• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
:27::27:
Egunalcım, öyle albenisi olan bir masa değil benim ki, fakir sofrası:1:
Miniği uyutunca geçicem pc başına canım:126:

Evet canım, bugün dışarı da işlerim vardı gündüz ekleyemedim o yüzden:31: Evin bütün fertleri uyusun diye bekliyorum:34:

Canım kolay gelsin bekliyoruz:16::29:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52:

kadınlar kulübünden köfteler yarışmasındaki hediyem geldiii :21::12:

yatak örtüsü:32:ay çok heycanlandım bide markası özge benim adımda özge aaaaaaaaaaaaaaaaaa:53:dedim adımı basmışlar sonra idrak ettim ki markası oymuş:9::9::9::1:

neysem çok sevindirik oldum:kkk:

Eki Görüntüle 906877 Eki Görüntüle 906878

benimki tek kişilik mor renkte kızımın odasında kullanabilirim beşiğini büyüttüğümde:31:

teşekkürler kk:kkk::21:

Son düzenleme:
bu arada kargocu dediki bu türksel kadınalr kulübümü hayır dedim bu orjinel kadınlar kulübü:kkk::1: yarışmada kazandımda dedim havamıda attım sabah sabah:51::12::12::12:

yatak örtüsü:32:ay çok heycanlandım bide markası özge benim adımda özge aaaaaaaaaaaaaaaaaa:53:dedim adımı basmışlar sonra idrak ettim ki markası oymuş:9::9::9::1:

benimki tek kişilik mor renkte kızımın odasında kullanabilirim beşiğini büyüttüğümde:31:

Hayırlı olsun canım güle güle kullan:16:Sana özel yapılmış:9:

İyi günlerde mutlulukla sağlıkla kullan canım :16:
Bence sana özel :23:

Back
X