan kendimden çok senden istiyorum o haberi almak canım benim
İnşallahh bitanem az kaldı 5 günINSALLAH BEBISTENDIR CNM RAHAT OLMAYA CALIS KAFANA TAKMA...
CNM O IGNENIN ETKISINDEN MIDIR YOKSA COK DUSUNUYORUZ ONDANMIDIR BILMIYORUM.AMA BENIMDE BU AY COK VARDI HALADA GECMEDILER SIKINTIDAN OLSA GEREKbende umutluydum ama burda o kadar çok kişinin silik çizgiden sonra adeti gelmiş ki şaşırdımAllah söyletsin inşallah canım benim tek farkı suratım alnım özellikle sivilce doldu inanılmaz derecede çok çirkinim hiç sivilcem çıkmaz ergenlikte bile çıkmadı şuan dolu
Ayyy insallah canim benim. Zaten birer hafta var aralarimizda sanirim. İnsallah her hafta birimiz bebis haberi veririzz![]()
şımarıklar siziiiiSizi gidi sımarıklar siziHadi insallah tutmustur canlarim bu ay hepimizin ayi olsun
![]()
SEVGILILER GUNUNDE BOL BOL SIMARALIMSizi gidi sımarıklar siziHadi insallah tutmustur canlarim bu ay hepimizin ayi olsun
![]()
iğnelerden o zaman canımm kesin seninde olduysaCNM O IGNENIN ETKISINDEN MIDIR YOKSA COK DUSUNUYORUZ ONDANMIDIR BILMIYORUM.AMA BENIMDE BU AY COK VARDI HALADA GECMEDILER SIKINTIDAN OLSA GEREK
HEMEN BIR LISTE YAPIYORUM GULSENIMİlk crazy alacak sanirim sonucu sonra bn...sen ne zaman adet oluyon tatkim
evet aynen benim bat 16 şubat senin kaçtıİlk crazy alacak sanirim sonucu sonra bn...sen ne zaman adet oluyon tatkim
wallaaa yaaa yapsana hep sorup duruyoz birbirimize unutuyoz neler kullandığımızı da yaz sen güzel bir liste yaparsınHEMEN BIR LISTE YAPIYORUM GULSENIM
EWET YA HEMDE NASIL CNM BEN ERGENLIKTE BILE TANISMADIM SU SIVILCELER...AMA BU TEDAVILERDE HEP OLUYOR.BU AY DAHA COGALDI HELE SIRTIM COK KASINDIRIYORiğnelerden o zaman canımm kesin seninde olduysa
TMM HERKES BAT SAT VE TEDAVISINI YAZSIN KIZLAR LISTE YAPICAM OKwallaaa yaaa yapsana hep sorup duruyoz birbirimize unutuyoz neler kullandığımızı da yaz sen güzel bir liste yaparsın![]()
hemen yazayım fostimon 75 iğne sat 20 ocak bat 16 şubatTMM HERKES BAT SAT VE TEDAVISINI YAZSIN KIZLAR LISTE YAPICAM OK
HATTA KENDIMIZIDE TANITALIM CANLAR
En son 19 du canim 18inde kan verecem.iste offffevet aynen benim bat 16 şubat senin kaçtı
Yap aysem yap.Kafalar allak bullak fobeks rahim filmi cektirdi sen tup bbek icin gittin mavizm adet oldu da gidecek saniim ondan tam.emin degilimHEMEN BIR LISTE YAPIYORUM GULSENIM