Çaya menü lazım

Kisir,yaprak sarma,pogaca,elmali kurabiye,yas pasta. Biraz bol miktarda yaparsaniz gayet yeterli olur bence. Yok daha agir seyler olsun diyorsaniz onu bilemem.

Kisir,yaprak sarma,pogaca,elmali kurabiye,yas pasta. Biraz bol miktarda yaparsaniz gayet yeterli olur bence. Yok daha agir seyler olsun diyorsaniz onu bilemem.
Bunlar gayet ağır bacım :) daha ağırı ne olur ki

Valla canim kisir yerine mercimekli kofte yada fellak koftesi yaparsan daha agir olur. Yas pasta diilde profiterol yaparsin. Pogacanin bin turlusu var. Cesit cesit kurabiye var. Ben en basitlerini soyledim. Ondan dedim:)))

Dün benim çaya misafirim var. Menümde paşa lokumu, patatesli börek, kuskus salatası, muz pudingli kurabiye vardı.

Ben genelde börek ve bir çeşit salata yaparım( patates,buğday,nohut,kısır). Bir de kek yapar üstüne beyaz çikolatalı/vanilyalı sos yapıp dökerim. Eğer 3 çeşit az olur diyorsanız, poğaça ve kurabiye ekleyebilirsiniz. Ya da 2 çeşit salata yapabilirsiniz, zeytinyağlı biber dolma yapabilirsiniz. Kabak tatlısı da yapabilirsiniz tatlı olarak.

Saray sarması Alman pastası bir çeşit salata kurabıye yapıcam ama karar veremedim daha

Kolay şeyler ve bol çeşit yap...
Salçalı kurabiye
Üç malzemeli un kurabiyesi
Mozaik pasta
Tavada börek
Krem peynirli krep
Mercimek köftesi
Semiz otlu yada közlenmiş kırmızı biberli yoğurt
Havuç salatası
A 101 de hazır poğaçalar var 8 tanesi 1,5 tl valla ondan al yapmak yerine ayni evde yapmış gibi fırında ısıtınca.

elmalı atom kurabiye,lokma poğaça,kek,ağlayan pasta yanına birde fellah köfte yada mercimek köftesi,ufak gül börekleri ama içini bezelyeli ve tavuklu yapablrsn. sanırım yeter :)

elmalı atom kurabiye,lokma poğaça,kek,ağlayan pasta yanına birde fellah köfte yada mercimek köftesi,ufak gül börekleri ama içini bezelyeli ve tavuklu yapablrsn. sanırım yeter :)
Bana lüks bunlar yapamam kı :). İngiliz keki , un kurabiyesi , saray sarması , poğaça ve yarma salatası yaptım :)

Kolay şeyler ve bol çeşit yap...
Salçalı kurabiye
Üç malzemeli un kurabiyesi
Mozaik pasta
Tavada börek
Krem peynirli krep
Mercimek köftesi
Semiz otlu yada közlenmiş kırmızı biberli yoğurt
Havuç salatası
A 101 de hazır poğaçalar var 8 tanesi 1,5 tl valla ondan al yapmak yerine ayni evde yapmış gibi fırında ısıtınca.
A101 de hazır poğaça satılıyor mu hangi bölüm de oluyor hiç denk gelmedim.Fiyatı uygunmus.

Ekmekler var,katmerler,keteler var onların olduğu yerde şeffaf poşetin içindeler ben iki üç defa aldım burdaki markettte çok cabuk bitiriyorlar onu bazen bulamıyorum.
Teşekkür ederim ben de hiç görmedim demek ki erken bitiyor fiyati uygunmus evde yaptiginda daha çok masraf oluyor.

Teşekkür ederim ben de hiç görmedim demek ki erken bitiyor fiyati uygunmus evde yaptiginda daha çok masraf oluyor.

Çok gelmiyor birde iki üç poşet görüyorum genelde çoğu zaman es geçtim almadım şimdide kalmıyor. Bugün birde kasanın yanına koymuşlar keteyle birlikte keteler duruyor poğaça yok.

Back
X