Çatlatma tedavisi

fatmaArslan16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
19
4
1
26
Merhaba kızlar size bi sorum olacak çatlatma iğnesi yaptım ovitrella bu ikinci iğnem ilkinde iğne etkisi bir hafta sonra kaybolmuştu bu ikincide bugn 9.günüm sadece kasıklarda batma ağrı oluyor sırt ağrısı da var aceba iğne etkisi mi

ben baska birşey sorcam. iğneyi nasıl kulllanıyosunuz kaç tane vuruluyo ve fiyatı ne kadardı

ben baska birşey sorcam. iğneyi nasıl kulllanıyosunuz kaç tane vuruluyo ve fiyatı ne kadardı
Ben femara kullanmştm karın bölgesinden ovitrella iğne vurdum tedavine göre oluyor yumurtan büyüdüğü zaman doktor yazıyor eczanede iğne fiyatı 250 TL gebelik elde edilmediği zmn tekrar aynı tedaviyi istersen o şekil doktor devam ediyor

Merhaba kızlar size bi sorum olacak çatlatma iğnesi yaptım ovitrella bu ikinci iğnem ilkinde iğne etkisi bir hafta sonra kaybolmuştu bu ikincide bugn 9.günüm sadece kasıklarda batma ağrı oluyor sırt ağrısı da var aceba iğne etkisi mi
Bu iğnenin etkiside olabilir olmayadabilir. Sadece 15.16.günler cevabı net alabilirsiniz :( umarım hamilesinizdir ,:)

Ben femara kullanmştm karın bölgesinden ovitrella iğne vurdum tedavine göre oluyor yumurtan büyüdüğü zaman doktor yazıyor eczanede iğne fiyatı 250 TL gebelik elde edilmediği zmn tekrar aynı tedaviyi istersen o şekil doktor devam ediyor
dün yeni doktora basladım. kadın bu ay çatlatma iğnesi+klomen eğer tutmazsa önümüzde ki ay gonalf verip tekrar çatlatma deneyecekmiş. aslında yumurtalarım gereginden fazla büyüyo zaten ama olurda bu ay büyümez yada iğne için geç kalınırsa diğer ay gonalf kullanmam ne kadar mantıklı bilmiyorum. içimden 2 3ay klomenle denemek geçiyor yanılıyormuyum acaba :(

dün yeni doktora basladım. kadın bu ay çatlatma iğnesi+klomen eğer tutmazsa önümüzde ki ay gonalf verip tekrar çatlatma deneyecekmiş. aslında yumurtalarım gereginden fazla büyüyo zaten ama olurda bu ay büyümez yada iğne için geç kalınırsa diğer ay gonalf kullanmam ne kadar mantıklı bilmiyorum. içimden 2 3ay klomenle denemek geçiyor yanılıyormuyum acaba :KK43:
Bnde klomen işe yaramamıştı ben femara kullandım yumurta büyümesi için sonra iğne yaptım bu ikinci iğnem hiç kafana takma Rabbim gönlüne göre. Versin

Aa pardon 11.gün kan vermek için erken siz haftaya hafta içi bi gün verin kan regl olmazsanız
Adetime bir hafta var ilk iğnemde de 11.gün vermiştim değer 1.20çıkmştı bu ikincide de 11.gğn verdim 2.75 çıkmış bi an umutlandım pazartsi tekrar verecem doktorum yükselir dedi şu mübarek günde dua edermsnz

Adetime bir hafta var ilk iğnemde de 11.gün vermiştim değer 1.20çıkmştı bu ikincide de 11.gğn verdim 2.75 çıkmış bi an umutlandım pazartsi tekrar verecem doktorum yükselir dedi şu mübarek günde dua edermsnz
Ederim tabi ki Allah gönlünüze göre versşn. İnşallah hayırla sağlıkla evlat sahibi olursunuz 💕

İlk denemeydi benimki. Üzerinden 2.5 yıl geçti ama tek hatırladığım kasık ağrısıydı
Bu benim 2.iğnem ilk i martta vuruldum gebelik olmadı ilkinde ağrım falan da olmamıştı ama şimdi 3.gününden itibaren aşırı kasık ağrım var acile gidecektim az kalsın 20 mm de iğne vurdu doktor sizin ağrılar nasıldı ne zaman başlamıştı hatırlıyor musun acaba kist mi oldu diye korkuyorum iğne kesin çatlatır mı kafamda bir sürü sorular var

Bu benim 2.iğnem ilk i martta vuruldum gebelik olmadı ilkinde ağrım falan da olmamıştı ama şimdi 3.gününden itibaren aşırı kasık ağrım var acile gidecektim az kalsın 20 mm de iğne vurdu doktor sizin ağrılar nasıldı ne zaman başlamıştı hatırlıyor musun acaba kist mi oldu diye korkuyorum iğne kesin çatlatır mı kafamda bir sürü sorular var
Cnm yumurtan çaldığı zmn kasıkda ağrı olur akıntı olur bnm de ikinci iğnem 11.gün kan verdim değer 2.75 di yarın 14.gün tekrar kan verecem soruyu bana sormdn ama bnde yaşadığım için cvp yazdım

Cnm yumurtan çaldığı zmn kasıkda ağrı olur akıntı olur bnm de ikinci iğnem 11.gün kan verdim değer 2.75 di yarın 14.gün tekrar kan verecem soruyu bana sormdn ama bnde yaşadığım için cvp yazdım
Ya ama benim bence perşembe çatladı iğneden 1 gün sonra akıntıyı falan hissetmiştim

Back
X