Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Klomen bende işe yaradı kuzum yumurta oluşturuyor. İlk zaten onla baslatiyorlardi inşallah Rabbimin izni ile sendede işe yarardualarım senle ve diğer canlarimla hadi hayırlısı bismillahhhh
Allah razı olsun perişim inaşallah bende de işe yarar ben klomen tedavisi gördüm ama çatlama iğnesi olmadım kendi çatladığı için ben onu iyi bişey zannediyordum ama doktorum vurucaz dedi iğne hayırlısı bakalım başladık bir yerden

Kuzum bende çatlatma iğnesi vurulmadim .ilaçtan sonra negatif gördükten sonra adet söktürücü vermişti regl olmuyordum çünkü bende o ay söktürücü kullanmak istemedim niyeyse, özele gittim tekrar klomen tadavisine başlayacaktım ilacı falan almıştım sonra kullanmadan test verdim bı baktım pozitif meğer geç döllenmiş iyiki adet söktürücü kullanmamıştım Allah'ın işi yoksa düşüğe sebep olacaktı .sende dikkat et ilaçtan sonra negatif görürsen biraz bekle

Hayırlı olsun canım
Her şey gönlünüzce olsun

Maşallah ne güzel vesile olmuş perişim

Çok sevindim meleğim rabbim gönlünün muradını tez zamanda nasip etsin inş güzel günler göstersin sevinç gözyaşları göstersin canım evvosum hayırlı haberler almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…