- 28 Mart 2016
- 225
- 88
- 98
ne güzel ya Allah isteyen herkese versin :) bşy sorcam cnm 12.gün kan değerin yüksekmiş baya öncesinde kan verdinmi ?Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel ya Allah isteyen herkese versin :) bşy sorcam cnm 12.gün kan değerin yüksekmiş baya öncesinde kan verdinmi ?Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)
Teşwkkür ediyorum allahım isteyen herkese nasip etsinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)
Önce kana baktırmadım erken diye ama ağır grip oldum ilaç kullanığ kullanmama arasında kaldım onuncu gün kendim test yaptım biri silik çıktı iki gün sonra da kadın doğum acile hidip kandan baktırdım diğer hafta tekrar test yaptım değer nasıl gidiyor acaba diye çizgi koyukaşmıştı sonra direkt doktoruma gidip keseyi gördüm zaten ben de bya takıdım acaba döllenme iğrden öne mi oldu diye bilemedim inan orayıne güzel ya Allah isteyen herkese versin :) bşy sorcam cnm 12.gün kan değerin yüksekmiş baya öncesinde kan verdinmi ?
hım anladım canım belki önce döllenmiş olabilir bazılarında değişik olabiliyormuş :)Önce kana baktırmadım erken diye ama ağır grip oldum ilaç kullanığ kullanmama arasında kaldım onuncu gün kendim test yaptım biri silik çıktı iki gün sonra da kadın doğum acile hidip kandan baktırdım diğer hafta tekrar test yaptım değer nasıl gidiyor acaba diye çizgi koyukaşmıştı sonra direkt doktoruma gidip keseyi gördüm zaten ben de bya takıdım acaba döllenme iğrden öne mi oldu diye bilemedim inan orayı
Amiinnnn inşallahhh :)Teşwkkür ediyorum allahım isteyen herkese nasip etsin
İnşallah görürsün :) benim tek yunurtam vardı ama o yüzden hesaplar iğneden aonraki 48 saat içi döllenmeyi gösteriyor kosmet artık :)hım anladım canım belki önce döllenmiş olabilir bazılarında değişik olabiliyormuş :)
hayırlısı olsun bakalım benim 10 oldu bugün biraz daha bekliyim bakalım
ne güzel ya valla bende görür müyüm acaba böyle yüksek değer![]()
İnşallah görürsün :) benim tek yunurtam vardı ama o yüzden hesaplar iğneden aonraki 48 saat içi döllenmeyi gösteriyor kosmet artık :)
on günden donra sağlıklı sonuç alıyormuşsun zaten doktorum öyle demiştihım anladım canım belki önce döllenmiş olabilir bazılarında değişik olabiliyormuş :)
hayırlısı olsun bakalım benim 10 oldu bugün biraz daha bekliyim bakalım
ne güzel ya valla bende görür müyüm acaba böyle yüksek değer![]()
aynen öyle kısmet artık :) benim doktorum adetin 4-5 gün geçnce gel dedi :)İnşallah görürsün :) benim tek yunurtam vardı ama o yüzden hesaplar iğneden aonraki 48 saat içi döllenmeyi gösteriyor kosmet artık :)
İlk gebeliğin mi benim başka belirtilerde oldu ben döllenmeden dört gün sonra anladım müthiş bi halsizlik oldu ve kasık sızım çoktu bıçak keaiği gibi bunlar var mı sen deaynen öyle kısmet artık :) benim doktorum adetin 4-5 gün geçnce gel dedi :)
yani o zamana göre 11 gün hasta olmaya var 5 de geçse 16 gün yapıyor :))))
böyle düşününce çookk erken olmuş oldu kan testi :)
benim iki dedi ama bakalım geçen ay 3 taneydi
benim ilk olacak olursa inşallah canım :))))İlk gebeliğin mi benim başka belirtilerde oldu ben döllenmeden dört gün sonra anladım müthiş bi halsizlik oldu ve kasık sızım çoktu bıçak keaiği gibi bunlar var mı sen de
nlarbenim ilk olacak olursa inşallah canım :))))
benim gece kasık ağrım olup geçiyo iki gündür çok yorgun gibiyim işe gelmeye erinir oldum sabah kalkasım yok havalardan diye düşünüyorum bilmiyorum işten eve gidiyorum yatıyorum direk
arada göğüslerde sızı var ama bilmiyorum canım :)))
öyle işte :)))
inşallah bekleyelim görelim canım :)Bunlar güZel belirtiler hafi bakalım ekşeyelim sonucu birlikte bu ahabalarda genelik zormuş ben de iştehim şu an ve bugün fenayım
nlar
Çoğul genelik olabiliyor diye okudum ben de ama genelde çatlatma iğnesi olgınlaşmış yani 20 mm ve üatü bir yumurta çatlatıyor diğeri de allahtan kendi çatlarsa çift yumurta ikizi olma şanaı yükaek oluyr ama klomen aonucu ikiz geelik çol nadir ..Merhaba,
Öncelikle hayırlı bekleyişlerimiz olur inşallah,
Klomen sonucu oluşan birden fazla yumurta ve bu yumurtaların ortalama büyüklükleri aynı ise,çatlatma iğnesi sonucunda çogul gebelik şansı yüksek oluyor değil mi?bu durumun sakıncalı hali var mı?
Aşılama da çığul gebelik daha yüksek sanırım ihtimali hayırlısı olsun hakkınızda iğneden kaç saat sonra aşılama yapılacak peki ne dedi doktorunuzBilgilendirme için teşekkür ederim.
İlkkez klomen kullandım 3 adet 19 mm ebatlarında yumurtalar oluşmuş,dr um çogul gebelik şansınız yüksek dedi,bilginiz olsun dedi,hayrlısı aşılama yapılacak
Rahat ol stres çok etkili arkadşaımda aşılama ile bir oğlu 36 saat sonra inşallah tutar gönlünce olsunİgneden 36 saat sonra aşılama yapılacak Allahın izniyle inşallah,Rabbım yardımcımız olsun inşallah
günaydın ...Bunlar güZel belirtiler hafi bakalım ekşeyelim sonucu birlikte bu ahabalarda genelik zormuş ben de iştehim şu an ve bugün fenayım
nlar
Günaydın canın fenayım hala artıyor bulantılar kızımda böyle değildim ama Çok şükür ama bu şekild eolmam ebeliğimin sağlıklı gittiğinin göstergesi senden ne haberler ?günaydın ...
dün kötüydün sanki bugün nasılsın canım ?