- 13 Mayıs 2015
- 34
- 12
- 8
10 cu günüydü 10 çıktı15inde igne olmustum 27sinde kan verdim negatif cikti acaba hamile olanlar ignenin kacinci günü öğrendiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 cu günüydü 10 çıktı15inde igne olmustum 27sinde kan verdim negatif cikti acaba hamile olanlar ignenin kacinci günü öğrendiniz
selam hcg hormonunuz hangi gunler nasildi yazarmisiniz10 cu günüydü 10 çıktı
Canım kaç günde bir adet oluyodunkızlar bugün 12 günüydü iğnenin idrarda baktım ve o hepimizin merakla heyecanla beklediği ikinci çizgiyi gördümmmm![]()
insallah yarin daha da koyusunu gorursun o iki cizgininCanım kaç günde bir adet oluyodun
merhaba canım, ben 3 defa çatlatma iğnesi oldum malesef hiçbirinde olumlu sonuç alamadım. normalde 10-12.günlerde belli olduğu söyleniyor bende senin gibi erken öğrenmek için kan tahlili yaptırıyorum ama sonuç negatifse genelde gebelik olmuyor ama bence sen yinede adet gecikmesi bekle bu işler belli olmuyor15inde igne olmustum 27sinde kan verdim negatif cikti acaba hamile olanlar ignenin kacinci günü öğrendiniz
bende adet düzensizliği vardı canım adetin 5 günü klomene başlattı dr sat 13 te çatlatma iğnesi oldum o günden itibarende saydım hamile kaldığımı erken öğrendimCanım kaç günde bir adet oluyodun
Darısı başımıza canım sağlıcakla kucağına al bebişinibende adet düzensizliği vardı canım adetin 5 günü klomene başlattı dr sat 13 te çatlatma iğnesi oldum o günden itibarende saydım hamile kaldığımı erken öğrendim
Slm bende dun iğne oldum bugünde hafif hafif kasiklarimda sancı oluyor inş allah herkesin gönlüne göre versinMrb arkadaslar catlatma ignesiyle hamile kalanlar nasil bir surecten gectiniz nasil belirtiler yasadiniz bn 2 ocakta ignemi oldum yardim edermisinz lutfen![]()
merhaba canım, öncelikle inşll hakkında herşey güzel olur... ben yumurta çatlatmayı 3 defa denedim ve sonuç alamadım dr tekrar denemek istedi ama biz bu defa aşılama istedik sonra tmm yapalım dedi ve 20 mayıs aşılama yapıldı dün kan tahlili yaptırdım ve 4 haftalık gebe olduğumu söylediler bugün dr gittim ve dış gebelik varmı diye baktı herşeyin normal gözüktüğünü ve bir şeyler söylemek için çok erken olduğunu söyledi. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Bende 2 aydır inofolic diye toz bir folik asit kullanıyorum yumurtaların gelişmesinde faydası olabilme ihtimali yüksekmiş.teşekkürler kızlar amin hayırlısı gercekten. o gün gıttım doktora asılama yapmadı bı ıkı daha deneyelım dedı farklı bır ılac verdı letu dıye normalde meme kanserlerının ılacı ama yumurta uyarıcı da etkısı varmıs. haftaya kontrolum var . bıde normalde ben folıkasıt olarak folidoce ıcıyodum onu ıcme dedı ınfolıx dıye toz bı ılac verdı hamıle olana kadar bunu ıc dedı daha ıyıymıs bende ılk defa duydum bunu.
merhaba canım, öncelikle inşll hakkında herşey güzel olur... ben yumurta çatlatmayı 3 defa denedim ve sonuç alamadım dr tekrar denemek istedi ama biz bu defa aşılama istedik sonra tmm yapalım dedi ve 20 mayıs aşılama yapıldı dün kan tahlili yaptırdım ve 4 haftalık gebe olduğumu söylediler bugün dr gittim ve dış gebelik varmı diye baktı herşeyin normal gözüktüğünü ve bir şeyler söylemek için çok erken olduğunu söyledi. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Bende 2 aydır inofolic diye toz bir folik asit kullanıyorum yumurtaların gelişmesinde faydası olabilme ihtimali yüksekmiş.
Selam canm.hayirli ugurlu olsun Rabbim ikinize de saglik versin.ben de 3 defa igyumurta takibi yaptm bu ay yumurtam iyi olursa asilama yapacaz ins. Senin gibi olumlu sonuc alirizmerhaba canım, öncelikle inşll hakkında herşey güzel olur... ben yumurta çatlatmayı 3 defa denedim ve sonuç alamadım dr tekrar denemek istedi ama biz bu defa aşılama istedik sonra tmm yapalım dedi ve 20 mayıs aşılama yapıldı dün kan tahlili yaptırdım ve 4 haftalık gebe olduğumu söylediler bugün dr gittim ve dış gebelik varmı diye baktı herşeyin normal gözüktüğünü ve bir şeyler söylemek için çok erken olduğunu söyledi. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Bende 2 aydır inofolic diye toz bir folik asit kullanıyorum yumurtaların gelişmesinde faydası olabilme ihtimali yüksekmiş.
Selam canm.hayirli ugurlu olsun Rabbim ikinize de saglik versin.ben de 3 defa igyumurta takibi yaptm bu ay yumurtam iyi olursa asilama yapacaz ins. Senin gibi olumlu sonuc aliriz[/QUOTE
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim... Allah sizlerede bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah. Canım bence iyi olurda aşılama yaparsınız çünkü üzerindeki baskıyı kaldırmış oluyor. çatlatma iğnesiyle sanki ödev yada bir görev gibi olunca insan psikolojik baskı hissediyor. Aşılama bence daha yüksek şans Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. herkesin hayırlı haberlerini duyarız inşallahSelam canm.hayirli ugurlu olsun Rabbim ikinize de saglik versin.ben de 3 defa igyumurta takibi yaptm bu ay yumurtam iyi olursa asilama yapacaz ins. Senin gibi olumlu sonuc aliriz
cnm aşılama da para istiyorlarmiGüzel dileklerin için çok teşekkür ederim... Allah sizlerede bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah. Canım bence iyi olurda aşılama yaparsınız çünkü üzerindeki baskıyı kaldırmış oluyor. çatlatma iğnesiyle sanki ödev yada bir görev gibi olunca insan psikolojik baskı hissediyor. Aşılama bence daha yüksek şans Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. herkesin hayırlı haberlerini duyarız inşallah
ben özel hastanede yaptırdım canım. sperm yıkanması ve transferi 1.238tl ödedik onun dışında aşılama sürecine gelene kadar menagon 75 iğne yapılıyor ben iki kutu kullandım 1 kutu 120 tl- ovitrelle diye yumurta çatlatma iğnesi iki kutu 120tl-aşılama yapmadan önce hormon tahlileri yapılıyor yani aşılamada biraz masraflı... araştırma hastaneleri daha uygun sanırım onların da belli şartları var herhalde araştır istersen. Canım inşallah bunlara gerek kalmadan kavuşursun bebeğine...C
cnm aşılama da para istiyorlarmi