Normal Hürrem'e de dönersin artıkİnşallah canım beklemedeyim artık bakalım
Hakkında hayırlısı
Öyle bakalım sonuç ne olacakHayırlısı olsun canım sen elimden geleni yaptın
Biraz bakım yapayım kendimeNormal Hürrem'e de dönersin artık
Hoş geldin canfebcim nasılsın epeydir yoktun sendeBiraz bakım yapayım kendime
Senin doğal halin zaten fistikBiraz bakım yapayım kendime
İnşallah canım beklemedeyim artık bakalım
rabbim yanında olsunBen geldimtedavi olarak son klomen tedavisi göreceğim çünkü tamamlanmış bir tedavi sürecim yoktu. Yaşın genç olduğu için bunu denememiz lazım dedi doktorum eğerki olmazsa aşılamayı geçip direk tüp bebeğe geçiş yapıcakmışız. Ne dediysem ikna edemedim ama hayırlısı ile adım adım gidicez umarım sonu hayırlı biter bende sağlıklı bir evlada kavuşmuş olurum aklımda ve gönlümde olan canlarım kendilerini biliyorlar zaten herzaman kendim için dua ettiysem onlar içinde ediyorum çok heyecanlı ve pozitifim rabbim utandırmasın sizlerde iyiki varsınız dualarınızı eksik etmeyin benden
Şükür balım iyiyim sen nasılsın Tohatına kurbaneyHoşbulduk canım nasilsin
Allah razı olsun sosyalim amin inşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallahÇok sevindim meleğimrabbim gönlünün muradını tez zamanda nasip etsin inş güzel günler göstersin sevinç gözyaşları göstersin canım evvosum hayırlı haberler almayı nasip etsin inş
Allah razı olsun ablacım amin inşallah
Hayırısı olsun kuzum,inşallah güzel sonuçlarla bebeğini kucağına alırsın dualarımız senşnle ve arkadaşlarımızla
Çok amin kukrişim çok amin inşallahAllah sevinçle sonlandıracak inanıyorum
Allah razı olsun minoşum amin inşallahrabbim yanında olsun
Güzel gözlümBen geldimtedavi olarak son klomen tedavisi göreceğim çünkü tamamlanmış bir tedavi sürecim yoktu. Yaşın genç olduğu için bunu denememiz lazım dedi doktorum eğerki olmazsa aşılamayı geçip direk tüp bebeğe geçiş yapıcakmışız. Ne dediysem ikna edemedim ama hayırlısı ile adım adım gidicez umarım sonu hayırlı biter bende sağlıklı bir evlada kavuşmuş olurum aklımda ve gönlümde olan canlarım kendilerini biliyorlar zaten herzaman kendim için dua ettiysem onlar içinde ediyorum çok heyecanlı ve pozitifim rabbim utandırmasın sizlerde iyiki varsınız dualarınızı eksik etmeyin benden
Amanda amannnnnnnnBen geldim
Bizi alt alta etiketlemseniz sevinirim
Canım boncuğum Allah razı olsunGüzel gözlüm
Aklımdan kalbimden geçenleri biliyorsun, ne yazsam az kalır..
Evlat hasretini en iyi bilenlerdenim sanırım.. Zor bir süreç ama hepsinin üstesinden geliriz biz kadınlar
Zaten onun kokusunu içine çektiğinde tüm geçmişi unutuyorsun ve inşallah o günler cok yakın
Biz minnoşumla sana- size... Herkese cok dua ettik..
İnşallah hakkında hayırlısı olur
Amanda amannnnnnnn
Sultanımmmmmmmm
İyi abla sen nasilsin? sinavlarla uğraşıp durdum bitti şükürHoş geldin canfebcim nasılsın epeydir yoktun sende
Amin canimInş canım benim, allah emeklerin karşılığını versin. Önümüze çıksın
Bende iyiyim canım ozlemissin gel bakem senŞükür balım iyiyim sen nasılsın Tohatına kurbaney
Naber kız taze anneGüzel gözlüm
Aklımdan kalbimden geçenleri biliyorsun, ne yazsam az kalır..
Evlat hasretini en iyi bilenlerdenim sanırım.. Zor bir süreç ama hepsinin üstesinden geliriz biz kadınlar
Zaten onun kokusunu içine çektiğinde tüm geçmişi unutuyorsun ve inşallah o günler cok yakın
Biz minnoşumla sana- size... Herkese cok dua ettik..
İnşallah hakkında hayırlısı olur
Amanda amannnnnnnn
Sultanımmmmmmmm
Çok çok çok çok özledikkkk sultanımNaber kız taze annebebisimiz nasıl
Bende özledim canımÇok çok çok çok özledikkkk sultanım
Hoşgeldin
Umarm emeklerinin karşılığını alırsın, Allah gönlüne göre versin
İyiyiz birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?