• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Canım illa özel masa olması gerekmiyor 2 tarif olduğu için mutfak masası veya orta sehba üzerine güzel bir örtü:34:Olur biter:29:
Birlikte olalım umarım şans bu kez güler:38:

Orta sehpam bile yok desem:17: Ama çocukların küçük ders masası var onu kullanabilirim:9:
:38::38: Ya evet gülsün artık ne zorluklarla katılıyorum yarışmaya, bir teselli bile yok :43:

Hoşgeldin bende kulaklarını çınlatıyordum:52::52::52:

Evet bayağı uğraştırıyor eklemesi de ayrı zor:31:

Onun için yokum,sizler yapın bizde buradan gözümüz dönsün mamalara :52::52::52:

Orta sehpam bile yok desem:17: Ama çocukların küçük ders masası var onu kullanabilirim:9:
:38::38: Ya evet gülsün artık ne zorluklarla katılıyorum yarışmaya, bir teselli bile yok :43:

Katılsana sende yarışmaya ne güzel olur :34:

Canım sorun değil tezgah üzerinde bile sunabilirsin:34:
İstersen ondada yapabilirsin:29:
Onun için yokum,sizler yapın bizde buradan gözümüz dönsün mamalara :52::52::52:

Evet yapsınlar biz bakalım ablacım:52:

Yormasınlar biz demi :27::27:

Yarışmaya katılacak çok kararsız:60:Ne yapsam diye yemek sitelerini geziyor:60:

Baklaım neler hazırlayacak

Hayır abla:3::3::3:

Abla zaten şampiyonlar ligindeyiz yaw :27:

2. tura yükseldi ama buda süpeer oldu :27::27:

Ablacım galatasaraylı mısın sen:13::13:

Evet hayatım hemde babadan galatasaraylıyım :32::32:

Onun için yokum,sizler yapın bizde buradan gözümüz dönsü:31:n mamalara :52::52::52:

Abla iki kere katıldım derceye bile giremedim:14:

Tamam canım, bu ara rahatsızsım ilerleyen zamanlar da İnşaAllah katılmayı düşünüyorum:29:Zaman var daha zaten:31:

Abla iki kere katıldım derceye bile giremedim:14:

Tamam canım, bu ara rahatsızsım ilerleyen zamanlar da İnşaAllah katılmayı düşünüyorum:29:Zaman var daha zaten:31:

Olsun sen nede olsa yemek yapıyorsun topiclere ekliyorsun bu biraz daha özel:34:Öyle düşün rahat ol:54:
Tamam canım daha vakit çok :38:

İş olmadı mı canım:26:Hayırlısı olsun canım üzülme:38:

İş oldu olmasına da kandırıldım sanırım :26: normal bir iş görüşmesi en fazla yarım saat sürer ama bunlar 3 saat boyunca anlata anlata beynimi yıkadılar :53:

Bir baktım çalışanlara takdim ediliyorum:52::52::52:

Şartlar istediğim gibi olmadı :50:eşimle de doğru düzgün konuşamadım :50:allak bullak oldum resmen :31:senin anlayacağın benden size yar olmaz:ssz:

İş oldu olmasına da kandırıldım sanırım :26: normal bir iş görüşmesi en fazla yarım saat sürer ama bunlar 3 saat boyunca anlata anlata beynimi yıkadılar :53:

Bir baktım çalışanlara takdim ediliyorum:52::52::52:

Şartlar istediğim gibi olmadı :50:eşimle de doğru düzgün konuşamadım :50:allak bullak oldum resmen :31:senin anlayacağın benden size yar olmaz:ssz:

Şimdi iş oldu mu olmadı mı:26:

Back
X