İyiyim canım tşk ederim köydeyim tadını çıkarıyorum sen nasilsinUzun zamandır gelmiyorlar şükür
Gözleri baya korkmuş
Nasılsın canımyoksun bayadır
Rica ederim canım benim düşüncem bu yöndeTeşekkür ederim kizlar
Oyun için teşekkür ederim canımİyiyim canım tşk ederim köydeyim tadını çıkarıyorum sen nasilsin
Hadi gidelimKesinlikle evvoş samimi sofralarda oturmak çok keyifli olurgel gidelim Filiz'e
Fotoğraf açısı - canlı renkler - Masa düzeni - yemeklerin renkleri...Senin olduğunu biliyorumAma özel kriterler mi var nasıl ya da neye göre seçiyorsun
Çok teşekkür ederiz canımFotoğraf açısı - canlı renkler - Masa düzeni - yemeklerin renkleri...
Mutfakla pek aram yok o yüzden şu tarifin yapılışı zordur bunun ki kolaydır gibi bir kriterim yok.
Misal cupcakeli sofra bana en çok hitap eden sofra yani birini yiyeceksin hangi sofradakileri yersin deseler kesinlikle onu seçerdim, masa düzeni falanda süper ama fotoğraf açısı iyi değildi bence direkt tepeden yatay çekim yerine biraz eğimli üst çaprazdan çekilse kesinlikle oy veririm.
Ağlayan kekli sofrada bence sofranın o arka tarafındaki kısır ve kanepe gibi bi yiceğin olduğu kısmın renkleri soluk çıkmış.
Önde kek ve poğaça çok renkli cıvıl cıvıl arkası daha soluk olması oy verenler açısından bence bi acaba mı dedirtmiştir en azından ben dedim oylarken.
Kısırın rengi biraz daha koyu olsa fotoğrafta soluk çıkmasa bence çok daha fazla oy alırdı.
Karpuz kekli sofra tablo gibiydi al evine as Picasso çizdi de kimse yadırgamaz.
Tekli yemek tariflerinde ilk 5 son 5 daha keskin kopuyordu sanki bu sofra konusunda tüm hanımlar başarılı geldi bana...
Hangisi kazansa yadırganmaz yani ben bile (oylama gurusu halimle) 4-5 tarif arasında kaldım.
Bakalım sonuçları merakla bekliyoruz.
Umarım yine kazananı biliriz de o kadar konuştuk boşa gitmez
Neyaparsam yapayim cekim asamasi zorladi beni hicbir sekilde cekemedim usten ceksem almiyo yandan ceksem görünmüyor kanepe yoktu orda milfoy canaginda semizotu vardi yani anlicagin cekim hatalari var kısirda salcali cok sevmemFotoğraf açısı - canlı renkler - Masa düzeni - yemeklerin renkleri...
Mutfakla pek aram yok o yüzden şu tarifin yapılışı zordur bunun ki kolaydır gibi bir kriterim yok.
Misal cupcakeli sofra bana en çok hitap eden sofra yani birini yiyeceksin hangi sofradakileri yersin deseler kesinlikle onu seçerdim, masa düzeni falanda süper ama fotoğraf açısı iyi değildi bence direkt tepeden yatay çekim yerine biraz eğimli üst çaprazdan çekilse kesinlikle oy veririm.
Ağlayan kekli sofrada bence sofranın o arka tarafındaki kısır ve kanepe gibi bi yiceğin olduğu kısmın renkleri soluk çıkmış.
Önde kek ve poğaça çok renkli cıvıl cıvıl arkası daha soluk olması oy verenler açısından bence bi acaba mı dedirtmiştir en azından ben dedim oylarken.
Kısırın rengi biraz daha koyu olsa fotoğrafta soluk çıkmasa bence çok daha fazla oy alırdı.
Tekli yemek tariflerinde ilk 5 son 5 daha keskin kopuyordu sanki bu sofra konusunda tüm hanımlar başarılı geldi bana...
Hangisi kazansa yadırganmaz yani ben bile (oylama gurusu halimle) 4-5 tarif arasında kaldım.
Ne lazımdı cancağızım
Teşekkür ederim dşüncelerin içinFotoğraf açısı - canlı renkler - Masa düzeni - yemeklerin renkleri...
Bence masam çok iddalıydı abla bu konuda mütevazi olamıycam hiçBence çoğu masaya göre çok iyi aldın
Kazanamazsan şayet bundan sonra kısırı salçalı yeme vakti gelmiş demektirNeyaparsam yapayim cekim asamasi zorladi beni hicbir sekilde cekemedim usten ceksem almiyo yandan ceksem görünmüyor kanepe yoktu orda milfoy canaginda semizotu vardi yani anlicagin cekim hatalari var kısirda salcali cok sevmem
Amannn sağlık olsun onlari yiyeli 1 ay olduKazanamazsan şayet bundan sonra kısırı salçalı yeme vakti gelmiş demektir
Orası öyle bende aynı fikirdeyim.Bence masam çok iddalıydı abla bu konuda mütevazi olamıycam hiç
Masamı hem şık hemde dolu tutmaya çalıştım tek sıkıntım çekimler oldu çok şık masalar var evet ama 5 çayı dolu dolu olur üstelik tarif kısıtlamamızda vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?