Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy catlatma ignesini bende yaptim ama sonuc yok elde hatta catlatma ignesi yalanci hamilelik bende cok agir oldu yani hamilelik belirtileri oldu hatta 7 gun sonra test yaltim cift cizgi cikti kanimda da cikti bende sevinyordum sonra ogrendim ki yalanci hamilelikmis 7 gun erkenmis kasimda catlatma ignesini kullandim ama hic bir etkisi olmadi asilamaya da inshAllah bu ay baslayacam biz 2 senedir ugrasyoruz cok husran yasadik cogu kadinlar diyelim mi?Ya cogu yaziyi okudukca olmayacak gibi hissediyorum arkadaslar bosunami cabaliyoruz hep sonu hüsran dediler nezaman boş verir düşünmezsen ozaman oluyo bu ay aklimdan dahi gecirmedim adet sancilarim basladi bir umut kalmadı yine![]()
Gerçekten yorucu bir süreç ben bakıyorum kimse bir sonuç elde edememiş gibi eden çok az bak sende aynı şekilde söylüyorsun yinede Allah tan herşey biliyorum ama gerçekten işin ehlinemi denk gelemiyoruz yoksa gerçekten bizlermi şansızız bu konuda yıpranıyosun ister istemez kendime teselli vereyim diye buraya girdim belki bir umut olur diye inan gördükçe gerçekten herkes bir umut peşinde derdini acıp içini rahatlatma peşinde burda biliyorum ama bakiyorum yok yani olumlu değil çogu boşuna çabalıyoruz heralde diyorum hem maddi hem manevi olarak yipraniyoruz bu çok zorAyy catlatma ignesini bende yaptim ama sonuc yok elde hatta catlatma ignesi yalanci hamilelik bende cok agir oldu yani hamilelik belirtileri oldu hatta 7 gun sonra test yaltim cift cizgi cikti kanimda da cikti bende sevinyordum sonra ogrendim ki yalanci hamilelikmis 7 gun erkenmis kasimda catlatma ignesini kullandim ama hic bir etkisi olmadi asilamaya da inshAllah bu ay baslayacam biz 2 senedir ugrasyoruz cok husran yasadik cogu kadinlar diyelim mi?
İnşallah olur canım Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yukarıda dedigim Allah a isyan değil yanlış anlasılmasın ben tedavi süreçlerine takılıyorum acaba yetersizmi geçiştiriliyomu diye belki değil ama bu kadar yazı okudum hep herkes karamsar olmayacağını daha cok dusunuyoruz olabilir demiyoruz sanki onun farkindayiz ve oylede oluyoAyy catlatma ignesini bende yaptim ama sonuc yok elde hatta catlatma ignesi yalanci hamilelik bende cok agir oldu yani hamilelik belirtileri oldu hatta 7 gun sonra test yaltim cift cizgi cikti kanimda da cikti bende sevinyordum sonra ogrendim ki yalanci hamilelikmis 7 gun erkenmis kasimda catlatma ignesini kullandim ama hic bir etkisi olmadi asilamaya da inshAllah bu ay baslayacam biz 2 senedir ugrasyoruz cok husran yasadik cogu kadinlar diyelim mi?
Cok zoe asilamaya gececem bende bakalim neler olacak herseyin hayirlisi olur inshallahGerçekten yorucu bir süreç ben bakıyorum kimse bir sonuç elde edememiş gibi eden çok az bak sende aynı şekilde söylüyorsun yinede Allah tan herşey biliyorum ama gerçekten işin ehlinemi denk gelemiyoruz yoksa gerçekten bizlermi şansızız bu konuda yıpranıyosun ister istemez kendime teselli vereyim diye buraya girdim belki bir umut olur diye inan gördükçe gerçekten herkes bir umut peşinde derdini acıp içini rahatlatma peşinde burda biliyorum ama bakiyorum yok yani olumlu değil çogu boşuna çabalıyoruz heralde diyorum hem maddi hem manevi olarak yipraniyoruz bu çok zor
İnsallah canım ya bu ay olmazsa benimde onumdeki ay aşılama olucak bana yaz sureci olurmu birbirmize destek olalımCok zoe asilamaya gececem bende bakalim neler olacak herseyin hayirlisi olur inshallah