çatlayanlar buraya

19+6 oldum bugün itibariyle ve toplam 12 kilo almış durumdayım canım. Ya dün biyerde okudum da bazı hamilelerin vücutları hamilelikte aşırı su toplarmış. Benimki aynen o durum. Ne içsem vücut tutuyor maalesef. Zaten su ve süt çok içiyorum. O yüzden çok yemesem bile aşırı kilo alıyorum gibi oluyor. Ve doğumdan sonra çok kolay kilo veriyomuş bu tip hamileler. Gerçekten de doğru ben 30 kilo almıştım ama çok rahatta geri verdim. ınşallah bunlarıda aynen iade edicem kaydirigubbakcemile3

sana katılıyorum vücut su tutuyor. mademki sütü çok içiyorsun çabuk kilo verirsin inşaallah. beni doğuma girerken tartmışlardı. çıktığımda 10 kilo vermiştim. doğumla gitmiş.

ŞU AN GÖBEK DELıĞıMıN ETRAFINI KESıYORLAR SANKı ıYıCE GERıLDıM..ÇOK CANIM ACIYOR..
ama bi güzellik uzmanının tavsiyesi ile kakao yağı susam yağı buğday yağı havuç yağı avakado yağı aldım dün onu deneyeceğim.

ya benim de 28. haftamda ilk ince kırmızı çizgilerim başlamıştı şimdi daha belirgin çatlağa gidiyor.. bi arkadaşımdan yarım kalan mustela kremi kullanıyordum, o bitince ne gerek var fazla para vermeye deyip johnson bebe yağı aldım sürdüm ve üç günde tüm karnım kıpkırmızı olup kabardı deli gibi kaşındı, alerji oldum ve bıraktım daha yeni yeni geçiyor kaşıntılarım.. tekrar mustela alıcam en azından alerji yapmamıştı :(( daha fazla çatlamak istemiyorum eyvahedigeldismile

Kızımın kilosu senin bebeğin kadardı 3710 gr.dı ama benimki 41. haftamda doğdu. inşallah bu bebişimde kilolu doğar. Valla sırf kilolu doğması için her türlü faydalı şeyi yiyip içiyorum sırf bebeğim için. Çünkü zayıf bebişlere bakmak çok ama çok zor oluyo

30. hafta bitmek üzere karnımda hiç çatlak yok ama gögüslerimde kırmızı çizgiler oluşmaya başladı.herkesin karnı çatlar bnm niye gögüsüm çatlıyor hemde şimdiden :((((

kızlar bendede çatlak olmamıştı hiç ama 32. haftadan itibaren çatır çatır çatladı karnımı alt kısımları,kırmızı kırmızı çizgiler var,görümcem yeni doğum yaptı onda yoktu hamileliğinde kırmızı çizgiler doğumdan 15 gün geçti dün baktığımızda acayip çatladığını gördük,herşey doğumdan sonra belli oluyor,fazla sevinmeyin çatlamadım diye.dünyanın parasını harcadım kozmetik kremlere ama çatır çatır çatladım........

mrb araniza yeni katildim sizleri okuyunca ne yapicam bilemedim benim bebegim 17 haftalik oldu su anda bisey olmaz tabi ama insallah sonrada cok bisey olmaz bende krem aldim hemde 180 liraya ise yaramazsa kotu olur yani

Bende diorum gögsümdeki kırmızılıklar nedenn senağlama hemde çok fena yrn hastaneye gidicektim :S Gögüs için hangi kremi kullanıosunuz.Karnımda şuan bişi yok ama bilmiorum çıkar mı sonra. Ayrıca 26 haftalık hamişim

Back
X