- 5 Kasım 2023
- 16
- -16
- 6
- 31
- Konu Sahibi ariesOsultan
-
ben de onu sevmiyorum. Ama iliskide olsun normal arkadas olsun insan bu kadar nankör olamazIliskiler vefayla yurumez. Yani kimse kimseyle vefa var diye sevgili olmamalo, evlenmemeli.
Adam sizi sevmiyor bunu da görememek icin kör olmak gerek.
o kadinlari görseydiniz siz de aynisini düşünürdünüz. yari çıplak hep kendini sergileyen.Yine klasik diğer kadınlara giydiren , aşağı gören konu sahibi tribi..
Sana ne kardeşim. Senin sevgilin de adam olsun bakmasın. Bakmayan bakmıyor eklemeyen eklemiyor valla.o kadinlari görseydiniz siz de aynisini düşünürdünüz. yari çıplak hep kendini sergileyen.
asil sana ne ben senin buradaki tuhaf tepkini anlamadım. Agresiflige bak. Git az ötede oynaSana ne kardeşim. Senin sevgilin de adam olsun bakmasın. Bakmayan bakmıyor eklemeyen eklemiyor valla.
insan da yanına bir eş istiyor
Sanıyorlar ki güzel, bakımlı, rahat, açık giyinen vs kendilerinde olmayan bir şeylere sahip kadınlar dünyadan yok olursa beş para etmez sevgilileri/kocaları bunlara dönecek.Sana ne kardeşim. Senin sevgilin de adam olsun bakmasın. Bakmayan bakmıyor eklemeyen eklemiyor valla.
Utanmasanız sevgilinizin attığı her adımdan kadınları suçlu çıkaracaksınız. Size ne kadınların giyiminden yahu. Gevşek sevgilinizde sorun yok bütün sorun çevresindeki kadınlarda aynen. Bu kafayla daha çooook sızlanırsın.asil sana ne ben senin buradaki tuhaf tepkini anlamadım. Agresiflige bak. Git az ötede oyna
Aşağılık kompleksi+ kendilerinin yaşayamadığı hayatı yaşayan insanlara kin duyma.Sanıyorlar ki güzel, bakımlı, rahat, açık giyinen vs kendilerinde olmayan bir şeylere sahip kadınlar dünyadan yok olursa beş para etmez sevgilileri/kocaları bunlara dönecek.
Zaten birinci evliliğiniz bitmiş bi tanede çocuğunuz var daha akli başında davranmaniz gereken yerde siz bu adamla evlenmeye çalışıyorsunuzYakından aynı şehirden hatta aralarında bazı tanıdıklar bile var ama genelde kendilerini sergileyen yalnız kadınlar. Bunları takip ediyorresimlerinin altında ucubesi genci buna yürüyor bu canım sevgili bozuntusu da kalp atıyor beğeniyor. Bu bana karşı yapılan bir saygısızlık değil mi? Söyledim kaç defa uyardım bak ben sevmiyorum böyle şeyleri diye he he diyip önemsemiyor. Alakam yok diyor falan ama inanmıyorum. Resmen arayışta. İlişkide olan başka insanlara bakıyorum hiçbiri böyle şeyler yapmıyor. En son yine çıldırdım senin maksadın ne ben neyim burada dedim. Bana o günden beri trip atıyor sanki suçlu benim. Buz gibi soğuk. Nasılsın bile demiyor. Ya bu kadar önemli mi benden daha mı önemli bu mesele. Ben varım hayatında. Trip atıp buluşma ayarlamıyor ben ne zaman buluşacam diyince bi gün söylüyor son anda ben hazırlanırken iptal ediyor. Yine bu hafta ikinci kez iptal etti. Zaten çok nadir görüşüyoruz yasyakınız komşu olmamıza rağmen. Resmen ayda bir görüşür olduk bu ne saçmalık. Bir de bana vermesi gereken bir emanet var onu bine zaman alabilirim diyince iyice kavga çıkarttı. Beni hesabından sildi. Seni tanıdığım güne lanet olsun kötü gününü benle yaşadın şimdi işin bitti demi hayatımda gördüğüm en nankör insansın dedim. Bitiriyorum dedim ve blokladım. Şimdi baktım o da beni bloklamış.Gerçekten de kötü gününde hep yanında oldum. Hapse girecekti az kalsın kurtardım ağır ceza alacaktı yine kıçını ben kurtardım. İnsanda biraz da olsa vefa olur yazıklar olsun. İyice erkeklerden soğudum tiksindim. Benim bir çocuğum var. Yalnız kalmaktan korkuyorum. Ailemle altlı üstlü oturuyorum Allahtan yalnız değilim pek ama insan da yanına bir eş istiyorBen kesin hep bekar kalcam.
Yalnızlıktan korktuğun için elin sümsüğüne para yedirme ne sevgisi ne aşkı saygısı mı kalmış artık işin adam sizi kullanmış bu kadarYakından aynı şehirden hatta aralarında bazı tanıdıklar bile var ama genelde kendilerini sergileyen yalnız kadınlar. Bunları takip ediyorresimlerinin altında ucubesi genci buna yürüyor bu canım sevgili bozuntusu da kalp atıyor beğeniyor. Bu bana karşı yapılan bir saygısızlık değil mi? Söyledim kaç defa uyardım bak ben sevmiyorum böyle şeyleri diye he he diyip önemsemiyor. Alakam yok diyor falan ama inanmıyorum. Resmen arayışta. İlişkide olan başka insanlara bakıyorum hiçbiri böyle şeyler yapmıyor. En son yine çıldırdım senin maksadın ne ben neyim burada dedim. Bana o günden beri trip atıyor sanki suçlu benim. Buz gibi soğuk. Nasılsın bile demiyor. Ya bu kadar önemli mi benden daha mı önemli bu mesele. Ben varım hayatında. Trip atıp buluşma ayarlamıyor ben ne zaman buluşacam diyince bi gün söylüyor son anda ben hazırlanırken iptal ediyor. Yine bu hafta ikinci kez iptal etti. Zaten çok nadir görüşüyoruz yasyakınız komşu olmamıza rağmen. Resmen ayda bir görüşür olduk bu ne saçmalık. Bir de bana vermesi gereken bir emanet var onu bine zaman alabilirim diyince iyice kavga çıkarttı. Beni hesabından sildi. Seni tanıdığım güne lanet olsun kötü gününü benle yaşadın şimdi işin bitti demi hayatımda gördüğüm en nankör insansın dedim. Bitiriyorum dedim ve blokladım. Şimdi baktım o da beni bloklamış.Gerçekten de kötü gününde hep yanında oldum. Hapse girecekti az kalsın kurtardım ağır ceza alacaktı yine kıçını ben kurtardım. İnsanda biraz da olsa vefa olur yazıklar olsun. İyice erkeklerden soğudum tiksindim. Benim bir çocuğum var. Yalnız kalmaktan korkuyorum. Ailemle altlı üstlü oturuyorum Allahtan yalnız değilim pek ama insan da yanına bir eş istiyorBen kesin hep bekar kalcam.
Önce bi soruya cevap vermesini konuyla alakalı yorum yapmasını öğrenin.Sanıyorlar ki güzel, bakımlı, rahat, açık giyinen vs kendilerinde olmayan bir şeylere sahip kadınlar dünyadan yok olursa beş para etmez sevgilileri/kocaları bunlara dönecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?