Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bunları bilmem ama uzmanlar plastik olanları hiç önermiyorlar,uzun vadede kanserden tutun bir sürü hastalığa neden oluyormuş,içi çelik ,yada cam olanlar daha iyi bir seçim olabilir bence yada semaver tarzı porselenlerde güzel ,sizbilirsiniz tabi...
Bunları bilmem ama uzmanlar plastik olanları hiç önermiyorlar,uzun vadede kanserden tutun bir sürü hastalığa neden oluyormuş,içi çelik ,yada cam olanlar daha iyi bir seçim olabilir bence yada semaver tarzı porselenlerde güzel ,sizbilirsiniz tabi...
çok teşekkür ederim canımm semaver tarzı olanlar biraz büyük gelecek günlük kullanım için alıcam da ben :) dikkat ederim bu dediklerine çok teşekkür ederim
Bizim şirkette arçelik var. 8-10 kişi günde 2-3 kez yapıyoruz memnunuz. Homend ile ilgili de ben bir yazı yazmıştım. Ürün Türk malı bazıları uzakdoğu imalatı, camları Avrupa. İddialı bir grubun (indeks bilgisayar) markası.
Ama esas benim diyeceklerim bunlar değil. Benim diyeceklerimin tamamını ozgeozge1907 demiş.
Bir doktor arkadaşım evime geldiğinde plastik kettle görünce bana kızdı ve hemen çelik aldırdı.
Düşününce haklı buldum. Plastik üzerinde su kaynatıyorsunuz, kimbilir ne kadar kimyasal katılıyor o suya kaynama esnasında..
Ama ben çelik + camdan imal uygun bir ürün bulamadım.
bende homendin çelik çaycısını aldım canım ceyizim için daha kullanmadığım için bişey diyemiycem ama araştrdığım kadarıyla iyi bi cihaz. umarım memnun kalırım.
arçelik olanı annem kullanıyor çok kaliteli ve şık.fakat 4_5 yılda beyaz yerleri sarardı. şuan bende çaycı almak istiyorum homend i araştırıyorum o da çok güzel onu düşünebilirsin
Arçeliği ben de kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır. Hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Altı da üstü de cam. Cay haznesi paslanmaz. Üst kısmı iki kere kırıldı. (birinde düşürdüm, birinde de neden bilmem çatladı). Servise söyledim hemen yenisini getirdiler tabi parasıyla. Beyaz yerlerde sararma problemi olduğu da doğru. Çay değmediği halde.
Arçeliği ben de kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır. Hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Altı da üstü de cam. Cay haznesi paslanmaz. Üst kısmı iki kere kırıldı. (birinde düşürdüm, birinde de neden bilmem çatladı). Servise söyledim hemen yenisini getirdiler tabi parasıyla. Beyaz yerlerde sararma problemi olduğu da doğru. Çay değmediği halde.
arçelik olanı annem kullanıyor çok kaliteli ve şık.fakat 4_5 yılda beyaz yerleri sarardı. şuan bende çaycı almak istiyorum homend i araştırıyorum o da çok güzel onu düşünebilirsin
çok çok teşekkürler kızlarr arçeliğin görüntüsü de hoşuma gittiği için onu aldım. ben kırmızısını aldım artık o da morarır mı kararır mı bilmiyorum :):):)
çok çok teşekkürler kızlarr arçeliğin görüntüsü de hoşuma gittiği için onu aldım. ben kırmızısını aldım artık o da morarır mı kararır mı bilmiyorum :):):)