Catlatma kılomenle hamile kalan varmı bana umıt verın lutfen

yumurcek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
122
0
96
Afyon
BEN IKI AYDIR TEDAVI GORUYOM KALMIYOR YARDIMCI OLUN NE OLUR
KILOMEN VE CATLATMA İĞNESİ OLUYOM YUMURTALIKLAR TEMBEL CALIŞIYOR BOY OLUPTA HAMILE OLAN VARMImafoldumben

selam bende telek hastanesinde tedavi oluyorum aynı sorun bende de var bugün dr gittim bende ilaca başlıyorum inşallah işe yarar ilaç

arkadaşlar..ben 3 ay kullandım ama olmadı..şimdi doğal yoldan deniycem:)) ama inşallah sizde işe yarar..:Saruboceq:

ya arkadaşlar ben sizin moralinizi bozmadım dimi valla aklıma takıldı..benim 3 yaşında bir kızım var.. ikinci kez hamile kaldım fakat 6 ay önce bebeğim karnımda öldü ve kürtaj oldum.. 3 ay korundum bana direk doktor bu ilacı verdi..ama olmadı..ben çok stres yaptım..stres yapmamak lazımmış..

BEN IKI AYDIR TEDAVI GORUYOM KALMIYOR YARDIMCI OLUN NE OLUR
KILOMEN VE CATLATMA İĞNESİ OLUYOM YUMURTALIKLAR TEMBEL CALIŞIYOR BOY OLUPTA HAMILE OLAN VARMImafoldumben

mrh canım klomeni ben 4 ay boyunca kullanmıştım geçen sene ama hamile kalamamıştım ama ben çok (stres) yapmıştım sonra bi 6 ay kadar ara verdim hiç doktora falanda gitmedim tabi sonra başka bi doktora gittim oda klomen verdi kendi kendime dedimki ben bu ilacı 4 ay kullandım ozaman olmadı şimdide olmaz nasıl olsa diye hiiiiiiç kafama takmadım kafama takmadığım için streste yoktu haliyle ilk ay yine olmadı ikinci ay kullandım vee hamileydim hiç beklemiyodum şok olmuştum ama malesef düşük yapmıştım şimdi tam aradan 1 sene geçti neden geçti adet düzensizliğim vardı kendi kendime adet görmemi bekledik ikinci adetimde yani bu ay yine klomene başladım hiç kafana takma düşünme stres yapma inşallah olur gerçekten stres çok etkiliyomuş yaşayarak anladım bende rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir tüm isteyenlere.

Bende menopur adlı iğne ile otrivelle diye çatlatma iğnesi olmuştum 1 kez.ve o ay şükürler olsun hamile kaldım.ama relaks olmak en önemlisi.üzülüp sıkılıp stres yapmak maalesef olumsuz etkiliyo..

canım ben klomen + çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.bir kızım olacak allahın izniyle.stres yapma moralini bozma.olacak elbet.birgün bu yaşadıklarına güleceksin benim gibi.lütfen canını sıkma

bende klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 21 ayık kızım var rabbim tez zamanda isteyen tüm arkadaşlarıma bebek verir inşallah sizleri çok iyi anlıyorum ve çok üzülüyorum çok zor ama halledilecek sorunlar iyi bir doktor bulup tedaviye başlanmalı

kızlar hepinize teşekkur ederim yumurtalıklarınız kac sannıtıme kadar buyuduler benım ilk ay 17mm sonrada 15mm bu ay hıc olmaz herhaldelmaz:

8 ay klomen +çatlatma iğne kullandım malesef kalamamıştım .3-4-5-6 yumurtam olurdu hemde . 6 ay sonra doğal yolla geldii mucizem

kızlar hepinize teşekkur ederim yumurtalıklarınız kac sannıtıme kadar buyuduler benım ilk ay 17mm sonrada 15mm bu ay hıc olmaz herhaldelmaz:

canım ben ilk denememde hamile kaldım.3 yıldan fazla bebek istiyorduk.tek bir yumurtam vardı.oda 23 mm.doktor ertesi günü çatlatma iğnesini vurdu.allahıma sükürler olsun geldi mucizem

canım ben 3 ay klomen kullandım ilk 2 ay 29 mm e kadar büyüdü yumurtam ama son ay 20 ye zor geldi doktor tembellik var dedi catlatma igneside oldum ve ben o ay hamile kaldım ümidini hiç yitirme zorlu bi sürec moral cok önemli tabi kendinede dikkat et agır filan kaldırma inş en yakın zamanda senin güzel haberlerini alırız

sağ ol cannlarım inşallah olur bu gun adet gunum hıc gebelile belirtılerım yok 15mm oda bırısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…