çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Haklisin canim ara ara gogsume sanci saplaniyo ara ara karnim.agriyo bi iki gun baya sisti biraz akintim var iste oyleee bekliyommm

keskeeeee nerde o ginler.buraya size kizlaarr hamileyim yazmayi cok isterim ama saiyorum valla zaten.her asilamanin.tutma olasiligi %17 dedi doktorum hadi benim yumurta iki tane %35 olsun...zor...ama Rabbm yeter ki ol drsin hersey oluverir ama asilamam tutmazsa bende bi ay ara verecem bakalim...

Ayy bitanem.icimde sen hamilesin gibi bi his var ama hayirlisi bakalimaz kaldi sana hele sabret bakalim.sende ama guzel haber alacaz sanki senden gibime geliyo :KK68:
bende umutluydum ama burda o kadar çok kişinin silik çizgiden sonra adeti gelmiş ki şaşırdım:110:Allah söyletsin inşallah canım benim tek farkı suratım alnım özellikle sivilce doldu inanılmaz derecede çok çirkinim hiç sivilcem çıkmaz ergenlikte bile çıkmadı şuan dolu

bende umutluydum ama burda o kadar çok kişinin silik çizgiden sonra adeti gelmiş ki şaşırdım:110:Allah söyletsin inşallah canım benim tek farkı suratım alnım özellikle sivilce doldu inanılmaz derecede çok çirkinim hiç sivilcem çıkmaz ergenlikte bile çıkmadı şuan dolu
CNM O IGNENIN ETKISINDEN MIDIR YOKSA COK DUSUNUYORUZ ONDANMIDIR BILMIYORUM.AMA BENIMDE BU AY COK VARDI HALADA GECMEDILER SIKINTIDAN OLSA GEREK

evet aynen benim bat 16 şubat senin kaçtı
En son 19 du canim 18inde kan verecem.iste offff :(

HEMEN BIR LISTE YAPIYORUM GULSENIM
Yap aysem yap.Kafalar allak bullak fobeks rahim filmi cektirdi sen tup bbek icin gittin mavizm adet oldu da gidecek saniim ondan tam.emin degilim o_O crazy ve ben bekliyoz durum boyle iate bildigim kadariyla..zeynep zaten hamis masaallah :nazar: darisi bize insallah bitanelerim :KK19:

Back
X