- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Bunlar gayet ağır bacım :) daha ağırı ne olur kiKisir,yaprak sarma,pogaca,elmali kurabiye,yas pasta. Biraz bol miktarda yaparsaniz gayet yeterli olur bence. Yok daha agir seyler olsun diyorsaniz onu bilemem.
Bana lüks bunlar yapamam kı :). İngiliz keki , un kurabiyesi , saray sarması , poğaça ve yarma salatası yaptım :)elmalı atom kurabiye,lokma poğaça,kek,ağlayan pasta yanına birde fellah köfte yada mercimek köftesi,ufak gül börekleri ama içini bezelyeli ve tavuklu yapablrsn. sanırım yeter :)
A101 de hazır poğaça satılıyor mu hangi bölüm de oluyor hiç denk gelmedim.Fiyatı uygunmus.Kolay şeyler ve bol çeşit yap...
Salçalı kurabiye
Üç malzemeli un kurabiyesi
Mozaik pasta
Tavada börek
Krem peynirli krep
Mercimek köftesi
Semiz otlu yada közlenmiş kırmızı biberli yoğurt
Havuç salatası
A 101 de hazır poğaçalar var 8 tanesi 1,5 tl valla ondan al yapmak yerine ayni evde yapmış gibi fırında ısıtınca.
A101 de hazır poğaça satılıyor mu hangi bölüm de oluyor hiç denk gelmedim.Fiyatı uygunmus.
Teşekkür ederim ben de hiç görmedim demek ki erken bitiyor fiyati uygunmus evde yaptiginda daha çok masraf oluyor.Ekmekler var,katmerler,keteler var onların olduğu yerde şeffaf poşetin içindeler ben iki üç defa aldım burdaki markettte çok cabuk bitiriyorlar onu bazen bulamıyorum.
Teşekkür ederim ben de hiç görmedim demek ki erken bitiyor fiyati uygunmus evde yaptiginda daha çok masraf oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?