• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatmadan sonra ovülasyon ve bat değişir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

symyvz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
325
79
13
32
Kızlar selam. Benim normalde yumurtlama günüm 3 aralıktı. Bat 17 aralıktı. Ama gonalf kullandığım için 28 kasımda çatlatma , 30 kasımda aşılama yapıldı. Yani bu durumda yumurtlama günüm 30 kasım mı oldu? 3 gün öne gelmiş oluyor. Regl günüm de 3 gün öne mi gelir? 14 aralığa mı gelir.. Kafamda deli sorular..

Son düzenleme:
Bende aynı şeyi merak ediyorum benimde bat 17 aralıkta 29 kasımda ovitrelle catlama iğnesi vuruldum tarihlerinin de çok yakin

Mantıklı düşünürsek aynen dediğiniz gibi.
3 gün önce çatladıysa ortalama 14 gün sonra regl oluyorsun.
Demekki 3 gün geriye çekilmiş oluyor BAT.
Herşey gönlümüzce olsun kızlar ❤️ 🙏🏼

Mantıklı düşünürsek aynen dediğiniz gibi.
3 gün önce çatladıysa ortalama 14 gün sonra regl oluyorsun.
Demekki 3 gün geriye çekilmiş oluyor BAT.
Herşey gönlümüzce olsun kızlar ❤️ 🙏🏼
O zamaan aşılama yapılan günü pik gün olarak baz alıyorum ve 14 gün sonra regl öyle mi??

Bende aynı şeyi merak ediyorum benimde bat 17 aralıkta 29 kasımda ovitrelle catlama iğnesi vuruldum tarihlerinin de çok yakin
Siz de aşılama mı yaptınız ?? Tarihlerimiz aynı beraber bekleyelim :)) sizin pik 1 aralık oluyor o zaman

O zamaan aşılama yapılan günü pik gün olarak baz alıyorum ve 14 gün sonra regl öyle mi??
29 kasımdan başlardım ben olsam geri saymaya. Çünkü çatlamadan 1 gün sonra. Dpo başlar. Bildiklerimi anlattım inşallah hepimiz gebeyizdir 🙏🏼❤️.

Kızlar selam. Benim normalde yumurtlama günüm 3 aralıktı. Bat 17 aralıktı. Ama gonalf kullandığım için 28 kasımda çatlatma , 30 kasımda aşılama yapıldı. Yani bu durumda yumurtlama günüm 30 kasım mı oldu? 3 gün öne gelmiş oluyor. Regl günüm de 3 gün öne mi gelir? 14 aralığa mı gelir.. Kafamda deli sorular..
Büyük ihtimalle 15 aralığa falan tekabül ediyor

29 kasımdan başlardım ben olsam geri saymaya. Çünkü çatlamadan 1 gün sonra. Dpo başlar. Bildiklerimi anlattım inşallah hepimiz gebeyizdir 🙏🏼❤️.
Hımm doğru diyorsun ama ovitrelleyi 28 kasımda yaptım hemen o gün çatlıyor mu yoksa iki gün sonra mı çatlıyor . Ben 2 gün diye biliyordum aşılama da ona denk getiriliyor

36 saat sonra çatlıyormuş yani tam aşılamanın yapıldığı saat. Dpoyu çatlama gününden mi sayıyoruz sonraki günden mi?

Şimdi araştırdım ovitrelleden 10-14 gün sonra regl olur yazıyor. O zaman 29dan sayıyorum bugün dpo 11 oluyor. Kan versem çıkar o zaman ???

Ya kusura bakmayın çok uzattım 🙄🙏🏻🙏🏻🙏🏻 inşallah gebeyizdir hepimiz 🤍

Şimdi araştırdım ovitrelleden 10-14 gün sonra regl olur yazıyor. O zaman 29dan sayıyorum bugün dpo 11 oluyor. Kan versem çıkar o zaman ???

Ya kusura bakmayın çok uzattım 🙄🙏🏻🙏🏻🙏🏻 inşallah gebeyizdir hepimiz 🤍
Ben 14 aralıkta twst yapmayı düşünüyorum canım

Back
X