Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatlayanlar burada buluşalım kaydirigubbakcemile3 bu ikinci hamilelğim ve 19.haftamdayım ve halen çatlamadım. ilk hamileliğimde karnımın altında çok az izler var çevremdekiler ilkinde çatlamayan ikincide çatlar diyor. inşallah çatlamam kaydirigubbakcemile3
kaşımayın sakın, bol bol nemlendirin:)benimde göğüslerim çok kaşınıyor başından beri.çatlıyorlar galiba.
kaşımayın sakın, bol bol nemlendirin:)
ben de hep 37-38den sonra çatlayanları duyuyorum.öncesinde çatlamazmış zaten pek.
bir de ilk bebeğinde çatlamayan ikinci bebeğinde de çatlamıyor, ilkde oluyor en büyük hasar, öyle dediler, diyenlerin yalancısıyım:)
valla ben hamilelikte 20 kilo aldım 7. aya kadar hiç çatlak olmadı 7.ay bitti 8 e girdiğim akşam bir çatladım hemde felaket ...
İlk doğumda 30 kilo aldım ama karnımın altında çatlak değilde ince ince çizgiler var onlarda fazla değil, görünmüyorlarda zaten. Şimdi 5 aylık olcam nerdeyse halen bişey yok. İnşallah sizlerin dediği gibidir de ikincide de çatlamam. Çok su içiyorum, kiloma çok dikkat ediyorum. Karnımı hergün düzenli nemlendiriyorum. son üç aydır ayda 2'şer kilodan fazla almadım. Ben asıl hatayı hamile kalmadan önce yaptım. Daha ortada bişey yokken ben besin depolamaya başladım vücuduma ve yaklaşık 6-7 kilo falan aldım ilk ayda tekrar hamile kalabilecekmiyim stresinden dolayı. Şuan itibariyle koparmada 12 kiloyu garantiledim. kaydirigubbakcemile3 ama artık çok dikkat ediyorum doğuma kadar da böyle gider inşallah.