• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Tamam canım inşaallah:38:

Canım ben katılmayı düşünüyorum:56:Bu kategori çok güzel:52:Yok canım ya ben daha önce katıldım ne yaparsam yapayım oy almıyorum korkma:9:Senin masada çok güzel:56::nazar:

Teşekkür ederim canım:16: Birincilik olmasa da belki şanlı üye piyangosu vurur:27::9:

Bu kadar masa hazırlama yorgunluğunun üstüne bir de sabah oğluma yerli malı için birşeyler yapıcam:30:

Bu kadar masa hazırlama yorgunluğunun üstüne bir de sabah oğluma yerli malı için birşeyler yapıcam:30:

Kolay gelsin canım neler yapacaksın:29:
Pazartesi günü bizde yaptık:56:Sınıftaki velileri arayıp hepsinden birşey istedim açık büfe oldu tüm velilerde geldi çocuklara farklı bir etkinlik oldu:56:Ama fotoğraf makina mı unutmuşum çekemedim fotoları:9:

Kolay gelsin canım neler yapacaksın:29:
Pazartesi günü bizde yaptık:56:Sınıftaki velileri arayıp hepsinden birşey istedim açık büfe oldu tüm velilerde geldi çocuklara farklı bir etkinlik oldu:56:Ama fotoğraf makina mı unutmuşum çekemedim fotoları:9:

Poğaça istedi oğlum, yanına bir şey daha yapıcam ama ne yapacağıma karar veremedim:44:
En önemli şeyi unutmuşsun nevoş:9: Beni kızım temsil edecek gidemicem ben, ortanca kızım rahatsız, küçüğüde var, bana yasak evden çıkmak:30:

Poğaça istedi oğlum, yanına bir şey daha yapıcam ama ne yapacağıma karar veremedim:44:
En önemli şeyi unutmuşsun nevoş:9: Beni kızım temsil edecek gidemicem ben, ortanca kızım rahatsız, küçüğüde var, bana yasak evden çıkmak:30:

Ellerine sağlık canım:56:Ben de elmalı pasta yapmıştım:9:
Evet ya nasıl unuttuysam:27:Çok acele çıktım:19:
Geçmiş olsun canım :38:çocuk küçük olunca dışarı çıkmak sorun oluyor:31:

ben sırf boşluk doldurmak için katılırım nevoşum...yoksa iddiam yok, okadar özenemem yani :1:
sakın peşime düşme corc ile falan :60:

Ellerine sağlık canım:56:Ben de elmalı pasta yapmıştım:9:
Evet ya nasıl unuttuysam:27:Çok acele çıktım:19:
Geçmiş olsun canım :38:çocuk küçük olunca dışarı çıkmak sorun oluyor:31:

Sağol canım:38: Yaza kadar böyle artık:31:
Aha buldum ben de elmalı kurabiye yapayım diyecektim ki, evde elma yok:30:
Sabah sabahda kim markete gidip alacak:37:
Ne yapsam ki başka kolay olarak:44:

Sağol canım:38: Yaza kadar böyle artık:31:
Aha buldum ben de elmalı kurabiye yapayım diyecektim ki, evde elma yok:30:
Sabah sabahda kim markete gidip alacak:37:
Ne yapsam ki başka kolay olarak:44: