Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Masamı hem şık hemde dolu tutmaya çalıştım tek sıkıntım çekimler oldu çok şık masalar var evet ama 5 çayı dolu dolu olur üstelik tarif kısıtlamamızda vardı.
Kiz daha oylamanin 1.ci günü daha cok kisi sitede yok Pazartesi günu bence bildirimleri görup oy kullanan cok olur daha kimse 1.ci degil

Bence oylayanların çoğu batılıAndoluda daha doğrusu doğu,güneydoğuda beyaz hiç yapılmaz.
Aynen öyle çok doğru ben de doğunun bağrından kopmuş bir nefer olduğum için açık renkte kısırı garipsedim ama Oy verdim
Zor bir oylamaydı keşke 10 oy hakkımız olsaydı bu seferlik

Orası öyle bende aynı fikirdeyim.
Ama oyların sofraya değil daha çok tariflere verildiğini düşünüyorum.
Senin tariflerinde çok iyiÇikolatalı olanlar ya da süslü kekler daha çok oy aldı
Çoğu masaya göre iyi oy aldın dedin ya abla çok bile almışsın gibi algıladım yanlışmıyım

Rica ederim ❤
Çok şükür iyiyim mersindeyiz bol bol geziyoruz. dönüşte alanya ya gidiyorum. ailemin yanına çok mutluyum çok özledim onun dışında şükür herşey yolunda
Aaa Mersin de The Mint var oraya gittin mi harika tatlıları var evvam bak ayy ne güzel Alanya biz bırakırken azıcık da olsa serinlemişti sen geçmeye daha da iyi olur inşallah havalar peki bayram sonrası bir şeylere başlayacaktın sanki sen, onu sormaya çalıştım aslında ben, var mi bi gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…