Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 46.023 168.735 798 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #101 Usha .!.: Genişletmek için tıkla... kimleri görüyorum
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #102 Nevreste .!.: Ahhh canım alışkanlık yaptık değil miNe yazık ki bundan kurtulamazsınTerapiste gitmeni tavsiye ederimKendimden biliyorum Genişletmek için tıkla... Deme öyle ya Yarın 11 de bir görüşmem var oda olmazsa zaten beni terapist paklar
Nevreste .!.: Ahhh canım alışkanlık yaptık değil miNe yazık ki bundan kurtulamazsınTerapiste gitmeni tavsiye ederimKendimden biliyorum Genişletmek için tıkla... Deme öyle ya Yarın 11 de bir görüşmem var oda olmazsa zaten beni terapist paklar
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #103 Efser .!.: kimleri görüyorum Genişletmek için tıkla... Halüsinasyon görüyosun inanma
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 299.459 620.107 1.423 Malatya 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #104 Usha .!.: Deme öyle ya Yarın 11 de bir görüşmem var oda olmazsa zaten beni terapist paklar Genişletmek için tıkla... Bak biz girdik fotoğraf çekme işine çıkamıyoruzSen dayanamayıp yarışmayada katılırsınAllah yardımcın olsun
Usha .!.: Deme öyle ya Yarın 11 de bir görüşmem var oda olmazsa zaten beni terapist paklar Genişletmek için tıkla... Bak biz girdik fotoğraf çekme işine çıkamıyoruzSen dayanamayıp yarışmayada katılırsınAllah yardımcın olsun
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 299.459 620.107 1.423 Malatya 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #105 Usha .!.: Halüsinasyon görüyosun inanma Genişletmek için tıkla... İkimiz birden mi görüyoruzNe yapacaksın yarışma için merak ediyorum
Usha .!.: Halüsinasyon görüyosun inanma Genişletmek için tıkla... İkimiz birden mi görüyoruzNe yapacaksın yarışma için merak ediyorum
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 46.023 168.735 798 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #106 Usha .!.: Genişletmek için tıkla... Usha .!.: Halüsinasyon görüyosun inanma Genişletmek için tıkla... çok geç inandım bile
Usha .!.: Genişletmek için tıkla... Usha .!.: Halüsinasyon görüyosun inanma Genişletmek için tıkla... çok geç inandım bile
S superisi96 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Haziran 2013 7.909 12.730 248 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #107 Nevreste .!.: Hiç belli olmaz canımAma böyle düşünmene sevindim şansım olmasa da katılırım diyorsun Eğlenmek ön plandaMerakla bekliyorum Genişletmek için tıkla... Tabii ki amaç eğlence En yakın zamanda pastacıklarımla geliceğim ablacım
Nevreste .!.: Hiç belli olmaz canımAma böyle düşünmene sevindim şansım olmasa da katılırım diyorsun Eğlenmek ön plandaMerakla bekliyorum Genişletmek için tıkla... Tabii ki amaç eğlence En yakın zamanda pastacıklarımla geliceğim ablacım
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #108 Nevreste .!.: Bak biz girdik fotoğraf çekme işine çıkamıyoruzSen dayanamayıp yarışmayada katılırsınAllah yardımcın olsun Genişletmek için tıkla... Yok ben iradeliyim Kendi kendimi kandırmama izin vermemek için ölçüsüz yaptım bugün ki hamur işlerini
Nevreste .!.: Bak biz girdik fotoğraf çekme işine çıkamıyoruzSen dayanamayıp yarışmayada katılırsınAllah yardımcın olsun Genişletmek için tıkla... Yok ben iradeliyim Kendi kendimi kandırmama izin vermemek için ölçüsüz yaptım bugün ki hamur işlerini
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 299.459 620.107 1.423 Malatya 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #109 superisi96 .!.: Tabii ki amaç eğlence En yakın zamanda pastacıklarımla geliceğim ablacım Genişletmek için tıkla... Tamam canım bekliyoruzKolay gelsin yardım istersen ablaların burda
superisi96 .!.: Tabii ki amaç eğlence En yakın zamanda pastacıklarımla geliceğim ablacım Genişletmek için tıkla... Tamam canım bekliyoruzKolay gelsin yardım istersen ablaların burda
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #110 Nevreste .!.: İkimiz birden mi görüyoruzNe yapacaksın yarışma için merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Yemeslerrrr Neyse konuşturup durmayın atak dönemini atlatmam lazım
Nevreste .!.: İkimiz birden mi görüyoruzNe yapacaksın yarışma için merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Yemeslerrrr Neyse konuşturup durmayın atak dönemini atlatmam lazım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 299.459 620.107 1.423 Malatya 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #111 Usha .!.: Yok ben iradeliyim Kendi kendimi kandırmama izin vermemek için ölçüsüz yaptım bugün ki hamur işlerini Genişletmek için tıkla... Bugün öyle yaptın peki yarın ne olacak daha katılım süresinin bitmesine de çok var
Usha .!.: Yok ben iradeliyim Kendi kendimi kandırmama izin vermemek için ölçüsüz yaptım bugün ki hamur işlerini Genişletmek için tıkla... Bugün öyle yaptın peki yarın ne olacak daha katılım süresinin bitmesine de çok var
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #112 Nevreste .!.: Tamam canım bekliyoruzKolay gelsin yardım istersen ablaların burda Genişletmek için tıkla... Banada böyle sarıla öpe gaz vermiştin gözümde canlandı koskoca mazi :26: Nevreste .!.: Bugün öyle yaptın peki yarın ne olacak daha katılım süresinin bitmesine de çok var Genişletmek için tıkla... Yarınki görüşmemin olumlu geçmesi için dua edicem başka çare yok
Nevreste .!.: Tamam canım bekliyoruzKolay gelsin yardım istersen ablaların burda Genişletmek için tıkla... Banada böyle sarıla öpe gaz vermiştin gözümde canlandı koskoca mazi :26: Nevreste .!.: Bugün öyle yaptın peki yarın ne olacak daha katılım süresinin bitmesine de çok var Genişletmek için tıkla... Yarınki görüşmemin olumlu geçmesi için dua edicem başka çare yok
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 299.459 620.107 1.423 Malatya 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #113 Usha .!.: Yemeslerrrr Neyse konuşturup durmayın atak dönemini atlatmam lazım Genişletmek için tıkla... Sen atak dönemini benim yamacımda geçir ben sana destek olurum
Usha .!.: Yemeslerrrr Neyse konuşturup durmayın atak dönemini atlatmam lazım Genişletmek için tıkla... Sen atak dönemini benim yamacımda geçir ben sana destek olurum
S superisi96 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Haziran 2013 7.909 12.730 248 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #114 Nevreste .!.: Tamam canım bekliyoruzKolay gelsin yardım istersen ablaların burda Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim abla
Nevreste .!.: Tamam canım bekliyoruzKolay gelsin yardım istersen ablaların burda Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim abla
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 46.023 168.735 798 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #115 Usha .!.: Genişletmek için tıkla... Usha .!.: Yok ben iradeliyim Kendi kendimi kandırmama izin vermemek için ölçüsüz yaptım bugün ki hamur işlerini Genişletmek için tıkla... Hazır paket olmasın sonra
Usha .!.: Genişletmek için tıkla... Usha .!.: Yok ben iradeliyim Kendi kendimi kandırmama izin vermemek için ölçüsüz yaptım bugün ki hamur işlerini Genişletmek için tıkla... Hazır paket olmasın sonra
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 299.459 620.107 1.423 Malatya 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #116 Usha .!.: Banada böyle sarıla öpe gaz vermiştin gözümde canlandı koskoca mazi :26: Yarınki görüşmemin olumlu geçmesi için dua edicem başka çare yok Genişletmek için tıkla... Aşkolsun gel yine sarılalımBirde sadece o zaman mı sarılıp öpüyorum yarışma boyunca sevmedim mi sizi Canım hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin
Usha .!.: Banada böyle sarıla öpe gaz vermiştin gözümde canlandı koskoca mazi :26: Yarınki görüşmemin olumlu geçmesi için dua edicem başka çare yok Genişletmek için tıkla... Aşkolsun gel yine sarılalımBirde sadece o zaman mı sarılıp öpüyorum yarışma boyunca sevmedim mi sizi Canım hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #117 Nevreste .!.: Sen atak dönemini benim yamacımda geçir ben sana destek olurum Genişletmek için tıkla... Bak yine sarılıyo ya Bırak peşimi nevoş benden sana kek olmaz
Nevreste .!.: Sen atak dönemini benim yamacımda geçir ben sana destek olurum Genişletmek için tıkla... Bak yine sarılıyo ya Bırak peşimi nevoş benden sana kek olmaz
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 299.459 620.107 1.423 Malatya 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #118 superisi96 .!.: çok teşekkür ederim abla Genişletmek için tıkla... Rica ederim canım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 299.459 620.107 1.423 Malatya 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #119 Usha .!.: Bak yine sarılıyo ya Bırak peşimi nevoş benden sana kek olmaz Genişletmek için tıkla... Börek ,kurabiye de olabilir:26:İstersen şerbetli tatlı,poğaça:26:
Usha .!.: Bak yine sarılıyo ya Bırak peşimi nevoş benden sana kek olmaz Genişletmek için tıkla... Börek ,kurabiye de olabilir:26:İstersen şerbetli tatlı,poğaça:26:
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #120 Efser .!.: Hazır paket olmasın sonra Genişletmek için tıkla... Yok canım börek hazır yufka sadece Çekerdim foto ama bırakmaya çalışıyorum Nevreste .!.: Aşkolsun gel yine sarılalımBirde sadece o zaman mı sarılıp öpüyorum yarışma boyunca sevmedim mi sizi Canım hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin Genişletmek için tıkla... Amin hepsimize
Efser .!.: Hazır paket olmasın sonra Genişletmek için tıkla... Yok canım börek hazır yufka sadece Çekerdim foto ama bırakmaya çalışıyorum Nevreste .!.: Aşkolsun gel yine sarılalımBirde sadece o zaman mı sarılıp öpüyorum yarışma boyunca sevmedim mi sizi Canım hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin Genişletmek için tıkla... Amin hepsimize