çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Kizlar bugun asilamanin 14. gunu ve benden hafif hafif leke gelmeye basladi zaten adet sancisi gibi sancim var :( Biliyodum zaten bu seferde olmayacagini ama daha gunume 7 gun var erken degil mi adet icin yaaa

Kizlar bugun asilamanin 14. gunu ve benden hafif hafif leke gelmeye basladi zaten adet sancisi gibi sancim var :KK43: Biliyodum zaten bu seferde olmayacagini ama daha gunume 7 gun var erken degil mi adet icin yaaa
ay bu iğneler insanın bünyeyi altüst ediyor günü değiştirebiliyor arkadaşım inşallah adet değildir ama :KK64:

Kizlar bugun asilamanin 14. gunu ve benden hafif hafif leke gelmeye basladi zaten adet sancisi gibi sancim var :KK43: Biliyodum zaten bu seferde olmayacagini ama daha gunume 7 gun var erken degil mi adet icin yaaa
belki yerleşme kanamasıdır canım sen yinede dikkat et fazla ayakta kalmamaya çalış.İnşallah hastalanmazsın dediğimiz gibi çıkar:KK68:

ay bu iğneler insanın bünyeyi altüst ediyor günü değiştirebiliyor arkadaşım inşallah adet değildir ama :KK64:

Sanirim ignelerden sasirdi gunum :(

belki yerleşme kanamasıdır canım sen yinede dikkat et fazla ayakta kalmamaya çalış.İnşallah hastalanmazsın dediğimiz gibi çıkar:KK68:

yerlesme kanamasi kacinci gun.oluyo ki...fazla gelmiyo aten.cok az az bikac jere geldi ama devam.eder mi bilmiyprum :( Sanirim adet olacam.karnim fena agriyoooo :((

Canım benim önceki aşılamamdan 15 gün sonra adet oldum ben ama zaten tam günüydü benim inş seninki yerleşmedendir, dua edin bana da bugün 2. Aşılamam yapıldı

Sanirim ignelerden sasirdi gunum :KK43:

yerlesme kanamasi kacinci gun.oluyo ki...fazla gelmiyo aten.cok az az bikac jere geldi ama devam.eder mi bilmiyprum :KK43: Sanirim adet olacam.karnim fena agriyoooo :KK43:(
bu günlerde olabilir bitanem bekle devamı gelmezse öyledir test yaparsın sonra ama adet olduysanda üzülme lütfen bir kere hamile kaldın bir daha olmaması için bir neden yok bitanem

Canım benim önceki aşılamamdan 15 gün sonra adet oldum ben ama zaten tam günüydü benim inş seninki yerleşmedendir, dua edin bana da bugün 2. Aşılamam yapıldı
Be
canım bekle bakalım belki yerleşme kanamasıdır
Benimde ilk iki aailamamda 12 gun sonra oldu ama gunumdu dedigin gibi.Bu sefer asilamam erken oldu daha 13. gunu 7 gun var adetime cok sekmez benim gunum bi gun kayar genelde ama sanirim adet sanciai bu sanci :(

canım bekle bakalım belki yerleşme kanamasıdır

Hic sanmiyorum canim benim bu agriyi biliyprum ben kesin adetvolacam ama cok erken daha gunume var yaaa...offf bu ayda gecti bakalim umutlar gelecek aylara...ama kalmadi artik benim.umudum.Tup bebek yolu gozukecek sanirim....

Back
X