Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Tabiki ailene soracaksin, sen yalnız değilsin ki ben gidiyorum deyip gidesin bunu akıl edememesi çok enteresan, sadece kendi tarafından bakiyo ne alâ memleket. Şu adam bir kere seni alttan alsa da gorseydik

Aynen öyle canım
Sahipsiz değilsin ve bunu öğrenmeli
kesinlikle canım

biran önce birak aynisini yasadim
nasıl yaşadın eşinle mi
Tabiki ailene soracaksin, sen yalnız değilsin ki ben gidiyorum deyip gidesin bunu akıl edememesi çok enteresan, sadece kendi tarafından bakiyo ne alâ memleket. Şu adam bir kere seni alttan alsa da gorseydik
görürmüyüz sosyalim bu durumlarda hele maddiyat ve konu düğün olunca adam başka adam oluyor

kesinlikle canım

nasıl yaşadın eşinle mi

görürmüyüz sosyalim bu durumlarda hele maddiyat ve konu düğün olunca adam başka adam oluyor
Basladiginda küfrünü bile duymamistim daha evlenene kadarmis yavaş yavas ilerledi tripler bagarmalar hakaretler falan filan az bu yazdiklarim ensonunda 1kere bogazima dayandi keske senle evlenmeseydim dedim nefret ediyorum senden artik dedim bana gercek yuzunü gosterseydin zaten evlenmezdim dedim hakkinda hayirlisi olsun

bana karşı küfür vs yok ama bende ciddi anlamda stresten mi bilmem ama tahmmül kalmadı amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…