- 31 Ocak 2015
- 1.140
- 1.101
- 138
walla kızlar bacağım çok ağrıyo hastalancam galiba çok moralim bozuldu baya ağrıyor inanılmaz
Kiz hamileyken bacaga kramp girer ondan olnasin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla kızlar bacağım çok ağrıyo hastalancam galiba çok moralim bozuldu baya ağrıyor inanılmaz
kramp değil bildiğin ağrı kuşum sol bacağım ne bileyim adet olcam galiba dedimKiz hamileyken bacaga kramp girer ondan olnasin![]()
Soğuktanda ağrır bacağın hemen ona yorma tatlımm belki üşütmüşsündür.Hem zaten hamilelikle adet belirtileri aynı değilmi .Olumlu düşünelim olumlu olsun canımkramp değil bildiğin ağrı kuşum sol bacağım ne bileyim adet olcam galiba dedim
benimde kasıklarım patlayacak gibi ağrıyor![]()
Aman o kötü olmuş çok yorma kendini dikkat et eğer varsa bebiş rahatsız olmasınSuan benim de ayni valla karnim acayip agriyo bide acayip akintim basladi yaaa bide is varyarin komsular gelecek hazirlik yapiyoz mecbur ayaktayim offfff![]()
Aynen öyle Allah nasip ederse olacaktır.Nasipte yoksa ne yapsak nafile .Allah inşallah hepimizin yüzünü güldürürKızlar pozitif düşünün lütfen Rabbim büyük bu ay olmazsa inş diğer ay
bunca yıldır sektirmeden adet görürüm hiç bacağım ağrımadıkramp değil bildiğin ağrı kuşum sol bacağım ne bileyim adet olcam galiba dedim
ay bu iğneler insanın bünyeyi altüst ediyor günü değiştirebiliyor arkadaşım inşallah adet değildir amaKizlar bugun asilamanin 14. gunu ve benden hafif hafif leke gelmeye basladi zaten adet sancisi gibi sancim varBiliyodum zaten bu seferde olmayacagini ama daha gunume 7 gun var erken degil mi adet icin yaaa
belki yerleşme kanamasıdır canım sen yinede dikkat et fazla ayakta kalmamaya çalış.İnşallah hastalanmazsın dediğimiz gibi çıkarKizlar bugun asilamanin 14. gunu ve benden hafif hafif leke gelmeye basladi zaten adet sancisi gibi sancim varBiliyodum zaten bu seferde olmayacagini ama daha gunume 7 gun var erken degil mi adet icin yaaa
ay bu iğneler insanın bünyeyi altüst ediyor günü değiştirebiliyor arkadaşım inşallah adet değildir ama![]()
belki yerleşme kanamasıdır canım sen yinede dikkat et fazla ayakta kalmamaya çalış.İnşallah hastalanmazsın dediğimiz gibi çıkar![]()
evet olumlu düşünelim doğru söylüyosun cnmSoğuktanda ağrır bacağın hemen ona yorma tatlımm belki üşütmüşsündür.Hem zaten hamilelikle adet belirtileri aynı değilmi .Olumlu düşünelim olumlu olsun canım![]()
benimde ağrımaz adet olcağım zaman ama bilmiorum walla inşallah öyledir canımmbunca yıldır sektirmeden adet görürüm hiç bacağım ağrımadıhamişliktendir oo
![]()
Kizlar bugun asilamanin 14. gunu ve benden hafif hafif leke gelmeye basladi zaten adet sancisi gibi sancim varBiliyodum zaten bu seferde olmayacagini ama daha gunume 7 gun var erken degil mi adet icin yaaa
canım bekle bakalım belki yerleşme kanamasıdırKizlar bugun asilamanin 14. gunu ve benden hafif hafif leke gelmeye basladi zaten adet sancisi gibi sancim varBiliyodum zaten bu seferde olmayacagini ama daha gunume 7 gun var erken degil mi adet icin yaaa
bu günlerde olabilir bitanem bekle devamı gelmezse öyledir test yaparsın sonra ama adet olduysanda üzülme lütfen bir kere hamile kaldın bir daha olmaması için bir neden yok bitanemSanirim ignelerden sasirdi gunum
yerlesme kanamasi kacinci gun.oluyo ki...fazla gelmiyo aten.cok az az bikac jere geldi ama devam.eder mi bilmiyprumSanirim adet olacam.karnim fena agriyoooo
(
BeCanım benim önceki aşılamamdan 15 gün sonra adet oldum ben ama zaten tam günüydü benim inş seninki yerleşmedendir, dua edin bana da bugün 2. Aşılamam yapıldı
Benimde ilk iki aailamamda 12 gun sonra oldu ama gunumdu dedigin gibi.Bu sefer asilamam erken oldu daha 13. gunu 7 gun var adetime cok sekmez benim gunum bi gun kayar genelde ama sanirim adet sanciai bu sancicanım bekle bakalım belki yerleşme kanamasıdır
canım bekle bakalım belki yerleşme kanamasıdır