çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Benimde akintim var aslında ama adet öncesinde olmuyor mu zaten kasigimda batmalar vardı o da yok artik
Kızlar kendimizde zorla belirti çıkarmaya çalışıyoruz başka kadınlar habersiz hamile kalıyorlar Allahım lütfen bize de nasip et o muhteşem duyguyu bizleri de sevindir kurban olduğum rabbim

Ya bende taş gibiyim masallah☺hicbiyerim agirmiyo ne kasigim ne belim nasıl sonuçlanacak bu.sadece idrarimda ağır bir koku var ama oda duphaston kullandığım için diye düşünüyorum
Aynen valla hicbir belirti yok benim kasigim falan da hiç agrimamisti zaten sonumuz hayır olsun ınş bugün 12.günümüz mu aynı zamanda iğne olmuştuk galiba

sabrın sonu selamettir rabbim hepimize nasip etsin.kaç yıllık evlisin sendeki sorun ne canım
5 yıllık 3.5 yaşında oğlum var dr polikistik over dedi bide prolaktin hormonu biraz yuksekmis (30) oyuzden bide benim yumurtalarimda büyüyor ama bilmiyorum cok stres yapiyorum galiba senin ?

5 yıllık 3.5 yaşında oğlum var dr polikistik over dedi bide prolaktin hormonu biraz yuksekmis (30) oyuzden bide benim yumurtalarimda büyüyor ama bilmiyorum cok stres yapiyorum galiba senin ?
Canım bende polikistik hastasıyım yumurtam kendiliginden büyüdü iğneyle catlattık oda zaten 1 tane yumurtam vardı bu daha ilk ayim bakalım onun öncesinde bişey yapmadım 1 buçuk yıldır olmuyo

Canım bende polikistik hastasıyım yumurtam kendiliginden büyüdü iğneyle catlattık oda zaten 1 tane yumurtam vardı bu daha ilk ayim bakalım onun öncesinde bişey yapmadım 1 buçuk yıldır olmuyo
Aynen benimde kendiliginden buyudu benimde 3 tane vardi ama diger 2si kucuk 1 tanesi büyüktü catlatma iğnesi kullandim bende 1 yildir olmuyo ınş bu ay hepimizin olur hayirlisiyla

Bugün 15. Gün iğne vurulali idrar testi negatif arkadaşlar adetime 4 gün var artık değişmez sanırım de mi

Bugün 15. Gün iğne vurulali idrar testi negatif arkadaşlar adetime 4 gün var artık değişmez sanırım de mi
Canım bence yinede adetin geçsin bi daha yap bide bazılarının idrarda çok geç cikiyo benim arkadaşımın jinekolojik muayenede gözükmesine rağmen idrarda çıkmıyordu

Back
X