Canım sen bilirsin katılırsan bekliyoruz
Yok yok gülmüyoruz biliyoruz yağmur yağınca ilham gelmiyor
Cancağızım yarın yağmur yağarsa annem bize gelecek kıza bakmaya ama yağmazsa biz bırakacağız annemlere ve akşam yemeğe oraya gideceğiz...dolayısıyla cumartesi boşa çıkacak ve kayınvalideye gideceğiz...ve dolayısıyla pazar günü bana kalacakyağmazsa da bütün plan birer gün ertelenecek ve pazar günü evde olmayacağım
Bu sefer yağmur ciddi ciddi mazeret yani
Birde şu masa düzeni meselesi var tabiyaparsam da ancak 2 çeşit masayı cips ve püskevit ile doldururum ona göre
Canim sen yaptiysan harika olmustur eminimkiBen döküyorum ama herşeyi
Bugün çok aksilik yaşadımYarışma için birşeyler yaptım ama beni zorladı istediğim gibi olmadı çevirdim
Bence hemen yarin dönsün aramizaAus sen yarışmaya çok ara verdin ne zaman seni burda göreceğiz
Offf afiyet olsun
Canim ne diyim bilemedim acikcasi...Canım bir türlü başlayamıyorum aldı başını gidiyor birde çok hareketsiz kaldımŞimdide bahanem var Şubat tatiline misafirim var şimdi başlasam o zaman bozmak zorundayım ama benim en az 2 ay yapmam lazım
Evet kesin yapar
Benim eşimde hem dalga geçiyor işin gücün yemek diye hemde biraz ara versem şunu yap bunu yap diyor
Bazı yetenekler de gizli kalmalı ama
Yapabildiğim herşeyi burada göstermeye kalkarsam hepinizin morali bozulurkıyamam ben size
Anladım canım o zaman inşaallah yağmur yağmaz
Ama bak sen de vazgeçemiyorsun bağımlılık yaptığını söylemiştim
Tamam olur bizim için sakıncası yok
Oldu galiba hemsom..sirada kim varAnladım canım o zaman inşaallah yağmur yağmaz
Ama bak sen de vazgeçemiyorsun bağımlılık yaptığını söylemiştim
Tamam olur bizim için sakıncası yok
Cancağızım yarın yağmur yağarsa annem bize gelecek kıza bakmaya ama yağmazsa biz bırakacağız annemlere ve akşam yemeğe oraya gideceğiz...dolayısıyla cumartesi boşa çıkacak ve kayınvalideye gideceğiz...ve dolayısıyla pazar günü bana kalacakyağmazsa da bütün plan birer gün ertelenecek ve pazar günü evde olmayacağım
Bu sefer yağmur ciddi ciddi mazeret yani
Birde şu masa düzeni meselesi var tabiyaparsam da ancak 2 çeşit masayı cips ve püskevit ile doldururum ona göre
Canim sen yaptiysan harika olmustur eminimki
Bence hemen yarin dönsün aramiza
Canim ne diyim bilemedim acikcasi...
Canim aramizda gizli saklimi var..sen yap yeterki...
Yaptı gerçekten yabaşka şeylere bakmak için giriyorum foruma ama gözüme ilişiyor resmen burası
Size doyum olmaz şimdilik benden bu kadar herkese iyi geceler
Buraya bir giren,bir daha zor cikiyorYaptı gerçekten yabaşka şeylere bakmak için giriyorum foruma ama gözüme ilişiyor resmen burası
Size doyum olmaz şimdilik benden bu kadar herkese iyi geceler
Aus sen yarışmaya çok ara verdin ne zaman seni burda göreceğiz
Offf afiyet olsun
Öyle bir yemek varmi canim ya,bulursan kacirma derim..bu devirde öylesi zor bulunur
Canim sen yanina verecegin ikramliklarini önceki günden hazirla,tarif yazacaklarinida sonraki gün yap..hem yorulmamis olursun..
aklima gelen tek care bu,yakin olsaydim yardimada gelirdim ama net üzerinden yardim edilmiyor daha
Canim oglusuna cok gecmisolsun..insallah hemen toparlar
Auscugum benim takimim diye söylemiyorum ama katilmak isteyen isteyene,artik üyede almiyoruz..ben isterim tabikiside,sende istersen torpille alirim seni takima
Canım oğluna çok geçmiş olsun
Oldu galiba hemsom..sirada kim var
canim sen yeterki katil..yagmur icin dua ederiz artik..kar yagsa sorun olurmu
püsküüt ve cipsede bayilirim..en sevdigim gün ikramidir
Afiyet oldu olmaz mı nevrestecim , koltuğa yayıldım jaba gibi soda içiyorum .
Talım ya bir tuzlu bir tatlı tamam da şu masa zor geldi , bu ara misafirim de yok , olsa dükkan sizin .
Hele bu kategori geçsin , şöyle tek çeşide yoğunlaşacağım bir şeyler açılsın , tam konsantre tabağıma yöneleyeyim .........
Sen kaptanı olursun da o takımda başarı olmaz mı ?
Takip etmiyorum ne zamandır diyet takımlarını , son takipten dilim yandı
Az daha yiyeyim geleceğim canım , araya sıkışırım belki , belki 4. takıma girerim rakip oluruz
Sağol canım benim
Yok bu sefer pek öyle değil
Bence de dönsün
Haksız değilim 15 gün misafirim var
15 günmü
Benim gecen hafta 5 gün yatili misafirim vardi zor gercektende..15 gün 3 kati zor olur
Afiyet oldu olmaz mı nevrestecim , koltuğa yayıldım jaba gibi soda içiyorum .
Talım ya bir tuzlu bir tatlı tamam da şu masa zor geldi , bu ara misafirim de yok , olsa dükkan sizin .
Hele bu kategori geçsin , şöyle tek çeşide yoğunlaşacağım bir şeyler açılsın , tam konsantre tabağıma yöneleyeyim .........
Sen kaptanı olursun da o takımda başarı olmaz mı ?
Takip etmiyorum ne zamandır diyet takımlarını , son takipten dilim yandı
Az daha yiyeyim geleceğim canım , araya sıkışırım belki , belki 4. takıma girerim rakip oluruz
Sağol canım benim
Cok gecmisolsun canim..insallah önemli birsey degildirCanım Annem,Babam,Kız kardeşim, Abim ve Eşi gelecekYıllardır gelmiyorlardı Babam rahatsız
Cok gecmisolsun canim..insallah önemli birsey degildir
Hemsom sende misafir diyince bende tanis felan sandim..:26:insdanin ailesi insana tabikide zor gelmez canimcigim..ahh keske benimkilerde gelseler..
Tekrar gecmisolsun canim..Canım babam 3 yıl önce bir grip sonrası virüs bulaştı bağışıklık sistemi düşük olduğundan yatağa bağımlı kaldı çok şükür ilerleme var yürüteçle ufak ufak yürüyormuşBize gelmeyi çok istiyorlardı bir aksilik olmazsa gelecekler
Benim için misafir 3 yıldan fazla oldu gelmediler
İnşaallah canım
iyi geceler canimİyi geceler
Tekrar gecmisolsun canim..
insallah cok daha iyi olur..
iyi geceler canim
Keşke açık açık yazmasamıydınDur bi cumartesi gideyim pastaneye
Hem sponsor yazarım reklam olur vs diye kandırma ihtimalimde var:
4 tarifimiz onay bekliyor
Yarın bir aksilik olmaz bende eklersem 5 olacak
Adracım , balım peteğim
Görüşemez olduk ben yemek topiklerine girmeyeli .
Sana da muhteşem bir yıl diliyorum , bak diğer dileğimiz aynı olmuş , bende onu dilemiştim
Ya aynen dediğin gibi pegasusum biraz önce durmadım koştum mutfağa ve acıkan karnıma söz geçiremeyerek bol kaşarlı sucuklu ekmekler verdim fırına , cola ile beraber bir güzel götürdüm , yerken tabağıma mayonez sıkmayı da ihmal etmedim .Sen hala beni takımına istiyor musun bir daha düşün
Efser çok çok geçmiş olsun kayınvalide , kayınpederin hasta imiş , bizim evde de oğlum hasta . Bu sene bu virüs illeti fena yaktı bizi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?