- 15 Şubat 2018
- 190
- 172
- 23
Yaa bu hiç aklıma gelmemişti çok iyiymişSende yemek hazırladığında çatalla tabağa vur yemek hazır mesajı ver :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bu hiç aklıma gelmemişti çok iyiymişSende yemek hazırladığında çatalla tabağa vur yemek hazır mesajı ver :)
Yaa bu hiç aklıma gelmemişti çok iyiymişsonra gel sen cümbüşe ama denicem
![]()
Ay böyle bi olayda alacağım cevapboyle seyleri tatli dille halledin bence.mesela cay iciyoruz bakiyorum esimin cayi bitmek uzere diyorum ki ya canim hele kalkip mutfaktan suyu getirir misin kizimiz susamistir.oda kizimiz konusunda cok hassas hemen gidiyo haliyle cayini da dolduruyo
Sorun annesidir öyle alıştırmıştır küçük prensinihaftaa sonu yine incir çekirdwğini doldurmayacak bir sebeple tartıştık eşimle huyudur kavga edilince ikinci kişiliğine bürünür artık kendimi yıpratmak istemediğimden konuşmam ama hiçde bi şey yokmuş gibi günlük akışında gider yani yemeğimi yaparım çayı demlerim hiç bir şekilde konu açmam acil de olsa dışarı bile çıkmam dün çayı içmiş bardağı tabağına vurıyor bittiğini anlamam için “yok attık kendini bile aştın “ diyebildim sadece ama düşündükçe delleniyorum o nasıl bir davranıştı diye
Benim eşimde nadirde olsa yapar gülümseyerek benimde çık komiğime gider biz kadınlarda sabırmı kalmadı acaba dediginiz gibi tek derdimiz bu olsa keşkeAy ben bu genç yaşımda nelerini gördüm geçirdim bana yapsa bunu eşim Güler geçerim herhalde en büyük sıkıntınız bu olsun :)
Bilmiyorum ama zaten kavgalıyız sinirli gerginiz ama normal anda da olsa çok bozulur iyimisin hayatım dilinde yaramı şıktı o ne hal derdim bitmesede çAy bitti der doldurmazdım kavgalı olduğumuz için bulaşmamak için konuşmadımBenim eşimde nadirde olsa yapar gülümseyerek benimde çık komiğime gider biz kadınlarda sabırmı kalmadı acaba dediginiz gibi tek derdimiz bu olsa keşke![]()
Küs olduğumuz için yaptı daha önce ne gördüm ne duydum böyle bi şey ve normale dönünce yaptığının itici olduğunu tekrarlamamsı gerektiğini söylicem tabiki denarışana kadar da içim içimi yiyecekAy lütfen kendi çayını doldurmaktan aciz erkeklerle evlenmeyin. Sonra babasından böyle görüp bunu normalleştiren çocuklar yetişiyor, asla düzelmeyecek bir döngüye giriliyor.
Konu sahibi ilk defa böyle yaptıysa eşiniz normalde çayını kendi alıyorsa, ilk defa böyle yapıyorsa küsken sizi sinir etmek için yapmış olabilir.
Evlenmeden önce nerden anlicaz kiAy lütfen kendi çayını doldurmaktan aciz erkeklerle evlenmeyin. Sonra babasından böyle görüp bunu normalleştiren çocuklar yetişiyor, asla düzelmeyecek bir döngüye giriliyor.
Konu sahibi ilk defa böyle yaptıysa eşiniz normalde çayını kendi alıyorsa, ilk defa böyle yapıyorsa küsken sizi sinir etmek için yapmış olabilir.
Eşinizin gözlerinin içine bakarak, Caner gibi bardağı kafanızda kırıp sakince odadan çıksanız, bence eşiniz sonrasında tüm çayları demler, ayağınıza "Saygıda kusur ettimse affola karıcığım" diyerek getirir.
Çok hoş olurdu yaÇay istediğinde keşke şu meşhur boş çaydanlık şakasını yapsaydınızaklı giderdi adamın
![]()
Doldurdum daha doğrusu mutfaktaydım o ses ne diye gittim şaşkınlıktan bi şeyde diyemedim “yok artık aştın kendini” diyebildim sadeceTabak kırılana kadar tepki vermeseydin.
Sonra hem sığırlığına hem de tabağı kırmasına delirip coşsaydın..
Umarım kalkıp doldurmamışsındır..
Kendi haline bırak....haftaa sonu yine incir çekirdwğini doldurmayacak bir sebeple tartıştık eşimle huyudur kavga edilince ikinci kişiliğine bürünür artık kendimi yıpratmak istemediğimden konuşmam ama hiçde bi şey yokmuş gibi günlük akışında gider yani yemeğimi yaparım çayı demlerim hiç bir şekilde konu açmam acil de olsa dışarı bile çıkmam dün çayı içmiş bardağı tabağına vurıyor bittiğini anlamam için “yok attık kendini bile aştın “ diyebildim sadece ama düşündükçe delleniyorum o nasıl bir davranıştı diye