zeynep kamıl hastanesınde asılama yaptırıp hamıle kalan varmı acaba

Evet bende de pcos var suan olmayan yok kime sorsam pcoslu malesef
ben ilk özelde denedim. Özelde dondurulmuş embriyom var o yüzden çoğu işlemim tamamlanmıştı. Bir kaçtane işlem yeniledim.ilk adette tedaviye başlayacağız dedi.
Smr ve kültür testi vermiştim bakteri
Çıktı.o yüzden dosyamı veremedim. İlaç kullanıp tekrar gidicem ara ara böyle ertelemeler oluyor tabi sabır lazım çok sabır

Bir sonraki adet dönemine atılmış olabilir ya da 2 adet sonrası ondan ilaç vermemişlerdir
Bilmiyorum ki ilk adette hsg istediler ikinci adete muayene oldum bu 3 cu ve bunda klomen verdiler kullandım şimdi giyip geliyor kontrol ediyorlar ama kistin var kistin var diyor 3 kere gittim dediler durduracağız dediler dosyani bende bekliyorum sonuç ne olacak

ben ilk özelde denedim. Özelde dondurulmuş embriyom var o yüzden çoğu işlemim tamamlanmıştı. Bir kaçtane işlem yeniledim.ilk adette tedaviye başlayacağız dedi.
Smr ve kültür testi vermiştim bakteri
Çıktı.o yüzden dosyamı veremedim. İlaç kullanıp tekrar gidicem ara ara böyle ertelemeler oluyor tabi sabır lazım çok sabır
Hmm anladm evet çok sabır lazım gerçekten Allah yardımcımız olsun biraz süreç uzuyor dediğin gibi geç olsun güç olmasın inşaAllah💜🤲🏻

Back
X