Olabilir sonuçta sizi tanımıyorum nasıl bi kişiliğe sahipsiniz nerden bileyimçocukları değil kendinizi götürün.
dövmedik evet biz psikopatmıyız kendini savunmaya gücü yetmeyen bizden kat be kat küçük çocuklara vuralım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir sonuçta sizi tanımıyorum nasıl bi kişiliğe sahipsiniz nerden bileyimçocukları değil kendinizi götürün.
dövmedik evet biz psikopatmıyız kendini savunmaya gücü yetmeyen bizden kat be kat küçük çocuklara vuralım.
Çoğu devlet hastanesinde psikiyatri bölümü var diye biliyorum gene de bi bak araştır bence umarım hakkında herseyin hayırlısı olur. Ama lütfen çocuklarınI korkutma bağırma zaten babaları yanında DeGil en azından korku yasatma çocuklarınaA
amin canım inşallah eşim yanımda olduğu zamanlar çok istedim yardım almayı çünkü parça parça yatıp çıkmıştı ama kesinlikle gasp tecavüz değil işler yüzünden herşey neyse istemedi Şuan da da bütçem müsait değil gidebilmek için yoksa her insanın tedaviye ihtiyaç duyduğu tahmin edebiliyor um
Tırnak yeme alışkanlığı vardı oyüzden götürmüştüm sonra pedegog bi sorun bulamadı geçer dedi 5 seanstan sonra gitmedikBakin anne baba yeri gelir çocuğunu ikaz eder belki sesi de yükselir ama sizin durum biraz farklı gördüğüm kadarıyla. Burdan biz herşeyi göremeyiz ama siz kendinize dürüst olun yari modern yarı orta-çağ yeniği uygulamayın kafasını iyice karıştırmayın çocukların. pedagog gezdirmenizi sebebi yemek yemiyor oluşu mu? Gitmişken nasıl davranılır bir sorsaydınız? Tutarlı olun kafasını karıştırmayın çocukta, kendisine çikolata alan tatlı annesi, huysuzluk yaptığında onu dövecek diye ağlamasın.
Oraya sigorta lazım malesef sigortam yokÇoğu devlet hastanesinde psikiyatri bölümü var diye biliyorum gene de bi bak araştır bence umarım hakkında herseyin hayırlısı olur. Ama lütfen çocuklarınI korkutma bağırma zaten babaları yanında DeGil en azından korku yasatma çocuklarına
Olabilir sonuçta sizi tanımıyorum nasıl bi kişiliğe sahipsiniz nerden bileyim
Peki bu tehdidi yaptığında kus o zaman dediniz mi? Dediyseniz gerçekten kustu mu? Eğer denemediyseniz bir daha ki sefere sen bilirsin kus ama kusarsan sen temizlersin deyin. Ve gerçekten kusarsa verin eline bezi bir güzel temizletin. Ama acımayın temizlesin ve devamında siz temizlemeyin. Onun görmeyeceği bir esnada üstünden geçersiniz. Çocuklarla bazen onların dilinden konuşmak çok daha iyi çözüm getirir.Çok şey denedim haklısın canım terlik çözüm değil ama ne yaptıysam olmadı doktor aç bırak dedi benimkiler de sanki açkalmak istermiş gibi yemediler beni kusmakla tehdit ediyolar
Yaptım canım inanın kustuğu yeri gördüğünde tekrar kustu doktora anlattım ben bu konuyu aç bırak dedi yine işe yaramadı ödül verdim yine olmadı sonra tehtitle yedi doktora anlattığımda gülerek ozamn vurmadan tehtitle yedir de çünkü yemeyince kan değerleri sıfırlanıyordu vücut aç ve sususuz kaldı yemeyince hemen acile götürüp serum takıyorum bazı şeyler inan kolay dile geliyor canım yoksa ben deli deilim ben hafatalık 5 saat çocuk eğitim seminer lerine katıldımPeki bu tehdidi yaptığında kus o zaman dediniz mi? Dediyseniz gerçekten kustu mu? Eğer denemediyseniz bir daha ki sefere sen bilirsin kus ama kusarsan sen temizlersin deyin. Ve gerçekten kusarsa verin eline bezi bir güzel temizletin. Ama acımayın temizlesin ve devamında siz temizlemeyin. Onun görmeyeceği bir esnada üstünden geçersiniz. Çocuklarla bazen onların dilinden konuşmak çok daha iyi çözüm getirir.
Bakin burada ki birkaç kişi de benzer şeyleri söylemiş belki böyle büyüdünüz böyle gördünüz belki şu an önemsenecek kadar büyük mesele olarak görmüyorsunuz ama bugün ki nesil olarak tüm dünya gözümüzün önünde büyüyoruz. Yarın ufacık bir hayal kırıklığının hesabını bile sizden sorabilir?Tırnak yeme alışkanlığı vardı oyüzden götürmüştüm sonra pedegog bi sorun bulamadı geçer dedi 5 seanstan sonra gitmedik
Onu da denemişsiniz başka hiçbir şey gelmedi aklıma. Mecbur doktordan iştah acıcı ya da vitamin falan isteyeceksiniz. Kolay gelsin çok zor, bu kadar yemek istememesi ve yemek zorunda olması...Yaptım canım inanın kustuğu yeri gördüğünde tekrar kustu doktora anlattım ben bu konuyu aç bırak dedi yine işe yaramadı ödül verdim yine olmadı sonra tehtitle yedi doktora anlattığımda gülerek ozamn vurmadan tehtitle yedir de çünkü yemeyince kan değerleri sıfırlanıyordu vücut aç ve sususuz kaldı yemeyince hemen acile götürüp serum takıyorum bazı şeyler inan kolay dile geliyor canım yoksa ben deli deilim ben hafatalık 5 saat çocuk eğitim seminer lerine katıldım
Canım haklısın bizim zamanla şimdiki zaman aynı değil ama aileden gelen bişey yemek yememek patates kızart yerler ama çorba salata sebze pilav ne bilim işte sağlıklı hiçbirşeyi yemezler aile komple karaciğer yağlanması kolestrol damar tıkanıklığıyla dolu sağlı olması lazımBakin burada ki birkaç kişi de benzer şeyleri söylemiş belki böyle büyüdünüz böyle gördünüz belki şu an önemsenecek kadar büyük mesele olarak görmüyorsunuz ama bugün ki nesil olarak tüm dünya gözümüzün önünde büyüyoruz. Yarın ufacık bir hayal kırıklığının hesabını bile sizden sorabilir?
Terlikle ya da bağırıp çağırarak değil neyi neden yapmanız gerektiğini anlatarak ikna etmelisiniz çocukları. Başaramıyor, cabuk pes ediyorsanız destek almaya bakın.
Arkadaşım konuyu saptırıyorsunuz boşuna elinde imkanın yoksa utanılcak bişey de yok boşuna dememişler tok açın halinden anlamaz diyeBabane yada anane değil beni döveceksin diye ağlayan ve anormal tepki veren bir çocuğa yoldan gecen bile müdahale eder kadın birde sizin daha öncede çocuğa şidet uygulayan davranışınızı gördüyse ondan tepki vermiştir.. Çikolataya gelince ya da oraya hiç gelmeyeyim insan utanır deyip susayım
Bende çocukken tam 5 sene yemek problemi yaşadım annem doktora götürdü, doktor güzelce döv hiç birşeyi kalmaz dedi salak. Babam yurt dışında çalışıyordu belki onu özlediğim için, belki ilgi istediğim için, belki de sırf itliğine:) tabiki annem beni dövmedi sadece yemek saatini düzenli hale getirdi ya şimdi ya hiç yöntemi ve sofraya oturmak mecburi yemesen bile. Bu da şakalarla başka şeylerle ayarlanır. Kimse kendini açlıktan öldürmez eğer psikolojik bir sorun yoksa.Canım haklısın bizim zamanla şimdiki zaman aynı değil ama aileden gelen bişey yemek yememek patates kızart yerler ama çorba salata sebze pilav ne bilim işte sağlıklı hiçbirşeyi yemezler aile komple karaciğer yağlanması kolestrol damar tıkanıklığıyla dolu sağlı olması lazım
Yok Allah şükür dediğim gibi dört dörtlük çocuklar ım baba eksikliğini hiç hissettirmedim ama illaki onunda rolü vardırBende çocukken tam 5 sene yemek problemi yaşadım annem doktora götürdü, doktor güzelce döv hiç birşeyi kalmaz dedi salak. Babam yurt dışında çalışıyordu belki onu özlediğim için, belki ilgi istediğim için, belki de sırf itliğine:) tabiki annem beni dövmedi sadece yemek saatini düzenli hale getirdi ya şimdi ya hiç yöntemi ve sofraya oturmak mecburi yemesen bile. Bu da şakalarla başka şeylerle ayarlanır. Kimse kendini açlıktan öldürmez eğer psikolojik bir sorun yoksa.
Siz başkalarına kızıp çocuklarınızın kalbini kırmayın hayat birçok kişiye zor inanın ama o çocuk büyüyecek ve bugün yediği terlik yarın karısına, çocuğuna tokat olarak dönecek. Küçük birşey değil çok çok büyük birşey emin olun. Kv görümce koca hiç biri onlardan değerli değil.Yok Allah şükür dediğim gibi dört dörtlük çocuklar ım baba eksikliğini hiç hissettirmedim ama illaki onunda rolü vardır
Haklısın ama dövmüyorum inanın dayakçı anne ilan edildim resmen okadar çok üzüldümki kimse çocuklarının kötü biri olmasını istemez melek onlar çünkü dövene karşıyım bende zaten yanlış anlaşıldığıma okadar üzüldümki anlatamam kimi dövüyo diyo kimi çikolata vermedim diyo neyse hakkınızı helal edin okuyup zamanınızı harcadımSiz başkalarına kızıp çocuklarınızın kalbini kırmayın hayat birçok kişiye zor inanın ama o çocuk büyüyecek ve bugün yediği terlik yarın karısına, çocuğuna tokat olarak dönecek. Küçük birşey değil çok çok büyük birşey emin olun. Kv görümce koca hiç biri onlardan değerli değil.
Çikolata olayı esasen dikkatimi bile çekmedi olur yani fazla yoktur yanınızda diğer çocuk istemesin diye göstermemeyi tercih edersiniz ama o stresiniz çocukta azar yeme ya da dayak yeme korkusu olusturduysa vardır bir sorun. Şimdi ben anlıyorum aşağı yukarı içinde bulunduğunuz durumu da işte yanlışa da yanlış demek lazım. Kolay gelsin.Haklısın ama dövmüyorum inanın dayakçı anne ilan edildim resmen okadar çok üzüldümki kimse çocuklarının kötü biri olmasını istemez melek onlar çünkü dövene karşıyım bende zaten yanlış anlaşıldığıma okadar üzüldümki anlatamam kimi dövüyo diyo kimi çikolata vermedim diyo neyse hakkınızı helal edin okuyup zamanınızı harcadım