- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saglik ocaginda verdim canim hastaneye gitmedim gitsem ayni gun ogrenirdim iyi olurdu ama inan saglik ocagina bile gitmek istemedim.Su umutla yasamak bile guzel.cunkuCanim hakkinda hayirlisi olsun insaallah neden o kadar gec cikiyo ki nerde yaptirdin
Evet canim napiyim boyle belirsizlikte mahvediyo beni adetim baslamadikca umitleniyorum ama bi yandan da test tek cizgi cikti diye uzuluyorum.Yalniz idrar testinde 1 gun gunum gectigi icin cikmayabilirmis bunu duyunca sevindim :) Yine de korkuyla bekliyorum yarini bakalim kizlar yazarim ogrenir ogrenmez size.Hadi hayırlısı.sonucu ogrenirsen bize de yaz.iyi yapmissin en azindan kesin bi fikrin olur.belirsizlikten iyidir.
idrar testinde cikmayabilir canim adet gununu bekle gecerse kan ver.Bende ayni hatayi yaptim tek cizgi goruncr kahroldum.Bugun adetimin gecikmesinin 4. gunu gidip kan verdim stresle bekliyorum sonucu....Bayanlar araniza yeni katildim yardim edin bana. Ben klomen kullandim ben catlatma ignesi vuruldum. 13 ve 15.gunlerde idrar testi yaptirdim negatif cikti. Sizce hala umudum olmali mi
Bek.iyorum hadi hayirlisi olsun insallah iyi haber alirsinidrar testinde cikmayabilir canim adet gununu bekle gecerse kan ver.Bende ayni hatayi yaptim tek cizgi goruncr kahroldum.Bugun adetimin gecikmesinin 4. gunu gidip kan verdim stresle bekliyorum sonucu....
Hakkinda hayirlisi olsun bitanem hersey nasip sikma canini bol bol dua ethayırlı olsun canım bende bugün sabah 10 da çatlatma iğnemi vuruldum 36 saat sonra ilk ilişki dedi dr sabaha kadar yat dedi bi kaç yumurtam var inş biri tutar
Hayirlisi canim benim.olmazsa asilama deneyin bakalim o tutar insallah..Regl oldum ve tum gece de agladim
Canım sağlık olsun.üzülme.insaallah bi daha ki ay olur.Regl oldum ve tum gece de agladim
birazdan doktora gidiyorum dua edin banagul333 .!.:Hayirlisi canim benim.olmazsa asilama deneyin bakalim o tutar insallah..
aldın mı sonucunu naısl duurmlar hayırlı haberler verırsın ınsallahHayirlisi canim benim.olmazsa asilama deneyin bakalim o tutar insallah..
Kizlar degerim artmis cok sukur bebegim geliyo allahim kim istiyors nasip etsin ilk catlatma denememde rabbim nasip etti hepi izede bu duyguyu yasatsin benim guzel yaradanim dualarim sizinle
amin canım amın herkesın hakkında hayırlısı olsun ınsaalahmaşallah canım
maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı bekleyenlerin başına
Aldim kzlar sonuc negatifaldın mı sonucunu naısl duurmlar hayırlı haberler verırsın ınsallah
maşallah canım benim de ilk denemem bu ay bekliyorum inşallah benim de olur bugün iğnenin 6. günü bugün sen kaçıncı gün kan tahlili yaptırdınKizlar degerim artmis cok sukur bebegim geliyo allahim kim istiyors nasip etsin ilk catlatma denememde rabbim nasip etti hepi izede bu duyguyu yasatsin benim guzel yaradanim dualarim sizinle
ignenın 15.gunu yaptırdım canımmaşallah canım benim de ilk denemem bu ay bekliyorum inşallah benim de olur bugün iğnenin 6. günü bugün sen kaçıncı gün kan tahlili yaptırdın