Eki Görüntüle 912389
Bunlarda benim dün yaptığım mamalarım. Eşimde adımın yazdığı koladan bulmuş süpriz oldu. Yarışmaa katılamıcam herkes gibi bende halsizim dün sadece bunları yaptım evde başka hiçbir iş yapmadım bugün şöyle bçrü süpürüp silicem cuma akşamı benimde feci baş ağrı vardı tüm hafta çok kötüydüm çok halsizdim yine de canım çok istediği için bunları yaptım yavaş yavaş..
Eki Görüntüle 912389
Bunlarda benim dün yaptığım mamalarım. Eşimde adımın yazdığı koladan bulmuş süpriz oldu. Yarışmaa katılamıcam herkes gibi bende halsizim dün sadece bunları yaptım evde başka hiçbir iş yapmadım bugün şöyle bçrü süpürüp silicem cuma akşamı benimde feci baş ağrı vardı tüm hafta çok kötüydüm çok halsizdim yine de canım çok istediği için bunları yaptım yavaş yavaş..
İyi akşamlarbende sinemaya gittim iyi geldi uzun hastalığımın ardından
Geceleri yemek bölümüne girmeyi yasaklıyorum kendime
Yarışmaya katılan arkadaşların yaptıklarını görünce acıktım yine
Yarın yemek yerine kek börek yapasım geldi, insanı zorla tehlikeli yiyeceklere yönlendiriyorsunuz
Kilo alırsam sorumlusu sizlersiniz
Geceleri yemek bölümüne girmeyi yasaklıyorum kendime
Yarışmaya katılan arkadaşların yaptıklarını görünce acıktım yine
Yarın yemek yerine kek börek yapasım geldi, insanı zorla tehlikeli yiyeceklere yönlendiriyorsunuz
Kilo alırsam sorumlusu sizlersiniz
Çok iyi yapmışsınız canım
CanımSağol canım gülmek iyi geldi
Günaydın
Selam kızlar.Nasılsınız bakalım?:80:
Herkes hasta olmuş.Çok geçmiş olsun.Ben atlattım çok şükür.
Nevreste yarışmaya katılıyormuşsun.Misafirlerin de çok şanslı.Tariflerini ve masanı merakla bekliyorum.
Canım
Merhaba canım
İyi diyelim iyi olsunSen nasılsın
Sağol canım nasip olursa istiyorumBakalım umarım herşey planladığım gibi olur
Canım
Merhaba canım
İyi diyelim iyi olsunSen nasılsın
Sağol canım nasip olursa istiyorumBakalım umarım herşey planladığım gibi olur
Evet bencede katılım çarşanbadan sonra artacak gibime geliyorBen de iyiyim canım.Çok güzel şeyler yapacağına eminim.Çarşamba günü tarifler çoğalır galiba.Egunal de katılır gibime geliyor çaktırmıyor ama:)
Evet bencede katılım çarşanbadan sonra artacak gibime geliyor
Sen de yılbaşından sonra mı ekleyeceksin canım.
Bu ara herkeste bir hastalık,öksürük.Salgın var galiba.Size de geçmiş olsun canım.İnşallah temizliği kolayca bitirir katılırsın yarışmaya.O gün yaptığın ıspanaklı kekin yanına bir çeşit daha yapıp ekleseydin keşke.Çok güzel görünüyordu pastan.Canım ben katılmayı çok istedim ama kızlarımın ve benim hastalığım biraz bizi yorduBenim evi tezefekte etmem lazım büyük bir temizliğe giriştim onu halleder yediştirisem kısmetse katılırım bakalım
Bu ara herkeste bir hastalık,öksürük.Salgın var galiba.Size de geçmiş olsun canım.İnşallah temizliği kolayca bitirir katılırsın yarışmaya.O gün yaptığın ıspanaklı kekin yanına bir çeşit daha yapıp ekleseydin keşke.Çok güzel görünüyordu pastan.
İnşaallah canım bakalımBen de iyiyim canım.Çok güzel şeyler yapacağına eminim.Çarşamba günü tarifler çoğalır galiba.Egunal de katılır gibime geliyor çaktırmıyor ama:)
İyiyim canım sağol siz nasıl oldunuzNasılsın canım
Ben de öyle düşünüyorumEvet bencede katılım çarşanbadan sonra artacak gibime geliyor
Canım ben katılmayı çok istedim ama kızlarımın ve benim hastalığım biraz bizi yorduBenim evi tezefekte etmem lazım büyük bir temizliğe giriştim onu halleder yediştirisem kısmetse katılırım bakalım
Canım küçük kızımının huyu değişti hastalık sonrası şu anda uyku düzenimiz bozuldu ve çok mızmızİnşaallah canım bakalım
Öyle mi diyorsun
İyiyim canım sağol siz nasıl oldunuz
Ben de öyle düşünüyorum
Canım inşaallah yetişirsin
Canım küçük kızımının huyu değişti hastalık sonrası şu anda uyku düzenimiz bozuldu ve çok mızmız
Gün boyu onla ilğileniyorum
Bakalım biraz zor canım bu mızmız cadıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?