Amin canim senideİyi tamam öyle olsun
Evet hayallerinizi yıkmayayım
Allah korusun rabbim sizleri başlarından eksik etmesin
Seni görmeden şurdan şuraya gitmem, o resim buraya gelecek
Evet önce ben bir tatil yapayım
Amin canim senide
nevosum gümrük yoksa koyabilirsin..benim resimler gümrüge takiliyor..esim sagolsun beni kiskanirda..duyanda dünyanin 8.harikasi sanir
yani sözün özü resim koyamiyorum
Herhalde öyle oluyor canım ya da yediğim yaramıyor
bende kosusturuyorum ama olmuyor..demekki sen tempolu kosuyorsun canim
evet canim okul kurtaricimiz..benimde 1 numara okula,2 numara krese gidiyor..3 numarayida bu sene verecegim..sonra artik öglene kadar gezerim
İyi tamam öyle olsun
Evet hayallerinizi yıkmayayım
Allah korusun rabbim sizleri başlarından eksik etmesin
Yap canim..hakediyorsunSeni görmeden şurdan şuraya gitmem, o resim buraya gelecek
Evet önce ben bir tatil yapayım
Yarin okul var dimi..bizim burasi yarin tatil..her yer kapali bu gün gibi..benimde hamur yogurmam lazimdi,yarinlik ekmegimiz yokCanım saat geç oldu birde foto bulmam gerekiyorSabah 7:30da mesaim başlıyor ve ben hala oturuyorum
zel album iyi fikirmis canim..bende zayiflayayim,öncesi sonrasi resimlerimi koyacagim özel albümeCanım ortaya değil ama daha önce albüm yapmıştım özel
:18:Yapma etme canımHerhalde öyle oluyor canım ya da yediğim yaramıyorSadece hamileyken aşırı kg alıyorum ben
Ohh sen rahatlıcan önüzdeku sezon, benim daha çok var
Olmaz ben görmek istiyorum ısrarla
Amin canım, onlarsız bir hayat düşünemiyorum
Ohhh ellerine sağlıkYap canim..hakediyorsun
Yarin okul var dimi..bizim burasi yarin tatil..her yer kapali bu gün gibi..benimde hamur yogurmam lazimdi,yarinlik ekmegimiz yok
Sabah yufka acayim kocisime..cocuklarada krep..sanirim ben aciktim
zel album iyi fikirmis canim..bende zayiflayayim,öncesi sonrasi resimlerimi koyacagim özel albüme
Herhalde öyle oluyor canım ya da yediğim yaramıyorSadece hamileyken aşırı kg alıyorum ben
Ohh sen rahatlıcan önüzdeku sezon, benim daha çok var
Olmaz ben görmek istiyorum ısrarla
Amin canım, onlarsız bir hayat düşünemiyorum
Özel albüme ekle sonra silersin canımAmin canim senide
nevosum gümrük yoksa koyabilirsin..benim resimler gümrüge takiliyor..esim sagolsun beni kiskanirda..duyanda dünyanin 8.harikasi sanir
yani sözün özü resim koyamiyorum
Canım saat geç oldu birde foto bulmam gerekiyorSabah 7:30da mesaim başlıyor ve ben hala oturuyorum
Yok canim,ben yermiyim hic..bizim kizlarin her yerde gözü var,yersem ceza alirim:18:Yapma etme canım
Ohhh ellerine sağlıkAma sen yeme sakın
Evet özel albüm yapabilirsin
Özel albüme ekle sonra silersin canım
:84::84::84::84::84:
Canim simdi bildigin balina etliyim,hamsi kivamina geldikten sonra eklerim ancakÖzel albüme ekle sonra silersin canım
:84::84::84::84::84:
Yok canim,ben yermiyim hic..bizim kizlarin her yerde gözü var,yersem ceza alirim
Canim cok hossun bence..Bak 1 tane ekledim ama pek hoş değil ancak onu buldum bu yaz sonu çekilmişti
Evet canimcigim,benimde düsüncem o..insallah bu defa hayata gecirebilirimYeme canım zayıflayınca azar azar yersin
:18:Yapma etme canım
Vuslatcigim dogru söylemek gerekirse ben cok kiskaniyorum öyle yiyip kilo almayanlari..o genleri bulup,bana asilasalar ne iyi olurdu
kücügüde krese verirsem yarim gün rahatim evet..
Büyüdükce sorunlarda büyüyor aslinda..simdi laf dinliyorlar en azindan
Bak 1 tane ekledim ama pek hoş değil ancak onu buldum bu yaz sonu çekilmişti
Ooo tam ideal balık et işteCanim simdi bildigin balina etliyim,hamsi kivamina geldikten sonra eklerim ancak
Canim cok hossun bence..kizinda sana benziyor ayrica
oh be merakim gitti
Evet canimcigim,benimde düsüncem o..insallah bu defa hayata gecirebilirim
Kim sinirlendirdi seni hemsom..Teşekkür ederim canım biraz asabi çıkmış foto amaDiğeri daha çok benziyor
İnşaallah canım
Sağol canımNevoşum çok şekersinPrensesin aynı sen
Oohhh rahatladım
Kim sinirlendirdi seni hemsom..
canim ikizler cift yumurtami
Nevoşum kızlar çok benziyor mu birbirlerine, bazı ikizler ayırt edemeyecek kadar çok benziyorlar görüyorum bazenTeşekkür ederim canım biraz asabi çıkmış foto amaDiğeri daha çok benziyor
İnşaallah canım
Nevoşum kızlar çok benziyor mu birbirlerine, bazı ikizler ayırt edemeyecek kadar çok benziyorlar görüyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?