- 25 Kasım 2016
- 76
- 50
- 18
Kızlar merhaba bugün olan bir olay hakkında düşüncelerinizi rica ediyorum. Çalıştığım yerde çayları genelde dışarıdan söylüyoruz çay markaları ile de ödüyoruz. Bu markaları koyduğumuz ufakta bir kap var benim masamda duruyor. Arada masamı düzenlerken yerini değiştiriyorum. Neyse bu sabah üst kattaki arkadaşlar çay istemişler 4 kişilerdi. Çaycı bey boş bardakları almaya gelince 5 marka istedi bende kotu bir niyetim olmadan aa yukarıda 4 kişi yokmu dedim. Beyefendi bundan ne anlam çıkarmış olacak bilmiyorum ki 'sende iyice..la havle..' vb duymadığım şekilde söylene söylene gitti. Günün ilerleyen saatlerinde misafirimiz vardı yine çay istedik boşları almaya geldiğinde üst kattaki çalışan arkadaşlara beni şikayet ediyordu. Marka almaya yanıma geldiğinde ne oldu yukarıdakilere beni mı cekistiriyorsunuz diye sordum bu başladı markaları koyduğumuz alıp başka yere koyuyormuşum zaten topu topu 15 lira kazanıyormuş diye bir başladı susmuyor. Bende artık sabredemeyip size ne kardeşim istediğim yere koyarım ister oraya koyarım ister buraya koyarım dedim hala anlatıyor yok benim yaşımda oğlu varmış ta bilmem neymiş. Sanki markaları çalıyorsun dedik adama öyle değişik bir tripler. Bunların dışında da daha marka bitmeden kapta en az 10 tane marka varken ille marka getirme peşinde. Sormuyorda emri vaki 'ver bana ordan bi on beş lira'. En sonunda bugün patladım ne yapayım. Çok uzun oldu ama kusura bakmayın. Ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor artık fikir verin lütfen.