Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Şimdi nasıl oldu kuzu
Duş aldirdim simdi iyi canim
Çok geçmiş olsun
Yok canım ne virüsüBelki hava çarptı yediği dokundu
Sagol canim bogazlari kizarmis igne yapti antibiyotik yazdi,bizde araba yok biliyosun,gece arkadasi aradim kalktilar Allah razi olsun götürdük 4te geldik 5te uyuduk ama gene erken kalktim zor duruyorum ayakta cidden ama, herkes uyudu gene ben halaaa eylülle ugrasiyorum ama gene yaranamiyorum neymis gezmeye gitmisim falan filan iste

İyi olur inşallah canım

Sen eşini takma kafana. Hep öyle olur zaten. Kendisi gezmeye getirseydi, hasta olsaydı lafı sözü olmazdı.

İyi olur inşallah canım

Sen eşini takma kafana. Hep öyle olur zaten. Kendisi gezmeye getirseydi, hasta olsaydı lafı sözü olmazdı.
Aynen canim kendi düşurse bile ses cikaramiyo mesela ben düsursem yada tutamasam elime oooo senden kötüsü yok neysee yasabir

Ne yapacaksın artık alışmışsındır
Eylül iyi olsun geridi mühim değil

kesinlikle canım

nasıl yaşadın eşinle mi

görürmüyüz sosyalim bu durumlarda hele maddiyat ve konu düğün olunca adam başka adam oluyor
Evlenince bu halleri çifte katlayacak, evlenince maddiyat daha çok dusunduruyor. Aslında şuan sana bişey diyecek hicbir yani yok ama nedense kolay geliyo eşlerine patlamak, nasılsa alttan alır diye düşünüyorlar

Evlenince bu halleri çifte katlayacak, evlenince maddiyat daha çok dusunduruyor. Aslında şuan sana bişey diyecek hicbir yani yok ama nedense kolay geliyo eşlerine patlamak, nasılsa alttan alır diye düşünüyorlar
kira derdimiz yok taksitle alınacak şeyler var alınır onlarda ödenir ben çalışıcam zaten buna rağmen hala dert ederse kendisini bilir insanlar tek maaşla geçiniyor

Geçmiş olsun Filiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…