çatlayanlar buraya

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
24
358
49
İstanbul
çatlayanlar burada buluşalım kaydirigubbakcemile3 bu ikinci hamilelğim ve 19.haftamdayım ve halen çatlamadım. ilk hamileliğimde karnımın altında çok az izler var çevremdekiler ilkinde çatlamayan ikincide çatlar diyor. inşallah çatlamam kaydirigubbakcemile3

inşallah catlamazsın :) benımki de bekledı bekledı 32. haftada catlamaya basladı. inşallah bu kadarla kalır...

çatlayanlar burada buluşalım kaydirigubbakcemile3 bu ikinci hamilelğim ve 19.haftamdayım ve halen çatlamadım. ilk hamileliğimde karnımın altında çok az izler var çevremdekiler ilkinde çatlamayan ikincide çatlar diyor. inşallah çatlamam kaydirigubbakcemile3

glupcum karnının altındaki izler çatlak mıydı ?

ben catladim hemde catir catir:Dcok fazla oldu ama oglumu düsündükce ona bile sükrediyorum

26. haftamda çatlamaya başladım, ama karnımın alt tarafında çatlamalar var, şu an mor renk şeklinde. üst tarafta henüz bir çatlama yok

fazla kilo almadığın sürece 19.hafta çatlamak için erken daha! benim 34.haftada göğüslerimde başladı şuan 38deyim bakalım bundan sonra çatlamam herhalde

erkenden sevinmeyin bence bende aylardır hiç yok diyodum ama hafta 37 olunca benimde göbeğimin alt kısmı ve üst bacağımda çatlaklar oluştu:(

benimde 21. haftalık daha çatlağım yok gerçi pek karnım yok dr.um için geniş diyor bi gün mustela double actin bigün badem yağı sürüyorum inş. hiç çatlağım olmas

benimde göğüslerim çok kaşınıyor başından beri.çatlıyorlar galiba.
kaşımayın sakın, bol bol nemlendirin:)

ben de hep 37-38den sonra çatlayanları duyuyorum.öncesinde çatlamazmış zaten pek.
bir de ilk bebeğinde çatlamayan ikinci bebeğinde de çatlamıyor, ilkde oluyor en büyük hasar, öyle dediler, diyenlerin yalancısıyım:)

kaşımayın sakın, bol bol nemlendirin:)

ben de hep 37-38den sonra çatlayanları duyuyorum.öncesinde çatlamazmış zaten pek.
bir de ilk bebeğinde çatlamayan ikinci bebeğinde de çatlamıyor, ilkde oluyor en büyük hasar, öyle dediler, diyenlerin yalancısıyım:)

bende öyle biliyorum genelde ilkte olurmuş olan!

ne ilginçtirki daha ben bile hamiş olduğumu öğrenmeden benım yaramaz her hafta ufacık tırmalamalar yaptı :) suan catır catır modundayım resmen badem yağı bebe yağı ile yıkandım cilt yapısı ilede cok alakalı benım cildim cok hassastı.

doktorum bi krem önerdi onu kullanmaya basladığımdan beri frenledi:)

bebeğimi seviyorum catlamaya razıyım:))

33 haftamdayım 2. gebeliğim çatlağim da yok allahıma şükür elimde ayağimda şişmelerde olmadı,benimde cildim çok hassastır ama sanırım iç karnım genişmiş büyüklerimden aldığım yorumlara göre,allaha çok dua edıyorum inş.da bundan sonra çatlama olmaz,11 kılo falan aldım şuana kadar doğumada 9 hafta falan kaldı.bundan sonra ne kadar alırım kıloda bılemıyorum.

kızlar yaaa şu çatlama olayı ne zaman başlıyor? ben 28. haftadayım şimdilik bi çatlama yok kaşıntı gerginlik falan da yok ama mutlaka çatlarım diye düşünüyorum. belirli bir haftası var mı bu meretin??

35 deyim allaha sukur simdilik bisey yok gerci 20 kilo aldim 52 den 72 ye ciktim. hergun yagli pehlivan gibi yaglaniyorum:) insallah olmaz

ılk doğumda 30 kilo aldım ama karnımın altında çatlak değilde ince ince çizgiler var onlarda fazla değil, görünmüyorlarda zaten. Şimdi 5 aylık olcam nerdeyse halen bişey yok. ınşallah sizlerin dediği gibidir de ikincide de çatlamam. Çok su içiyorum, kiloma çok dikkat ediyorum. Karnımı hergün düzenli nemlendiriyorum. son üç aydır ayda 2'şer kilodan fazla almadım. Ben asıl hatayı hamile kalmadan önce yaptım. Daha ortada bişey yokken ben besin depolamaya başladım vücuduma ve yaklaşık 6-7 kilo falan aldım ilk ayda tekrar hamile kalabilecekmiyim stresinden dolayı. Şuan itibariyle koparmada 12 kiloyu garantiledim. kaydirigubbakcemile3 ama artık çok dikkat ediyorum doğuma kadar da böyle gider inşallah.

valla ben hamilelikte 20 kilo aldım 7. aya kadar hiç çatlak olmadı 7.ay bitti 8 e girdiğim akşam bir çatladım hemde felaket ...

İlk doğumda 30 kilo aldım ama karnımın altında çatlak değilde ince ince çizgiler var onlarda fazla değil, görünmüyorlarda zaten. Şimdi 5 aylık olcam nerdeyse halen bişey yok. İnşallah sizlerin dediği gibidir de ikincide de çatlamam. Çok su içiyorum, kiloma çok dikkat ediyorum. Karnımı hergün düzenli nemlendiriyorum. son üç aydır ayda 2'şer kilodan fazla almadım. Ben asıl hatayı hamile kalmadan önce yaptım. Daha ortada bişey yokken ben besin depolamaya başladım vücuduma ve yaklaşık 6-7 kilo falan aldım ilk ayda tekrar hamile kalabilecekmiyim stresinden dolayı. Şuan itibariyle koparmada 12 kiloyu garantiledim. kaydirigubbakcemile3 ama artık çok dikkat ediyorum doğuma kadar da böyle gider inşallah.

glupcum şu an itibariyle 12 kilo mu aldın canım

Back
X